2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048204 بازدید | 684647 پست

جانان عزیزم من حرفم این درسته گونال بهتر از سینال جواب دیدی اما بلاخره با اونم بارداری برات اتفاق نیفتاده پس حالا که داری سیکل جدیدی رو امتحان میکنی بذار دارو خارجی دیگه ای امتحان کنی اگه گونال قرار بود گلی به سرمون بزنه میزد دیگه تکرارش فایده نداره هرچند شما تخمک اهدایی هستی و شاید به بدن نفر جدید بهتر از قبلی جواب بده اما بازم باتوجه به شرایط کشور روش فکر کن دوستم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم من اقدام می کردم سریع باردار می شدم ولی یا سه بار قلب تشکیل نشد یکیار ساک بارداری دفرمه ب ...

ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم. آره راست میگی همه آمارو فقط میشنون و طبق اون پیش میرن. والا دیگه اینقدر این سه سال دکترا مارو بردن و آوردن به هیچ دکتری اعتماد ندارم دیگه. به نظرم همشون فقط فکر جیبشونن. یه راهنمایی دلسوزانه نمیکنن آدمو. فقط میخوان ببرن و بیارنت

ولی اینبار جواب آزمایشارو برم مرکز ناباروری گفت باید بعد از سقط اولت میکرو میکردی به خاطر شرایط اسپرم. بعدم که ارجامون داد دکتر ارولوژی و اونم هنوز اجازه بارداری نداده. 

خداروشکر نتیجه گرفتین ان شاالله بچه تو به سلامتی بغل کنی عزیزم😘 واسه منم دعا کن

من مطب دکتر قدیری میرم که کارهاشون را مرکز مشتاق انجام‌میده ولی شنیدم دهقانی و رضایی هم تو مرکز خوبن

از دکتر قدیری راضی هستی؟ شنیدم میگن سرش خیلی شلوغه و اهمیت خیلی نمیده

دکتر اولیا پناهم میشناسین؟ خوب نیست اون؟

من مطب دکتر قدیری میرم که کارهاشون را مرکز مشتاق انجام‌میده ولی شنیدم دهقانی و رضایی هم تو مرکز خوبن

به نظرت من اول راهم چیکار کنم؟ دکتر انتخاب کنم که برم مطبش برا ویزیت که کارای انتقال و اینارو تو مرکز انجام میده؟ یا کلا مرکز ویزیت بشم و کارامو بکنم؟

نمیدونمم بعد از عید میخوام کارامو شروع کنم پیش چه دکتری برم اصلا چیکار کنم

ممنون عزیزم  رفتم و داروهامو هم گرفتم 😍

ای جونم مبارکه عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

از سرگذشتتون بی اطلاعم خوشحالم ک متوجه شدید کارتون غلطت و اشتباه بوده و خودتو اصلاح کردی احسنت 

😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوبین؟

من وقت نمیکنم دونه دونه بخونم دوستامون ک قرار بود آزمایش بدن چیشد؟

منتظر خبر خوبه ام😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان کسی دستگاه تست قند داره که راضی باشه؟ یعنی دقیق نشون بده؟

من دستگاه تست قند دارم، راضیم. اسمش  contuourXT هست. اما بنظرم همه دستگاههای تست قند خونگی یه چندتا یا بالا نشون میدند یا پایین.