2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
منم خودم مشکل ندارم مشکل از شوهرمه  نمیدونم تا چه اندازه باید اسپرم مفید داشته باشه  دکتر ...

😁 من منظورم واسه نینی آوردن از پرورشگاه بود

عزیز درست میشه همه چیز نگران نباش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان چقدر دوره بارداری سخت و ناشناخته است. هر روز یه اتفاق و حالت جدید پیش میاد و اصلا قابل پیش بی ...

من درکت میکنم اسید معده وحشتناک دارم وجسارتا یبوست وشربت لاکسی ژل بهم زنجیره وای به حالم برم جایی ویادم بره ولی همین ک بعد غذا به قاشق میخورم عین اب رو اتیش عمل میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم دشمنت شرمنده❤️ آره شکر خدا امتحانامم دیروز تموم شد بالاخره

😍😍 خداروشکر پس راحت شدی 👌👌👌 امیدوارم همه رو هم با نمره خوب پاس کنی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره برا وزنه منم هفته پیش ۳۱ هفته رفتم وزن ۱۸۰۰ بود دیگه نبردم دکتر ولی خود سونوگراف گفت خوبه 

دکتر من برای هر ماه یه سونو و آزمایش می نویسه. راستی آمپول ریه زدی؟ دکتر من گفت فعلا لازم نیست حالا هفته 33 باز نوبت دکتر داریم شاید اون موقع بنویسه. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
باران جان شما آلرژی بارداری گرفتی  من گرفتم ولی شدید نبود اینقد  اول دارو خوردم دیدم تاث ...

پشمالو، من الان تقریبا سه هفته است که این آلرژی رو گرفتم و هر روز بدتر میشه. شبها اصلا نمیتونم نفس بکشم. مشکلم اینه که علاوه بر آبریزش بینی و عطسه های وحشتناک، لب و دهن و گلو و گوشهایم خیلی میخاره در حد غیر قابل تحمل. من اونقدر گوشام رو با انگشت کوچیکم میخارونم که احساس میکنم داره ازش خون میاد. دیشب فقط نشستم گریه کردم، گفتم من می میریم با این حد خارش گوش و درد و سوزش معده. امروز دکترم گفت همون سیترزین رو قبل خواب مصرف کنم.  واسه سوزش معده هم دارو جدید داد. ولی دیگه خیلی دیر وقت بود داروخونه های توی مسیرم بسته بود، فردا میرم میخرم. برای کمر دردم هم امروز مجدد اکوپونکتور کردم‌. امیدوارم کمی امشب بتونم بخوابم 

من درکت میکنم اسید معده وحشتناک دارم وجسارتا یبوست وشربت لاکسی ژل بهم زنجیره وای به حالم برم جایی وی ...

ان شااله که شما هم با سختی هایی که دارید، بارداری خوبی رو تا آخر به سلامتی سپری کنی.

ببخشید که میگم یبوست من وحشتناکه. از همون اول بارداری شدید بود و هنوز هم هست🤦‍♀️ واسه اون هم هر روز  movicol میخورم. باز یبوست میگم چیز مهمی نیست. ولی اسید معده خیلی بده. امروز به دکترم گفتم داروهایی که میخورم دیگه تاثیری نداره. دیروز دیگه خیلی وحشتناک بود، احساس میکردم که دارم می میرم. امروز دکترم دارو رو عوض کرد. من هم امروز کلا به خاطر اسید معده و درد غیرقابل تحملش همه داروهام رو حذف کردم و گفتم هیچی نمیخورم، فقط میخوام قبل خواب آسپرین و سیترزین رو بخورم.

ان شااله که شما هم با سختی هایی که دارید، بارداری خوبی رو تا آخر به سلامتی سپری کنی. ببخشید که میگم ...

