2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
آره دیگه بازم شکر قسمت منم این بود

منم خیلی حسم ب شما مثبت بود😔 این چند روز خیلی ناراحت بودم با خبرای بچه ها. 

الهی ک خییییلی زود چشم انتظاری هممون تموم بشه و عید دلمون شاد بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اچ ای وی و تیروییدو انعقادیه من اینارو اماده دارم فکر کنم ۸پریود بشم بهم دارو بده شما کی پریود م ...

من همیشه دو روز جلو میندازم که با این حساب باید ۱۶ بشم ولی چون ال دی خوردم فک کنم بیشتر از دو روزجلو بندازم  اره واقعا خداکنه 

عزیزم من اول رفتم‌مرکز از راه نرسیده۲۳۰گرفتن وبدون‌اینکه من بخام‌برام‌تشکیل پرونده دادن صبح‌که‌رفتم ...

آره منم رفتم سونو کردن و پرونده تشکیل دادن و گفتن دکتر ارولوژ که اجازه داد بیا برا میکرو

خودمم خوشم نمیاد هر دفه یه دکتری ببینتم آخه. دوست دارم تحت نظر یه دکتر باشم. فکر کردم کارای میکرو که شروع بشه میتونم توی مرکز برم تحت نظر دکتر احمدی! اینجوری نیست؟

آره امروز روز هفدهم بود یعنی اگه بگیره ودفع بشه بتا تو خون می مونه؟  اون یکی بچه ها اره جنینشو ...

راستش من فقط یباربتام موقع ازمایش 17بود48ساعت بعدتکرترکزذم شد4دکنرگفت گرفته بوذه جنینت ولی نتونسته بارحم ارتباط برقرارکنه بقبه دفعه هاصفرویک بودموقع ازمایشم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام بچه ها کسی بوده با آمپول نوروبیون تپش قلب و تنگی نفس و لرز بگیره؟ تقریبا چهار هفته اس هر هفته ی ...

من هرچن وقت میزنم نوروبیون تاحالان نشدم اینجوری

عزیزم من اول رفتم‌مرکز از راه نرسیده۲۳۰گرفتن وبدون‌اینکه من بخام‌برام‌تشکیل پرونده دادن صبح‌که‌رفتم ...

فکر نکنم دکتر با وجدان و دلسوز وحود داشته باشه بخدا. من که تو این سه سال درگیری همچین دکتری ندیدم. همون به فکر جیبشونن فققط

کاش منم میتونستم تصمیم بگیرم پیش کدوم دکتر برم واسه کارای میکروم😓

دوستان من واقعا حالم بده 😔 پانکچر انجام دادم دیروز ، لک بینی دارم ، توی رحم درد دارم .انگار رحمم و ...

نگران نباش عزیزم اون روز سونو می کنن شرایط خوب نباشه انتقال نمیدن. اگه از هر لحاظ سبک سنگین می کنی میبینی الان موعد خوبی نیس بگو ب دکترت. البته اونام هم شرایط رحم و هم شرایط جنین ها رو میسنجن و بهت میگن

ان شاالله خدا بهترین خیرش رو پیش پات بذاره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم بمن گفتن جنینات ۱۳ سلولی هستن سر در نمیارم بنظرتون خوبه   فکر کنم گفتن ۳روزه هستن

اره عزیزم خیلی خوبه جنین سه روزه معمولا6-10سلولیه

جنین کامپکت یا4روزه 16سلولیه براشماسه روزه13سلولی خیلی خوبه،تقسیم سلولی ازگریدم میگن بهتره

اره عزیزم خیلی خوبه جنین سه روزه معمولا6-10سلولیه جنین کامپکت یا4روزه 16سلولیه براشماسه روزه13سلولی ...

به امید مثبت شدن ازمایش همه منتظرا    

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
من هرچن وقت میزنم نوروبیون تاحالان نشدم اینجوری

منم تا حالا نشده بودم. البته قبلش سردرد شدید داشتم فشارمم گرفتم پایین بود گفتم شاید با نوروبیون بهتر شم ک بدتر شدم. هنوزم پاهام داره از تو می لرزه

یکیشون کاملا بی علایم بود. اون یکی علائمش بامن یکی بود کمردرد موعد پریودی تیر کشیدن زیر شکم و گر گرف ...

منم این علایموداشتم بجزلک بینی ک منفی شدم سری اخر،همش سرمایی بودم اینیارهمش گرمم میشدتنگی نفس داشتم چنروزاخر،دلپیچه پریدی تیرکشیدن واینا،میگن ایناتاثییرداروهاست چ میدونم والا،لک لانه گزینیم هم کساییکه مثبت شذن داشتن هم منفیا،ک شیاف اضافه میکنن معمولا

اره عزیزم خیلی خوبه جنین سه روزه معمولا6-10سلولیه جنین کامپکت یا4روزه 16سلولیه براشماسه روزه13سلولی ...

جانان عزیزم وقتی تو کارت فریز میزنن، فریز روز سوم . ینی جنین سه روزه اس یا دو روزه؟ 

سرمانخوردی؟؟؟؟

نه علایم خاصی ندارم فقط همون سردرد رو داشتم بعد امپول بقیه اضافه شد.