2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048211 بازدید | 684647 پست
بله رویانم  نه پروانه ‌جون من هنوز پانکچرم‌ نشدم‌ فعلا دارو‌مصرف میکنم اصلا نمیدونم نتیجه پانک ...

سلام رز به سلامتی فکر کنم باهم باشیم به شما چه دارویی دادن؟چندم پریود شدی من ۲۲ اما چون غروب بود از ۲۳ حساب کردن☺️

چرا تشکیل نشه عزیزم.اصلا شما ای وی اف انجام می دین که قلب تشکبل بشه وجنین رشد کنه. عزیزم خودت با من ...

آره درست میگین شرایطا باهم متفاوته.

از من قلب تشکیل میشه ولی ایست قلبی میکنن زیر ۱۰ هفته. حالا خدا کنه بعدا این میکرو اینا جواب بده واسه منم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من روز یازده یه لک بینی داشتم بنظرتون ممکنه جنین دفع شده باشه 

آخه شب قبلش سماور با قوری ریخت نزدیک بود بسوزم ولی من نترسیدم  اما یکساعت بعدش چشام از حدقه زده بود بیرون رنگم هم عین گچ شده بود و دست وپام سرررر 

مامانم هر چقدر پرسید که ترسیدی من گفتم نه چون خیلی سعی کردم مسلط باشم فردا ظهرش دیگه لک شدم و شیاف که گذاشتم لک م تموم شد.  امروز بتا دادم زیر2بود 

بنظرتون لک لانه گزینی بوده یا دفع 

واگه لانه گزینی باشه ممکنه بتا دیر بالا رفته باشه

اره رفتم متاسفانه منفی بودم

وااااای خاکبرسرم خدایی اصلاباورم نمیشه من حس میکردم شمام مثبتی،وااای خدایی اعصابم خراب شدلعنت به این شانس چرااین چن وقت اکثرامنفی شدن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها من روز یازده یه لک بینی داشتم بنظرتون ممکنه جنین دفع شده باشه  آخه شب قبلش سماور با قور ...

اخه خواهری خیلی دیررفتی ازمایش دادی بنظرنمیادبتادیربالارفته باسه،اینجابودن کساییکه بالک مثبت وبالک منفی شدن،ولی شماگفتی بی بی چننفرمثبت شدامیدمون بهت بالارفت،خبراوناروداری ازماییششون چیشد؟؟؟بلاست بود؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اخه خواهری خیلی دیررفتی ازمایش دادی بنظرنمیادبتادیربالارفته باسه،اینجابودن کساییکه بالک مثبت وبالک م ...

آره امروز روز هفدهم بود یعنی اگه بگیره ودفع بشه بتا تو خون می مونه؟ 

اون یکی بچه ها اره جنینشون بلاست بود هر  دو نفر هم بتاشون بالای5000 به امید خدا انشاالله احتمالش اینه که دوقلو باشه

ای بابااااااا،گریدجنین اوناچی بودبراشماچیربود؟؟اوناعلایم خاصی داشتن؟؟

یکیشون کاملا بی علایم بود. اون یکی علائمش بامن یکی بود کمردرد موعد پریودی تیر کشیدن زیر شکم و گر گرفتن دم مغرب این چند روز اخر تنگی نفس

بجز لکه بینی که من داشتم اون نداشت

بچه ها من روز یازده یه لک بینی داشتم بنظرتون ممکنه جنین دفع شده باشه  آخه شب قبلش سماور با قور ...

عزیزم بهش فکر نکن چی بوده و چی شده ، هرچی بوده گذشته ، الان فقط باید برای مرحله بعدی آماده بشی ، به بدنت و روانت یه استراحت حسابی بده و دوباره شروع کن .

به امید خدا که به زودی زود یه بی بی دو خطه پررنگ😍 بزاری تو این گروه دل هممون شاد بشه 🙏