نمیدونم این شربت رو اونجا هم دارن یا شربت منیزیم ۸ یا m,o,m هم بهش میگن راحت میشی خواهر اگه پیدا کنی اصلا دوای جفتشونه ، باران جون شما هم حاملگی سختی داری ،برات دعا میکنم هفته های باقی مونده برات راحتتر بشه ،وبه سلامتی نینی تو به دنیا بیاری

نمیدونم این شربت رو اونجا هم دارن یا شربت منیزیم ۸ یا m,o,m هم بهش میگن راحت میشی خواهر اگه پیدا کنی ...

ممنون عزیزم. فعلا نسخه هایی که دکتر داده رو تهیه میکنم، ببینم چطور پیش میره. ان شااله که مشکلاتم حل میشه. خدا خودش نگهدار همه باردارها باشه و بچه ها شون رو سلامت بذاره توی بغلشون، همچنین به من کمک کنه.

امروز آهنم روی ۹ بود، دکترم گفت کپسول آهن (۱۰۰میلی گرم بود و روزی یکی می خوردم) برام تاثیری نداره. من چشمام گرد شد، مگه میشه😳. یعنی از هفته ۶ بارداری تا الان که ۲۶ هستم هیچ پیشرفتی توی بهبود آهن نداشتم.

حالا یه شربت داده که روی سه بار مصرف کنم ببینیم چی میشه

دکتر نیکبخت.تجربه ای دارین پیشش؟

من خودم پیشش نرفتم فقط یکبارکه دکترم نبودبرام انتقال داد درکل دکترخوبیه ولی چیزی که من شنیدم خیلی نمیشه  باهاش ا رتباط برقرار کرد ولی کارش خوبه 

😍😍 خداروشکر پس راحت شدی 👌👌👌 امیدوارم همه رو هم با نمره خوب پاس کنی 

ممنووونم😁😍❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آها نه من از اون نظر شوهرم بیخیاله ومشکلی باهاش نداره .اما من خودم هنوز بهش قطعی فکر نکردم

🥺 امشب انقد زار زدم

دلگیرم ازش...

یه کوچولو روحی کم آوردم :)

درست میشما فقط چون پریودم هرمونام بهم ریخته!!

خسته شدم..

می‌دونم نباید بگم😔

می‌دونم ممکنه دل خیلی ها با خوندن پیامم می‌شکنه💔

نه از من بلکه خدا...

امشب به شوهرم گفتم ، ناراحتم از دست خدا

گفت واسه چی 

سکوت کردم و گریه...

پرسید اگه هیچوقت نیاریم چی؟

بعدش گفت من مطمئنم خدا بهمون یه روزی طبیعی میده

گفتم من دوست ندارم تو سن بالا مادر بشم ، دوست ندارم تو نوجونی های بچم پیر باشم 

اگه میخواد بده زودتر بده سنم که رفت بالا تر ...

اصلا نمی‌خوام اون بچه رو...

مخصوصا که تنهاست بعد مرگ ما تو اوج جوونی تنها میشه

گفت تا چه سنی منظورته؟!

گفتم فکر کن اصلا ۱۰ سال دیگه مادر شدم میشم ۳۴ ساله...

بچم ۲۰ سالش بشه من ۵۴ ام 

میشم یه مادری که .....

دارم گریه میکنم و مینویسم :)

گله دارم ازش💔

به پدر و مادر من که طلاق گرفتن دوتا داد که همیشه بچه هاش عذاب بکشن از خیلی چیزا :)

به عمم ک طلاق گرفته یکی داد که بچش آواره باشه

به پسر عمه ی همسرم که معتاده زندگیشو خراب کرد یکی داد که دخترش بره زیر دست ناپدری..

چرا به من نمیده؟

کاش الان بده الان که ذوقشو دارم

اگه ذوقم کور بشه دیگه نمی‌خوام 

کاش لااقل میدونستم دلیلشو تا آروم می‌گرفتم 

البته آروم میشما زود آروم میشم...

ببخشید خیلی حرف زدم :)

شوهرم خوابش برد میون حرفام ولی دل من سبک نشده بود

⁦⁦ಥ⁠‿⁠ಥ⁩

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️