2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سلام پروانه جون من الان از پیش دکتر اومدم برام کلی ازمایش نوشت بعد گفت سینافکت لازم نیست بزنی ال دی ...

ازش راضی بودی ازمایش چی برات نوشته مگه پیشه اسرافیلی نداده بودی هپادید اینا نوشت برات؟ 

ازش خوشت اومد یا مثله انصاری پور اصلاا جواب نمیده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دستگاه تست قند دارم، راضیم. اسمش  contuourXT هست. اما بنظرم همه دستگاههای تست قند خونگی یه چ ...

مرسی عزیزم . برای خودم معلوم نیست چندتا پایین تره. با آزمایشگاه مقایسه کردم یه بار ۲۰ تا پاییت تر بود یه بار ۴۰ تا

ازش راضی بودی ازمایش چی برات نوشته مگه پیشه اسرافیلی نداده بودی هپادید اینا نوشت برات؟  ازش خو ...

اره خوشم اومد خیلی پر انرژی و زبر و زرنگ بود سوالامم با حوصله جواب داد  نه اسرافیلی برام ازمایش هیچی ننوشت الان برات میفرستم فک کنم ایمنی انعقادیه 

پرولاکتینم برام نوشت که شرایطشو نداشتم موند واسه شنبه 

سلام خانما 😘 ممنون از تبریکای همه انشالله دامن همه سبز بشه🤲  من امروز آزمایشمو دادم بتام 27 ...

تبریک میگم قشنگم❤️💐🌹🥰

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام دوستای گلم منم امروز آزمایش دادم و متاسفانه منفی شد☹️

سلام عزیزم نگران نباش انشالله دفعه ی بعدی مثبت میشی 🙏

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام خانمای گل،امروز آز داشتم،بار دوم بود ک انتقال میدادم،متاسفانه منفی شدم 😢

سلام گلم خدا بزرگه خسته نشی تلاشتو از سر بگیرانشالله جواب بگیری بزودی🙏

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
مرسی عزیزم . برای خودم معلوم نیست چندتا پایین تره. با آزمایشگاه مقایسه کردم یه بار ۲۰ تا پاییت تر بو ...

یه محلول قندی استاندارد برای چک کردن این دستگاههای خونگی میتونی بخری و دستگاه ات رو چک کنی، داروخونه ها معمولا دارند. از یه داروخونه نزدیک خودتون بپرس.

@گونشم   شما خوبی دوقلوهاتون خوبند الان به سلامتی چند هفته ای بچه هایی که تقریبا با هم ...

خدا رو شکر خوبن. هفته 29 هستن . این هفته سونو داشتن وزن یکیش 1250 بود یکیش 1300. دکتر  هر ماه  یه سونو و یه سری هم آزمایش براش می نویسه تا همه چیزش تحت کنترل باشه. فعلا هم گفته آمپول بتا نمیخواد حالا نمی دونم هفته چندم براش بنویسه. منم همچنان دچار استرسم 😬. البته از روزای اول یه ذره بهترم. ☺️خودت چطوری؟ نرفتی دکتر؟ 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