2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام ،لطفا اگه می تونید به من کمک کنید     اگر تو سیکل پانکچر روز پنجم فقط ۷ فولیکول و یه ...

سلام بله امکانش هست بازم فولیکول ها رشد کنن ولی معمولا همون ۷ تا توش تخمک با کیفیت هست برای تخمک کشی. ۷ تا که خیلی خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بعد کلی دارو و امپول و....برای ای وی اف به شدت نا امیدم دو شنبه روز ۶ پریودم رفتم سونو دکترم ...

نگران نباش نتیجه مهمه ، اینکه تخمک و جنین سالم و با کیفیت تشکیل بشه مهمه ، اینکه شما شرایط روحی و‌جسمی رو‌داشته باشین مهمه ، اگه حتی کنسل شد ناراحت نباش یه ماه آووبوست بخور رژیم پر پرتئین و‌کم چربی داشته باش ، دوباره برو‌انشا ال... اینبار تخمکهای خوبی تشکیل میشه . دکتر ها هم خدا نیستن ،اون  بنده خداها وسیله هستن ، درسته ما اینجا خیلی راجبشون غر میزنیم و شاکی هستیم ، ولی واقعیت اینه که اونها هم وسیله هستن ، اگه قرار هست اتفاقی بیوفته میوفته ، تو بدترین شرایط اینجا داشتیم که باردار شده و بچش تو بغلشه ، و یکی هم همه چیز اوکی ، جنین اوکی ،مرکز خوب دکتر خوب ،  حمایت کافی از خانواده و‌همسر داشتن ، ولی نشده .

ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم. آره راست میگی همه آمارو فقط میشنون و طبق اون پیش میرن. والا دیگه اینق ...

بله از دست دادن زمان بدترین چیزه.چون زمان وهزینه وپول ودرد جسمی به خاطر سهل انکاری پزشک با هم از دست میدی.

اینم بگم عزیزم من بعد از سقط دومم ای وی اف کردم یعنی خیلی زود تصمیم نهایی گرفتیم ولی یه ای وی اف اشتباه به خاطر یه تشخیص اشتباه.

انتخاب یک پزشک ویه مرکز معتبر خیلی شرطه.نه فقط در زمینه ناباروری درتمام زمینه ها.

ممنونم انشاا..همه بارداررا بخصوص به سلامت زایمان کنند وخانمای چشم انتظارم به دلخوش باردار بشند

شادی صدام کنید
چند تا تخمک داشتی چندد تا جنین برات تشکیل شد

سلام پروانه جون من الان از پیش دکتر اومدم برام کلی ازمایش نوشت بعد گفت سینافکت لازم نیست بزنی ال دی هم گفت لازم نداشتی ولی حالا دیگه بخور و با جواب ازمایشام باید برم پیشش

راستی چقد ابن سینا عوض شده گیج شدم رفت داخل😄

نگران نباش نتیجه مهمه ، اینکه تخمک و جنین سالم و با کیفیت تشکیل بشه مهمه ، اینکه شما شرایط روحی و‌جس ...

چقد دلمو اروم کردی گل من

من نگران کنسل شدنشم

وگرنه به دو تا جنینم راضی ام حتی 

انشالله هر چی خیره پیش بیاد برای همه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

عزیزم یادم نیس نگاه نکردم ولی گونال واسه من فقط یذره خیلی کم بهتر از سینال بود یعنی فرقش زمین تا آسم ...

اخه من یه 450میلشودارم ازدفعه قبل ک تاشهریورانقضی داره،ازداروخونه مورداعتمادگرفته بودم،همونوبایدادامشوبخرم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
جانان عزیزم من حرفم این درسته گونال بهتر از سینال جواب دیدی اما بلاخره با اونم بارداری برات اتفاق نی ...

من والافعلاشرایط مالی ثبت نام اهداکننده روندارم خواهری،بعدگنالم برای شرکت مرک هستش چندماه پیش داروارزونتربود2400وخورده ای دونهدای گرفتم که سه تادکترنوشت یکی استفاده نشدنمیدونم والابرجه اساس مینویسن ب فکرجیب مانبستن که،دیگه یکیشوتویخچال گذاشتم،گفتم اگه گرفت جنینم نیت کردم اهداش کنم ک نگرفت،دیگه گفتم همونوادامشوبخرم برااهداکننده بعدی که فعلاهزینه ثبت نام واینارونداریم وامم بانکانمیدن فعلا،فقطم همون داروخونه روگفت بایدبگیرم مورداعتماددکتربود،

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود