2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سرنگ و از سر سرنگ جدا کن بیار بیرون یه سی سی هوا بکش دوباره سرنگ و به سر سرنگ وصل کن هوارو‌تزریق کن ...

مهکام‌ جان‌ نمیدونستم ‌داخل این باید هوا باشه ، راس میگی نذاشتم ‌هوا بره داخل اینجوری شد ، حالا سرنگ دوتا استفاده کردم هر دو‌ کند شد ، چند بار وارد پوستم‌کردم الان پوستم زیرش گوله شده ،میخاره ، قرمز شده ، تازه تو‌ دو‌ مرحله تزریق کردم یکمیشو ‌کشیدم زدم دوباره یکمیشو 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم ببخشید چون سابقه ی سقط داشتی حتما ایمنی انعقادی کاملشو با کاریویپ انجام بده بعد وارد سیکل بشو ...

بله عزیزم همممه رو انجام دادم. هم ایمنی هم انعقادی هم ربز پروتیین، کاریوتایپ.. حتی جنین دومم دادم پاتولوژی

از خودمو گفتن همه چی نرماله. فقط اسپرم شوهرم دی اف آیش روی ۲۰ و اینا بود و موفولوژی ۲ درصد

گفتن پس احتمالا از همینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهکام جان تقریبا همه جا همینه منم سری اول تو ابن سینا دکترم طرازی بود یه دونه جنین داشتم گفتن بیا بر ...

ممنونم از  اینکه تجربه ات و گفتی ، درست می گی فردا سونو کنن ببینم چی میگه دلم میخواد هیسترو‌کنم بعد انتقال بدم . 

کم کم پریدمیشی عزیزم،مرکزبراچی بری،اگه میخوای سریع انتقال بدی دوتاسیکل بایدبمونی بعدانتقال بدی

آخه خودش گفت اگه پریود شدین بیاین 🤔

آره پریود شدم چه پریودی .....

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مهکام‌ جان‌ نمیدونستم ‌داخل این باید هوا باشه ، راس میگی نذاشتم ‌هوا بره داخل اینجوری شد ، حالا سرنگ ...

هر موقع دارو رو میگیری چند تا سرنگ و سر سرنگ اضافه هم بگیر ، داروخونه ابن سینا که سرنگهاش اصلا بدرد نمیخوره ، تازه پد الکلی هم میگن نداریم 🙄 ، من دوباره جدا از بیرون خودم سرنگ میگیرم ، از اینا که مغزیش آبیه و سر سرنگ پیچ میشه رو سرش ، اون سرنگها خیلی روونتره ، وقتی خودت میخوای تزریق کنی راحتتره . 

عزیزم منفی شدم  نه از بچه های نی نی سایت خبر ندارم کسی نیومده بود جواب  ازمایش بزاره

ای وای یعنی مثبتی نداشتیم کلا 

چقدر بد

خیلی ناراحت شدم

خدا به همه صبر بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخه خودش گفت اگه پریود شدین بیاین 🤔 آره پریود شدم چه پریودی .....

یه چیزی بگم ، بعد از منفی شدن انگار وقتی پریود میشی ، قشنگ سبک میشی ، تموم اون حالت ها و فشارها از بین میره ، بدن به حالت طبیعی برمیگرده ، مخصوصا دو سه روز که میگذره ، انگار همه غم‌و‌غصه های این پروسه رو میشوره میبره 😌😌😌

سلام به همگی 

بچه ها من قرار بود داروها رو شروع کنم برای پانکچر ، ولی نمیدونم ترسیدم یا هر چی، اینقدر استرسم زیاد بود که حد نداشت ، دیروز تصمیم گرفتم بزارم بعد از عید انجام بدم. 

از دیروز خیلی حالم بهتره 😬😁 

آز اسپرم هم دوباره دادیم همون مرکز، تعدادش خداروشکر از ۸میلیون شد ۱۵ میلیون. تا دوماه دیگه ایشالله بهتر میشه.

ممنون از همگی بخاطر معرفی اوابوست من و فرتیل اید برای همسرم و ممنون بابت تمام راهنمایی‌هاتون دوست‌های نازنین من🙏🙏🙏

الهی که همگی شما سال ۱۴۰۲ طعم مامان شدن را بچشید و به این روزهای انتظار بخندید❤️❤️❤️💋💋💋

سلام پری جون‌ خوبی ؟  منم ۱۹ غروب پریود شدم همون ۱۹ حساب کردم خودم 😊 داروهام ، کلومفین ،لترو ...

قربونت خوبم گلم خداروشکر 

شانگهای قراره بشی؟نه دیگه مهم اون هس مقدار دزی که گفتن وارد بدن کنی حالا تو دوتا سرنگ یا دوتا دز پشت هم که اشکال نداره 😍

من داروهام کمه یدونه الونوا داد که مال یک روز بود زدم دوم پریود.

و کلا روزی سه تا فقط منوپیور میزنم همین☺️

برای آزاد نشدن هم سینافکت داده از شروع داروها هر روز

سونو هم شنبه اولی میشه قبلش نه برای سایز نرفتم فقط تو دوم پریود گفت بدون دارو ۱۰تا هست شما چندتا سونو رفتی چطور بود ؟

فدات مرسی که به یاد بودی عزیزم   خیلی بهمم ریخت فکر نمیکردم اینجوری اذیت بشم اما بازم شکر ...

چه میشه کرد قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40