2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عزیزم به نظرم عجله نکن ببین مرکز من خیلی خیلی تاکید رو‌ وزن داشت من تو هر دو تا بارداریم قبل انتقالم ...

بهارک جان شما بودی گفتی همسر کمپرس یخ رو بیضه انجام میداد؟ میشه بگی چجوری انجام میشه؟ 

🥺 امشب انقد زار زدم دلگیرم ازش... یه کوچولو روحی کم آوردم :) درست میشما فقط چون پریودم هرمونام ب ...

منم امشب حالم خیلی بد بود نصف شب تا بعد اذان خوابم نبر آخرش رفتم رو جانماز و گریه هامو  کردم 

نمی دونم من نمیخوام جانماز اب بکشم ولی روز آزمایشم که قلبم داشت تز دهنم می اومد بیرون با همون حالم که چقدر امید داشتم جواب مثبت بگیرم بازم گفتم خدایا اگرم نشد بازم تو خدای منی جتی اگه تو منو نخوای بازم من جز تو دلگرمی ندارم 

امشب تا قبل نماز اینقدر وحشت  از زندگی خودم تو دلم بودهمین که پام رو گذاشتم روی جانماز مثه بچه ای که تو بغل مادرش اروم میشه آروم شدم و دلتنگی هامم براش گفتم من حقیقت خودم رو میگم همیشه هم بخدا میگم اونقدر ضعیف و ناتوانم که حتی اگه خدا هم منو نخواد من بازم فقط تنها دلگرمی زنده بودن و آرزو کردنم و دلخوش کردنم به این دنیا فقط خودشه حتی به عزیزام که نگاه میکنم تنها دلیل اینکه خیالم از بابت عزیزانم راحته فقط خداس اگه اون نباشه که من از وحشت اینکه کی مواظبشونه قبض روح میشم

همیشه ادما وقتی از دست کسی ناراحتن به یکی که آرومشون کنه پناه میبرن

حالا من که کسی دیگه ای رو سراغ ندارم تا بگم استغفرالله از خدا دلگیر شدمم برم پیشش تاآرومم کنه

فقط همون خود خداباید بغلم بگیره و دل تنگم ومرهم بزاره 

دست رحمتش رو باز کنه تا من روی دستاش خوابم ببره و صبح بلند شم و بازم آرزو کنم و امید داشته باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهارک جان شما بودی گفتی همسر کمپرس یخ رو بیضه انجام میداد؟ میشه بگی چجوری انجام میشه؟  

همسر من با کلی غر غر انجام میداد، البته تابستون فقط! پک یخ رو میذاشتم لای یه دستمال نخی، میدادم بهش، اون هم ده دقیقه میذاشت رو بیضه،  البته از روی شلوار، چون خود به خود یخ خیلی سرده. اما در کل همیشه  حمامش با آب ولرم رو به سرده، شبها هم از بچگی عادت داره که اصلا لباس زیر نمی پوشه و فقط بلوز و شلوار خواب می پوشه که گشاده

نه عزیزم من دکترم به هیچکدوم ازین کارا اعتقادی نداشت ما سریع وارد سیکل شدیم

دکتر من هم اصلا اعتقاد نداشت، تازه میگفت مشکل فقط از منه. ولی خودم ویتامینها و کارهای لازم رو البته با کلی غر غر همسر انجام دادم و خدا رو شکر نتیجه داد.

همسرم هم انگار که دکتر استغفراله خداست. یه چیز که دکتر میگه همون رو باور میکنه و عمل میکنه. به من میگه تو چرا اینقدر سخت میگیری، دکتر بهت یه چیزی میگه تو گوش نمیدی و کار خودت رو میکنی. سر همین جریان تا حالا چندبار بحثمون شد (یکی از بحثهای مهم زندگیمون🙈)

سلام مامانها. دوستان. من یه بچه دوساله دارم. باای وی اف باردارشدن. حالامیخام بیام دوباره ای وی اف کن ...

ای جاااانم. حالا که فرصت رفتن دارید اره ب نظرم عقب نندازید برید ب امام حسین ع و باب الحوائج ارباب توسل کنید😍😍 ان شاالله با دست پر برگردید و با رو حیه عالی برید دنبال کارای آی وی اف‌ . 

برا مام خیییییلی دعا کنید اگه رفتید و سلام مونو برسید مخصوصا تو نجف😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزيزم من و یادته چند ماه پیش حرف میزدیم من چند سال بو دوا درمون میکردم ۳ بار ای وی اف ۲ بار ای ...

چقد عاااالی شکر خدا😍 ان شاالله نتیجه همه صبراتون رو میگیرین و ضربان قلب خوشگل کوچولوشو میبینین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
این فکرهایی که میاد به ذهنت کاملا طبیعیه منم بعد منفی شدن این قکرها میاد به سرم😔 البته که شما سنی ...

صدف جان آز بتا دادین؟

میدپنی شرایط رحم جایگزین چیه؟ اون خانم که رحم جایگزین میشه  تحت نظر هستش؟که یکسری چیزها رو رعا ...

بله عزیزم میدونم چون دکترم به خیلی از مریضاش میگه منم پرسیدم بله اون خانم مدام تحت نظر پزشک هست مدام سونو میشه و دارو میگیره هزینه اش فک کنم130میلیون ماهی3میلیون هست برای یک قل؛ دو قلو بشه 10 میلیون اضافه میشه به علاوه یک تومن هم ماهانه یعنی ماهی 4تومن پول سونو و رفت و آمد و دارو و آزمایشاتم جداست که شما باید بدید؛از نظر سلامتی هم آزمایش خون باید بدن فقط این جایی که من میرم چون دکترم خودش یک خانم رو برای معرفی مورد توی مطب داره قابل اطمینان هست وگرنه نمیشه از توی سایت ها و اینستا و اینا به هرکسی اعتماد کرد

اگه نخواسته باشید میتونید بگید که نمیخواین ببینینش و واسطه کارهاتون رو انجام بده تا روز زایمان و شما فقط پول واریز کنید

عزیزم اینا قانونیه محضر باید برید اون خانم موظف میشه به رعایت همه چی وگرنه باید کلی خسارت بده اگه کوتاهی کنه؛دکتری که من میرم خداروشکر همه راضین و مشکلی پیش نیومده تا حالا

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
خوب الان باردارید استفاده میکنید هنوز؟ من تو بارداری ۲ ماه اول میخوام ببینیم ضرری نداره 

نه عزیزم هنوز انتقال ندادم ولی گفتن اگه انتقال مثبت شد هنوز بخورم

شمام با دکترت مشورت کن

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
منم امشب حالم خیلی بد بود نصف شب تا بعد اذان خوابم نبر آخرش رفتم رو جانماز و گریه هامو  کردم&nb ...

😭😭آفریییین ب این افکار نابت. اصلشم همینه. 😭

این فکرهایی که میاد به ذهنت کاملا طبیعیه منم بعد منفی شدن این قکرها میاد به سرم😔 البته که شما سنی ...

از زندگی افتادم نمیدونم چطوری خوابم رو تنظیم کنم همش خوابم شب تا دیر وقت بیدار صبح تا غروب خواب

داد همه در اومده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️