2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام عزيزان كسي جواب اين سوال رو مي دونه؟ مي خوام به جاي پريود دوم، هفته ديگه كه احتمالا پرود ميشم ب ...

عزیزم به خودت و رحمت استراحت بده

اصلا برای انتقال عجله نکن

این مدت چون داروی هورمونی گرفتی بهترین کار این هست که صبر کنی و دومین پریودت بری برای انتقال.

بعضی از دکترا هم سومین پریود رو قبول دارن برای انتقال.

بزار در بهترین حالت ممکن مهیای انتقال بشی ان شاءالله

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
بچه ها ی سوال پرسیدم در مورد پرولاکتین احتمالا بین صفحات گم شد. ممنون میشم اگا کسی میدونه راهنماییم ...

فاطمه جون بعید میدونم سیکل رو کنسل کنه چون عددش بالا نیست ، احتمالا همزمان دارو بده ، خودت هم بهش پیشنهاد بده ببین نظرش چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا را شکر ذخیره تخمدانتون چند بود؟ چندتا جنین تشکیل شد؟

همش از لطف خدای مهربونمون بود.

ممنون عزیزم

ذخیره م 4.5

الحمدلله رب العالمین 13 تاش جنین شد ولی گرید b

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
منم بهشتی دکتر نقشینه

سلام منم همینطور😁باز خوبه چندنفر اینجاهستیم از بهشتی 

منم دکترم نقشینس

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
سلام عزیزم خوبی? قربانت ای خواهر بعداینکه بامامان ماهک منفی شدم بازرفتم پانکچربعداون دوبار انتقال با ...

مممنونم عزیزدلم، مهربون جان اون موقع ها از نظر روحی خیلی داغون بودم می اومدم تاپیک می خوندم، یه شش ماهی بعد از آخرین انتقالم افسردگی داشتم، خیلی اوضاع روحیم بهم ریخته بود، همسرم هم از من بدتر بود، با اینکه سال های سال خودمون نخواسته بودیم ولی چون تلاش می کردیم و نمی شد بهم ریخته بودیم 🙄 

من هم خیلی وقت توی شهرستان هدر دادم به همین خاطر بهت پیشنهاد دادم که مام هم یه سر بزنی، 

برو اگه ذخیره ات جواب داد خوب چه بهتر اگه نه ببین دکتر چه پیشنهادی بهت میده 😘 اصلا ناامید نشو، سنی نداری که بخوای ناامید بشی، 

عزیزم به خودت و رحمت استراحت بده اصلا برای انتقال عجله نکن این مدت چون داروی هورمونی گرفتی بهترین ...

آخه بعضي از دكترها تازه فرش انتقال ميدن. حتي اگر هايپر هم بشيم تو پريود اول علائمش رفع ميشه. اينجوري بايد بذارم بعد از 14 فروردين منم PCO هستم اصلا معلوم نيست كي پرويد بشم. يعني حداقل سه ماه ديگه. خيلي از طرف خانواده ها تحت فشارم. مخصوصا كه اطريان تازه بچه شون به دنيا اومده يا حاملن همه دنبل اين هستن كه من زودتر حامله بشم. بهشون هم نگفتم كه مشكل داريم و تو سيكل درمانم واقعا ميرن رو مخم

قربانت عزیزم ممنون خودت خوبی؟ وای تو میخوای شروع کنی؟ من دیگه طاقت اون پروسه طولانی ندارم سنم26ساله ...

مهربون جان پاشو برو یه کلاس فیتنس ثبت نام کن، روحیه از این رو به اون رو میکنه، من با اینکه وزنم نرمال بود با ورزش فیتنس تو ۴ ماه ۵ کیلو کم کردم ، رژیم هم نداشتم فقط نون و کم کردم ، و اینکه روی روحیت خیلی اثر داره و خونرسانی به رحم میشه و هم اینکه وزنت و متعادل میکنی و برای سلامتی فوق العاده اس، به مربی کلاسم می گفت آدم ۵ کیلو گوشت میخره حجم بالایی میشه 😆 می گفت ۵ کیلو گوشت نه، ۵ کیلو چربی رو تصور کن 😅 و راست می گفت کاملا ورمم از بین رفته بود با ورزش 

من قبل انتقالم رفتم حدود ۶ ماه و فک می کنم که روی مثبت شدنم واقعا اثر داشت 🤍 

افرین ب تو چ خوب ک تونستی اینجور با واقعیت کنار بیای خیلی روحیه تو دوست دارم مطمئنم جوابشو میگیری و ...

عزیزم نگو اینجوری 💋

شماهم با واقعیت کنار اومدین که دارین اینجوری سخت تلاش میکنید 

وگرنه میشدین مثل گذشته ی من که حاصلش شده چندبار خودکشی :/ های ناموفق 

همین که خودتو دوست داشته باشی خیلی از چیزا تغییر میکنه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم گفتم بهت خیلی  ناراحت شدم ولی ارزو میکنم خدا با بچه های سالم صالح دامنت رو سبز کنه خدا رو ...

💋💋💋

قربونت برم مهربون جانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خواهراچرامن نمیتونم عکس بفرستم هرکارمیکنم نمیشه خارج شذم ازنی نی سایت رمزمم عوض کزذم بازنشد

یه سری عکسا سنگینن 

اسکرین شات بگیر از روش سبک تر میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جونم ببین چی شد تو داری الان برام دعا میکنی خدا حاجت دلتو بده🥺🙏🙏🙏

🥰💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خیلی متاسفم فاطمه عزیزم. نمی دونم چی بگم که دلت آروم بشه امیدوارم خدا این آرامش و نصیبت کنه... ...

مرسی عزیزکم🥰

همچنین برای شما 💋♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیززززم 🥺🥺🥺🥺 آزمایش ندادی هنوز؟!

دادم خوشکلم بتا ۲ بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40