2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
دختر خوب پس زودتر خبرم کن  میشه بگی چیکار کرد؟  پس چرا اینقدر از شهرکرد و شهرستان پیشش م ...

گلم دکتر شانسی یه وقت یکی با دکتری مثبت میشه ولی کسی دیگه که مشکلش حتی کمتره باهاش مثبت نمیشه انشالله برای شما خوب باشه.واسه من یک کلمه باهام حرف نزد فقط ماما داروها رو داد اندازه یه سیکل ای وی اف به من آمپول داد برای یه ای یو ای انقدر داروهاش زیاد بود شکمم شد گنده بعد نمونه اسپرم هم گفت لازم نیس مرکز بدی😒چون مطبم دوره از مرکز برو نزدیک ترین آزمایشگاه اونجا هم ما نمونه آوردیم هرچی به منشی گفتم بابا من ای یو ای هستم نمونه شوهرمم تو دستمه یه ربع هم تو ماشین بودیم کلا ای یو ای باید تو مرکز باشه حالا که خودتون مجبورم کردین تو مطب خب حداقل بذار برم داخل تزریق کنن بهم گفت نه بشین اتاق داخل شلوغه سه نفر داخلن باید ویزیت و سونو بشن تایم گرفتم نیم ساعت نشستم به شوهرم گفتم این اسپرم تو این ظرف به درد چی میخوره این همه هزینه از راه دور خیلی حالم گرفته شد بعد هم که رفتم داخل گفت برو دراز بکش سه ساعت رو تخت بودم مریض هایی که همراه من وارد اتاق شدن رو نشست ویزیت کرد هرچی گفتم من لباسم در آوردم اهمیت نداد یه ماما داشت اومد اسپکلوم رو گذاشت هی پرت می‌شد رو زمین یکی جدید آوردن دوباره داشت پیچ میداد شکست همونجا داد زد گفت تقصیره توعه سفت کردی یعنی با چشای اشکی از اتاق اومدم بیرون خیلی بد برخورد میکردن از منشی بگیر تا اون دکتر ریلکس و ماما بی اخلاقش.انشالله واسه شما خوب باشه

دختر خوب پس زودتر خبرم کن  میشه بگی چیکار کرد؟  پس چرا اینقدر از شهرکرد و شهرستان پیشش م ...

ببین اگه بخاطر شلوغ نبودن انتخابش کردی از نظر من وقتی ۲۰ نفر هم باشین ولی باهم ویزیت تون کنه به درد چی میخوره اخه😂سه نفر سه نفر عین میزگرد باید بشینیم دور هم ماما بگه چکار کنیم .من نه از پروتکل دارویی که داد راضی بودم نه از اینکه ای یو ای که هزینه مرکز رو گرفت اما تو مطب انجام داد تو کل دوره هم یک جمله حرفی بین من و دکتر رد نشد از نظر هر فردی یه سری چیزا رو می‌خواد که دکتر داشته باشه من اون چیزایی که میخواستم رو این دکتر نداشت بنظر من اگه احمدی و‌کلانتر نمیری شاکریان برو بازم خودت میدونی چون خواستی بهت توضیح بدم اینا رو گفتم دلیل نمیشه برای شما بد باشه❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@سنجاقک_جون     @طوطططیا     سلام عزیزان به نیت حاجت شما ۷۰ حمد و دعای ...

سلام عزیزم،ممنونم از حس خوبی که انتشار میدی😍انشالله که نفست خیر باشه و فرزندم سالم و به موقع دنیا بیاد🙏🙏❤️❤️❤️❤️

سلام خوبین  دخترا من ترشح قهوه ای دارم نمیشه گفت لک پریودی  اما مسلما به زودی پریود میشم ...

کم کم پریدمیشی عزیزم،مرکزبراچی بری،اگه میخوای سریع انتقال بدی دوتاسیکل بایدبمونی بعدانتقال بدی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم مثبت شدی؟ از دخترای انتقالی دیگه خبر داری؟ من تابم ندارم پیام هارو بخونم تک تک ولی دلم اینجا ...

عزیزم منفی شدم 

نه از بچه های نی نی سایت خبر ندارم کسی نیومده بود جواب  ازمایش بزاره

عزیزم مثبت شدی؟ از دخترای انتقالی دیگه خبر داری؟ من تابم ندارم پیام هارو بخونم تک تک ولی دلم اینجا ...

فدات مرسی که به یاد بودی عزیزم 

خیلی بهمم ریخت فکر نمیکردم اینجوری اذیت بشم اما بازم شکر دیگه قسمت اینجوری شد

دوستان من واقعا حالم بده 😔 پانکچر انجام دادم دیروز ، لک بینی دارم ، توی رحم درد دارم .انگار رحمم و ...

