2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
من کلا داروهامو ساعت تنظیم میکردم یه دیقه اینور اونور نمیشد بهتره سرساعت باشه ولی دیدم بچه ها بعضیاش ...

من الان امپولمو هرشب ساعت9میزنم 

استرادیول هم هر12ساعت دوتا باهم میخورم

شیافو هر شب ساعت12ونیم و ظهرهم12ونیم میزارم تا یک دراز میکشم بعد بلند میشم میشورم

اینجوری خوبه ولی احساس میکنم شیافا همش میریزه

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

115

ممنون گلم زنگ زدم

یکم فقط ترسیدم گفت برو دکتر ببینه ولی چیزی نیستش حالا نمیدونم برم دکتر یا نرم 

شوهرمم نیست پریود هم شدم حال و حوصله ندارم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره متاسفانه هیچکس مثبت نبود نمیدونم دیگه قسمت😔😔😔😔 احساس میکنم ما نی نی سایتی ها همه مون خیلی ا ...

🥺 آره خیلی گناه داریم 

دیشب یکی بهم گفت به پرورشگاه فکر کردی؟

چرا از اونجا نمیاری 

بهش گفتم ۹ تا دیگه جنین دارم داخل مرکز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دکترتون کیه چیا مصرف کردید که رحمتون اماده انتقال شد 

من مشهدم عزیزم تهران نیستم

داروها پنتوکسی و استرادیول و فرتیل و آنزیم کیوتین و دینو و ویتامین سی و مترونیدازول و چندتای دیگه یادم نیست دیگه چون الان استفاده نمیکنم

ان شاالله چیزی نیست نترس

آخه چند سال پیش بخاطر سرماخوردگی ۵۰ درصد از شنواییم رو از دست دادم بعد ۳ ماه خوب شدم در واقع کاملا کر بودم

۹سالمم بود یه عمل کوچیک کردم گوشم رو

الان اینجوری شد میترسم کر بشم😂

هنوزم داره خون میاد ولی درد ندارم :/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم مشکلتون چیه؟ چرا نمیگیره؟

گلم هنوز مشکلات دیگه رو بررسی نکرده دکتر

ولی اسپرم های همسرم مشکل داره 

خودمم پی سی یو هستم تیروئید هم دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم هنوز مشکلات دیگه رو بررسی نکرده دکتر ولی اسپرم های همسرم مشکل داره  خودمم پی سی یو هستم ت ...

شما که جنین دارید دیگه مشکلی نیست ولی قبل از پرورشگاه به رحم جایگزین هم فکرکنید دکتر من خیلی صریح به بیماراش پیشنهاد میده و خودم شنیدم به خانمی گفت الکی دارو استفاده نکن و به بدنت و مالت آسیب نزن و از رحم جایگزین استفاده کن

ممنون گلم زنگ زدم یکم فقط ترسیدم گفت برو دکتر ببینه ولی چیزی نیستش حالا نمیدونم برم دکتر یا نرم&nbs ...

ب نظرم یه نگاه بندازه بد نیست  هر موقع شوهرت اومد یه درمانگاه برو معاینه کنن ضرر نداره 

ولی اصلا تمیز کردن گوش اشتباهه

سلام بچها 

من با توجه ب انتقال قبلم که تا سه ماه تمام امپول پرژسترون زدم و پاهام کبود بود 

حالا دیگه میخوام فقط شیاف ب دکترم بگم بهم بده جای امپول هر شت ساعت یکی 

کیا بجای امپول شیاف زدن؟

بنظرتون امپول بهتره یا شیاف؟

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️