2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
🥺 امشب انقد زار زدم دلگیرم ازش... یه کوچولو روحی کم آوردم :) درست میشما فقط چون پریودم هرمونام ب ...

این فکرهایی که میاد به ذهنت کاملا طبیعیه

منم بعد منفی شدن این قکرها میاد به سرم😔

البته که شما سنی نداری

یه کدت بکذره حالت بهتر میشه عزیزم

به زمان نیاز داری

باز خداروشکر پریود شدی

من هنوز پریود نشدم 

امپول پروژسترونم زدم باز هم فعلا نشدم یعنی هورمونهام قاطی کرده شدیداااا،حال روحیم داغونههه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما انتقال منفی بشه،انتقال بعدی چند ماه بعد انجام میشه؟انتقال سومم میشه ب نظرتون داروها تغییر می‌ک ...

بعد انتقال منفی که پریود میشی

بعدش باید یک ماه صبر کنی تا دو باره پریود بشی بعد میری برای کارهای انتقال بعدی

برای یلاست شدن

شما میتونی تقاضا بدی ولی در نهایت جنین شناس تصمیم میگیره انجام بده یا نه🤔

این فکرهایی که میاد به ذهنت کاملا طبیعیه منم بعد منفی شدن این قکرها میاد به سرم😔 البته که شما سنی ...

خوبی عزیزم؟؟منم دوشنبه پروژسترون زدم پریود نشدم😔هورمونای منم قاطی کرده حال روحیمم خوب نیست از اونطرفم باید برم داروهای تخمک کشیو بگیرم کاشکی خدا به ماهم نگاه می‌کرد زودتر خلاص می‌شدیم از این بلاتکلیفی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
شما که جنین دارید دیگه مشکلی نیست ولی قبل از پرورشگاه به رحم جایگزین هم فکرکنید دکتر من خیلی صریح به ...

میدپنی شرایط رحم جایگزین چیه؟

اون خانم که رحم جایگزین میشه  تحت نظر هستش؟که یکسری چیزها رو رعایت کنه

هزینه رو میدونی؟

پدر و مادر ژنتیکی بچه اون خانم رو میبینن ؟؟

اگه اطلاعاتی دارید میگید لطفااا

🥺 آره خیلی گناه داریم  دیشب یکی بهم گفت به پرورشگاه فکر کردی؟ چرا از اونجا نمیاری  ...

قربون دلت برم من😘😘😘

اون فرد هم از روی خیرخواهی گفته قطعا

میدونی تا کسی در شرایط ما نباشه متوجه درد ما ننیشه

چند روز پیش جایی بود یکی از اشناها 

برگشت به من گفت چرا بچه نمیازی؟بسته اینقدر استراحت کردی؟یه نوه برای مادرت بیار؟

ول هم نمیکرد(کسی نمیدونه من درگیر درمانم)

حالا میدونم منظوری نداشتااا

ولی قلبم تیر کشید 😔😔اصلا حال بدی شدم😔

خوبی عزیزم؟؟منم دوشنبه پروژسترون زدم پریود نشدم😔هورمونای منم قاطی کرده حال روحیمم خوب نیست از اونطر ...

پس مثل منی😔

بدبختی اینه وقتی پری نمیشم هورمون ها بدجوری قاطی میکنه 

کلا از نظر روحی داغون میشم

من ۲-۳ساله امپول لازم نبودم اصلااا ولی نمیدونم چرا بعد این انتقالم اینجوری شدم😭😭😭میترسم رحمم باز داغون بشه🤔🤔

برام عجیبه چرا پری نشدم

بعد انتقال منفی که پریود میشی بعدش باید یک ماه صبر کنی تا دو باره پریود بشی بعد میری برای کارهای ان ...

سلام دخترا، کمکم کنید، من بوسرلین تزریق میکنم، تو سیکل انتقال لانگم ، یکشنبه قبل رفتم سونو گفت مقدار تزریق بوسرلین از ۵۰ واحد به ۲۰ واحد کاهش بده ، گفتم داروم کم میادا، گفت نه ۲۰ تا بزنی اندازس ، اخه دارو از ماه قبل خریده بودم داشتم ندیده گفت همون کافیه! به حرف منم کارشناس ماما توجه نکرد، الان متوجه شدم فقط داروم تا فردا میرسه! 

مرکز رویان هم جواب تلفن نمیدن ، کسی گوشی رو برنمیداره.

شما تجربه ای ندارین خانوما؟؟؟

پروانه جان زنگ زدم مرکز گفت این ماه نیا  بنظرت برم امروز ؟ یا نرم روز دوم قائدگی ام

اخه تعجب کردم گفتی گفتن این ماه گفتم شاید بخوان کاری قبلش برا انجام بدن خودشون عقب میندازن معمولا دومین پریودی بعد انتقال منفی باید بری چون تاثیر داروها هست به بدنت استراحت بده به نظرم روحیتو تقویت کن و چون پلی کیستیکم هستی ورزش خیییلی خوبه انجام بده بازم خودت میدونی ولی من باشم نمیرم 

پس مثل منی😔 بدبختی اینه وقتی پری نمیشم هورمون ها بدجوری قاطی میکنه  کلا از نظر روحی داغون می ...

منم همینم.والله همش از عوارض داروهاست اینطوری بدنمون قاطی پاطی شده فقط خدا خودش رحم کنه که بلای دیگه ای سر بدنمون نیاریم با این حجم از داروها

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
پروانه جان زنگ زدم مرکز گفت این ماه نیا  بنظرت برم امروز ؟ یا نرم روز دوم قائدگی ام

عزیزم به نظرم عجله نکن ببین مرکز من خیلی خیلی تاکید رو‌ وزن داشت من تو هر دو تا بارداریم قبل انتقالم با اینکه وزنم نرمال بود ولی بازم دکترم گفت اگه میتونی ۴-۵کیلو کم کن و منم ماه قبل انتقالم کم کردم فکر میکنم خیلی کمک کرد به مثبت شدنم 

میگن بافت چربی هورمونهایی ترشح میکنه که باعث منفی شدن میشه و هر چقدر بافت چربی بدنت کمتر باشه بهتره 

از همه مهمتر بارداری با اضافه وزن خیلی عوارضش بیشتره برا مادر و خطراتش برا جنین 

سلام، من تو سیکل انتقال مرکز ثمر شیراز تحت نظر دکتر کرامتی هستم، متاسفانه 6تا جنین با گریدbوcدارم که کیفیتشون خوب نیست، برام دعا کنید که بعد از انتقال مثبت بشم، 

راستی من کارمندم نمیدونم بعد انتقال استراحت و سبک غذاییم باید به چه صورت باشه، اگر کسی تجربه داره لطفا راهنماییم کنید.