خوب عزیزم میتونی بگی شرایط انتقال ندارم فریز کنن برات 

زوری نیس که اونا باید طبق شرایط تو عمل کنن حالا جدا از دل درد ت شاید شرایط کاری و زندگی آدم بر وفق مراد نباشه  چرا  آدمو زور میکنن

سلام رز به سلامتی فکر کنم باهم باشیم به شما چه دارویی دادن؟چندم پریود شدی من ۲۲ اما چون غروب بود از ...

سلام پری جون‌ خوبی ؟ 

منم ۱۹ غروب پریود شدم همون ۱۹ حساب کردم خودم 😊

داروهام ، کلومفین ،لتروزول ، اچ ام‌ جی ،یکدونه سینال 

الانم آمپول میزدم هر کاری کردم نیومد تو سرنگ ،سرنگ عوض کردم بازم دارو مونده بود اون تو نمیرفت داخل سرنگ خلاصه یه آمپول رو‌توی دو‌مرحله تزریق کردم حدا کنه اثر داشته باشه تازه ستروناکس هم بود 😔 

تو داروهات چیا هستن ؟ از وقتی استفاده کردی رفتی سونو ؟خوب بوده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فکر نکنم دکتر با وجدان و دلسوز وحود داشته باشه بخدا. من که تو این سه سال درگیری همچین دکتری ندیدم. ه ...

عزیزم ببخشید چون سابقه ی سقط داشتی حتما ایمنی انعقادی کاملشو با کاریویپ انجام بده بعد وارد سیکل بشو چون اگه مشکل انعقادی داشته باشی یا ژنتیک قبل انتقال برات دارو میدن اینا رو انجام دادید شما؟

بچه ها من عردا قراره ازمایش پرولاکتین بدم روز ۱۴ پریودیمم هست من دو روزه  سینه هام درد میکنه نمی دونم چرا 

ب نظرت تو جواب پرولاکتین تاثیری میزاره ؟

صبر کنم دو روز دیگه برم برای ازمایش ؟

ممنون میشم جواب بدید 😘

سلام پری جون‌ خوبی ؟  منم ۱۹ غروب پریود شدم همون ۱۹ حساب کردم خودم 😊 داروهام ، کلومفین ،لترو ...

سرنگ و از سر سرنگ جدا کن بیار بیرون یه سی سی هوا بکش دوباره سرنگ و به سر سرنگ وصل کن هوارو‌تزریق کن ، اون خلا ایجاد شده از بین میره ، یا آمپول و برعکس کن سوزن و یکم بکش بیرون ( نوکش داخل آمپول باشه ) یعنی سرنگ پایین آمپول بالا قرار بگیره ، کم کم بکش تا کل مواد بیاد داخل سرنگ ، حتما هم قبل از تزریق سر سرنگ و‌عوض کن که کند نشده باشه برای تزریق اذیت بشی . 

خوب عزیزم میتونی بگی شرایط انتقال ندارم فریز کنن برات  زوری نیس که اونا باید طبق شرایط تو عمل ...

امروز ظاهرا یکم بهترم ، انگار سبک شدم‌ولی هنوز داخل رحمم یکم لک قهوه ای هست . بیشتر بخاطر اینکه کیفیت جنین پایین نیاد میترسم ، فردا صحبت میکنم ببینم دکتر چی میگه ، اگه نظرش مثبت بود فریز میکنم تا شرایطم بهتر باشه ، من کلا فکر میکردم چند بار پانکچر میکنن تا حداقل ۷-۸ تا جنین تشکیل بشه بعد شروع میکنن انتقال دادن . 

امروز ظاهرا یکم بهترم ، انگار سبک شدم‌ولی هنوز داخل رحمم یکم لک قهوه ای هست . بیشتر بخاطر اینکه کیفی ...

مهکام جان تقریبا همه جا همینه منم سری اول تو ابن سینا دکترم طرازی بود یه دونه جنین داشتم گفتن بیا برای انتقال من یه روز قبلش رفتم گفتم نمی خوام الان انتقال بدم الکی گفتم پرژسترونمو نزدم فریز کردن جنینمو دو ماه بعد گفتم با انصاری پور میخوام انتقال بدم که دادمو نگرفت همش عذاب وجدان داشتم که کاش حرف دکترو گوش میدادم شاید بهتر بود برام

شما هم بسپر ب دکتر ان شاالله که با انتقال  باردار بشی عزیزم 😍