2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
توکل به خدا عزیزم ، منم تعجب کردم که دارو داد الان ، گفت دیگه پریود شدی نیا و داروهات و شروع کن ، ال ...

انشالله که خیره 

حتما خبرت میکنم 

شما هم منو بیخبر نگذار عزیزم

گرچه من خودمم پیگیرتم 😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگو اینجوری 💋 شماهم با واقعیت کنار اومدین که دارین اینجوری سخت تلاش میکنید  وگرنه میشد ...

از سرگذشتتون بی اطلاعم خوشحالم ک متوجه شدید کارتون غلطت و اشتباه بوده و خودتو اصلاح کردی احسنت 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ممنونم عزیزم از طرفی دخترمم امسال هنوز ۵سالشه ما منتظر سال دیگه بودیم بره مدرسه ، از مشاورش نامه اوم ...

۵ سال واسه مدرسه رفتن واقعا زوده. واقعا بچه توی این سن باید کودکیش رو داشته باشه نه استرس مدرسه. اگه تونستید مشاورش رو قانع کنید حداقل دخترت رو از ۶ سالگی بفرست مدرسه

باران جان تو نفس تنگی نداری ؟؟؟ من شبا خیلی نفسم تنگ میشه انقدر سختمه خوابیدن

چرا عزیزم.

من نمیدونم این چه آلرژی که گرفتم، تمام طول روز دستمال دستمه و فیس فیس میکنم. شب که میشه آبریزش، عطسه های شدید، خارش لب و دهان و گوش و گلو و بدتر از همه تنگی نفس هم اضافه میشه. اصلا نمیتونم خوب نفس بکشم. واقعا شبها نمیخوابم، شاید یک الی دو ساعت در مجموع خوابم ببره☹، سیترزین میخورم کمی بهتر میشه ولی وقتی نمیخورم داغون میشم.

حالا جمعه وقت دکتر دارم، ببینم دکترم چی میگه 

ممنونم عزیزم از طرفی دخترمم امسال هنوز ۵سالشه ما منتظر سال دیگه بودیم بره مدرسه ، از مشاورش نامه اوم ...

عزیزم انشاالله همه چیز ردیف میشه و خوووب پیش میره برات،کدوم کشور هستی بهارک جان؟

سلام الا جون .عددت خیلی بالاتر از رنج نرمال نیست دکتر برو و دارو مصرف کن ان شاالله خیلی زود پایین بی ...

ممنونم عزیزم. اره با مامای دکتر حرف زدم عددو ک گفتم گف نه کنسل نمیشه ب خاطرش اومدنی قرص میدیم. توکل ب خدا.

الان شدید روانیم. من تا درسی رو خلاصه ننویسم برا خودم نمیتونم بخونم حالا فردا صبح امتحان دارم الان تموم کردم نوشتنو تازه . کی قراره مرور کنم نمیدونم😬 ممنون میشم برام دعا کنین این اخری رو هم بگذرونم😰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کم بود پروانه ، روز نهم‌ ،۴ بود ،نرمالش چقدر باید باشه 

باز خوبه من این ماه روز ۱۴ ، ۴ بود😅 البته دارو نخورده بودم. شما چی داشتی دارو؟ ان شاالله تا سونوی بعدی خوب بالا بره.درسته خیییلی سخته ولی سعی کن استرس نداشته باشی. یادته یکی از بچه ها ضخامتش خوب نبودددیگه زد ب بی خیالی و استراحت و... فردا ضخامتش خوب شده بود؟ ان شاالله بدون اذیت شدن بالا بره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام ،لطفا اگه می تونید به من کمک کنید     اگر تو سیکل پانکچر روز پنجم فقط ۷ فولیکول و یه ...

من ۴ بار پانکچر کردم فقط ی بار سونوی اول ۴ تا فولی داشتم ک تو دومی ۶ تا شده بودن . ولی اخرم همون ۴ تا تخمک کشیده شد. ولی از بچه ها چندین بار شنیدم ک فولیکولاشون اضافه شده

سلام ،لطفا اگه می تونید به من کمک کنید     اگر تو سیکل پانکچر روز پنجم فقط ۷ فولیکول و یه ...

عزیزم من سال ۹۸ تو سونوی اخر ۶ تا فولی دیده شد که یکیش هم گفت زیادی بزرگه بدرد نمیخوره اما ۱۶ تخمک ازم گرفتن که ۱۱ تاش بالغ بود. بستگی به بدنت داره. برا شما روز پنجم بوده پس مطمینا میتونه بیشتر بشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
من بیمارشم.. سه دوره پیشش کاشت انجام دادم منفی شدم دوره سومش ک کاشت دومرحلع ای بود.. دوباره میخوا ...

جدی؟ ازشون راضی هستین؟ چطور دکتریه؟ من فعلا شوهرم زیر نظر اورولوژ هست تا اون اوکی نده من باید صبر کنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.