2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
فکر کنم فقط من تنها مشتاق باشم،😌😌  شما داروهاتون را از کدوم داروخانه تهیه میکنید؟

گلم من دوسه سال پیش خریدم داروخونه‌روبرو خود بیمارستان همش داشت البته داروخونه دکتربختیاری تو چهارباغ بالاهم میگند داره

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم تو مام تشخیص داد

منم خیلی دکتر و آزمایش رفتم ولی حرفی از تخمک ضعیف نزدن و گفتن همه چی خوبه به جز اسپرم که یه سری مشکلات داره. حالا شما گفتین میگم نکنه تخمک منم ضعیف بوده! شما سقطاتون چجوری بود؟

از من قبل از ۱۰ هفته ایست قلبی میکنن

منم خیلی دکتر و آزمایش رفتم ولی حرفی از تخمک ضعیف نزدن و گفتن همه چی خوبه به جز اسپرم که یه سری مشکل ...

ببین عزیزم من اقدام می کردم سریع باردار می شدم ولی یا سه بار قلب تشکیل نشد یکیار ساک بارداری دفرمه بود.

مرکز مام ازمایش های کامل دادیم با وجود تینکه قبلا هم جاهای دیگه ازملیش داده بودیم همه ازمایش ها سالم بود.

مام هم بتردار شدم ولی ساک جنین دفرمه بود گفتیم ای وی اف دکتر تمیزی گفت من تو رو ای وی اف نمی کنم چون حتی اگه اناقال مپبت شه چون تخمک ضعیفه جنین رشد نمی گنه راستش هیچ وقت نفهمیدم چرا گفت تخمک ضعیفه نکفت اسپرم ضعیفه خلاصه پیشنهاد اهدایی داد.

(من قبلا اینجا به خانم ها گفتم مام با وجود امار مثبتش پشنهاد اهدایی زیاد میده این یه امتیاز متفی برای مرکز مام چون میان بر می زنه وامار مثبتش می بره بالا الان من به سما می گم اهدایی ولی به دوستم که نمیگم به خواهرم که نمیگم به همکارم که نمیگم فقط میگم رفتم تهران اون ها میگن عه شادی تهران نتیجه گرفت پس خوبه ما هم به فلانی بگیم بره مام)

در نهایت چون دکتر حاضر به ای وی اف نشد منم ۳۳ ساله ام سن داشت می رفت بالا قبول کردیم واناقال دادیم خداروشکر نتیکه گرفتیم

شادی صدام کنید
سلام عزیزم دلو زدم ب دریا از دکتر شه بخش برای پنج شنبه نوبت گرفتم برم ببینم چجوریه توکل بخداشما کی ن ...

سلام عزیزم منم از انصاری پور برایه سوم ولی نمیدونم چرا میخوام پیشه شهبخش برم خیلی تعریفشو شنیدم

خانما من 15 ماه انتقال دادم امروز چهاردهمین روز میشه آخرین آمپولامو مال امروزه پروژسترون و ناپروکسن ...

عزسزم اصلاااااداروهاتو نباید قطع کنی به همون روال تا سه ماهگی باید باشه مگه اینکه دکترت کم کنه خواهر یادت نره تورو خدا 

ببین عزیزم من اقدام می کردم سریع باردار می شدم ولی یا سه بار قلب تشکیل نشد یکیار ساک بارداری دفرمه ب ...

شادی جون چقدر منطقی توضیح دادی ممنون عزیزم ، شما تخمک اهدایی استفاده کردی یا جنین اهدایی؟

دخترا امروز من رفتم فندقم رو دیدم دوباره 

۶۰۰گرم بود و دکتر برا هفته ۳۹ وقت سزارین داد بهم 

وقتی رو تخت سونو بودم و دکتر داشت برام توضیح می داد فقط آرزو کردم برا تک تک منتظرا این لحظات قسمتشون بشه 

متاسفانه من اطلاعاتی ندارم آلائه جانم، هر چی هست ایشالله بهترین اتفاق و برات رقم بزنه عزیزدلم❤️❤️❤️ ...

ممنونم عزیزم.

آخه امتحان داشتم تا ۱۲ هم جایی بودم تازه ۱۲ ب بعد اومدم درس خوندم برا همین شب دیر خوابیدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

[QUOTE=269962903]دخترا امروز من رفتم فندقم رو دیدم دوباره  ۶۰۰گرم بود و دکتر برا هفته ۳۹ وقت سزارین داد بهم

ای جاااااااااانم   الهی به حق خانوم زهرای مرضیه (س) به سلامتی این دوران رو بگذرونی و به وقتش بغلت کنی. آمین

ممنون از دعای قشنگی که در حق هممون کردی.

این مدت خیلی مراقب خودت و گل پسرمون باش

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️