2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
منم این علایموداشتم بجزلک بینی ک منفی شدم سری اخر،همش سرمایی بودم اینیارهمش گرمم میشدتنگی نفس داشتم ...

جانان جون نشاسته گندم رو چطوری مصرف کنیم چ روزی چندرور   ببخشید بابت سوالام

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
نگران نباش عزیزم اون روز سونو می کنن شرایط خوب نباشه انتقال نمیدن. اگه از هر لحاظ سبک سنگین می کنی م ...

واقعا ؟ ممنون عزیزم خیلی نگران بودم 🙏❤️. گفتم کار بیخوده .

همه چی یه طرف این پروژسترون یه طرف . روز اول تو خود مرکز تزریق کردن ، به نظرم اومد خیلی وسط زد 😅 تعجب کردم یکمم ترسیدم . یکم اون لحظه سوخت . ولی بعدش درد نداشت .ولی امروزی رو خودم تزریق کردم با وجودی که موقع تزریق درد نداشت ولی بعدش اینقد  دردناک شده که یکم شک کردم گفتم نکنه باید وسط تر بزنم ؟!🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم این علایموداشتم بجزلک بینی ک منفی شدم سری اخر،همش سرمایی بودم اینیارهمش گرمم میشدتنگی نفس داشتم ...

من از اول فقط آمپول زدم شیاف نداشتم روز  لک بینی دکترم گفت یه شیاف اضافه کن

بچه ها از آتی خبر ندارید؟هم وضعیت دخترش  هم وضعیت دوقلوهاش نتونستم تگ اش کنم. @tito08 &nbs ...

سلام عزیزم جان من رفتم یک دکتر جدید راضیم ازش مریض ای وی افی زیاد داره گفت اصلا نیاز به سر کلاژ نداری فقط استراحت کن اگر با این وضعیت سرکلاژ کنم ریسک پاره شدن کیسه اب هست منم همه چیز رو سپردم به خودش دیگه با تجربه بود 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

سلام خوبین 

دخترا من ترشح قهوه ای دارم نمیشه گفت لک پریودی 

اما مسلما به زودی پریود میشم

باید برم مرکز؟

بعدش چی میشه؟

ببخشید سوالم رو انقد رک پرسیدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من از اول فقط آمپول زدم شیاف نداشتم روز  لک بینی دکترم گفت یه شیاف اضافه کن

عزیزم مثبت شدی؟

از دخترای انتقالی دیگه خبر داری؟

من تابم ندارم پیام هارو بخونم تک تک ولی دلم اینجاست

جواب آزمایش هاتون چیشد؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

واقعا ؟ ممنون عزیزم خیلی نگران بودم 🙏❤️. گفتم کار بیخوده .   همه چی یه طرف این پروژسترون یه ...

اره. اگه نکردن هم حتما خودت اصرار کن ک اول سونو بشی. من انتقال قبلی ک فرش بود قبلش سونو شدم. نه نگران نباش مهم اینا ک تو اون یک چهارم بالایی بیرونی زده باشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برای من تا حالا پیش نیومده ،برای چی هفته ای یه دونه می‌زنید؟  

برا تقویت عزیزم.

البته این دفعه ی دو سه هفته فاصله افتاده بود بین شون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام  من ماه بعد انقال جنین دارم رحم اجاره ای هستن قندم بالا بود رفتم متخصص غدد قرص متفورمین داد شبی یکی میخرم.مشکلی نداره برای انتقال.واینکه این قرص قندمو میاره پایین.۱۰۸ قندمه

جانان عزیزم وقتی تو کارت فریز میزنن، فریز روز سوم . ینی جنین سه روزه اس یا دو روزه؟ 

والابراماهرعددی که توکارت میزنن سن جنینه مثلامیزنن 3dیعنی جنین سه روزست وازسه روزقبل انتقال امپول پروژسترون شروع میشه ت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
جانان جون نشاسته گندم رو چطوری مصرف کنیم چ روزی چندرور    ببخشید بابت سوالام

عزیزم اگه یبوستی هستی ویاطبعت سرده استفاده نکنی بهتره چون یبوست برای ای وی افیاخوب نیست،یه قاشق نشاسته روبااب یاشیرقاطی میکنن میخورن بعصیام مجازشون نمبگیره خام فرنیش میکنن امامیگن خام بهتره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام  من ماه بعد انقال جنین دارم رحم اجاره ای هستن قندم بالا بود رفتم متخصص غدد قرص متفورمین دا ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله.

نه گلم مشکلی نداره، حتما سر تایم مصرف کن، رژیم دیابت هم بگیر چون توی بارداری ممکنه قندت بالاتر هم بره.

من خودم قبل بارداری قندم نرمال بود ولی توی بارداری دیابت گرفتم انسولین میزدم، ان شاالله برای شما با رژیم و قرص کنترل میشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم