2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
تورو خدا ناراحت نباش  منم بار آخر یه حس بدی داشتم مثبت بعد بتا افت کرد  یه حالی گرفته شد ...

فدات شم ناراحت نیستم :)

انشالله همچنین برای شما عزیزدلم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانما من 15 ماه انتقال دادم امروز چهاردهمین روز میشه آخرین آمپولامو مال امروزه پروژسترون و ناپروکسن ...

مثبتی 

نباید داروهات تموم بسه عزیزم 

امروز برو و انشالله خوش خبری 

بعدش دارو هارو تهیه کن استفاده کن

من منفی شدم دارو هامو قطع کردم مثبت میشدم باید ادامه میدادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خوشبحالت

کجایی دختر انتقالت چیشد

میخواستم تکت کنم اشتباه تک شدی 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه سری عکسا سنگینن  اسکرین شات بگیر از روش سبک تر میشه

نه خواهری اصلارواون گزینه ک ازسمت راست دومیه شکل کوهه میزنم هیچی نمیادک عکساروانتخاب کنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
تو نی نی پلاس هست اسمش هست مراکز ناباروری رشت(مهر -الزهرا )

شرمنده نی نی پلاس کجامیشع نشنیدم تاحالامنم ساکن رشتم میخواستم اگه بشه عضوبشم ممنون میشم

از کجا خریدی عزیزم؟؟ چندتا باید بزنیم قبل پانکچر؟؟ چقدر گرون خریدی تکمیلی نداری؟

ازداروخونه روب روی ظهیری،اونم دیرب دیرمیاره زودتموم میکنع دکترگفت اومده سریع بخربذارتویخچال،والایادم نمیادسه تافک کنم خریذم ازش نمیدونم چراکم حافظه شدم فک کنم سه تاخریذم یکیش اضافه اومدگذاشتم یخچال،گفتم اگه جنینم گرفت اهداکنم ک متاسفانه نگرف دوباره بایدادامشوبخرم نمیدونم چنتانیازه فک کنم بستگی ب سونوهای خانم داره باتوجه ب فولیکول مبدن،من ک خودم تخمک ندارم  برااهداکنندم خریذه بودم دیگه،تازه چن ماه پیش قبل گرونی،ولی برای شرکت مرکه

فرناز منتظری؟ همون که مامه؟ راضی هستی ازش؟

بله در مكز مام هست. بنا به تحقيقي كه كردم تا الان خوب بوده. من خيلي مي ترسيدم هايپر بشم اما خداروشكر تا الان مشكلي پيش نيوده. بايد منتظر انتقال باشم ببينم چي مشه

مثبتی  نباید داروهات تموم بسه عزیزم  امروز برو و انشالله خوش خبری  بعدش دارو هارو ...

فردایی روشن کی قراره بری دوباره براانتقال؟

اینبار درسته خیلی سخت بود ولی اینبار ان شاالله مثبت میشی

یکم وزنتو بیار پایین میگن خیلی تاثیر داره مخصوصا پیاده روی چون مرکز ما هرکی اضافه وزن داره اصلا انتقال نمیدن میگن بیار پایین تاثیرش بیشتر تومثبت شدن

ان شاالله اینبار قوی برو جلو