2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

سلام خانمهای عزیز .. برای بچه دوم دکتر گفته آی وی اف باید انجام بدم .... لطفا راهنمایی بفرمائید .. گفته از روز دوم داروهامو شروع کنم ... سینال اف 38 واحد نوشته .. اچ ام جی 3 تا پودر .... اورگالوترن ... این داروها رو کسی استفاده کرده ؟ نتیجه چطور بوده ؟ ممنونم 

نگار قشنگم من منفی ام فداتشم 😔 شرمنده که مثبت نشدم  تو از اولشم به انتقالم یه حس دیگه داشتی ...

تورو خدا ناراحت نباش 

منم بار آخر یه حس بدی داشتم مثبت بعد بتا افت کرد 

یه حالی گرفته شد ازم ، خانوادم که دیگه هیچی ، بچه ها همین تاپیک کمکم کردن خیلی بهتر شدم دمشون گرم 

توام ناراحت نباش دیر یا زود مامان میشی ایشالله عزیز دلم 

غصه نخوریااااااا

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا سلام صبح قشنگتون بخیر می‌خوام یه مدت نباشم ممکنه دوماه نیام اما بیادتون هستم می‌خوام دوماه به ...

سلام به روی ماهت عزیزم

هرجا که هستی الهی تک تک لحظاتت به خوبی بگذره

امیدوارم حاله دلت خوب باشه و شما بعد دو ماه بیای بهمون خبر بارداریتو بدی.

مراقب خودت باش، قوی باش و امیدوار به رحمت خدا.

یا علی...

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام خانمهای عزیز .. برای بچه دوم دکتر گفته آی وی اف باید انجام بدم .... لطفا راهنمایی بفرمائید .. گ ...

سلام عزیزم، من این دوره با سینال 24 درجه برام شروع شد، hmg یک پودر و اورگالوترن تا سه روز

به لطف خدا 15 تا تخمک شد

خانما من 15 ماه انتقال دادم امروز چهاردهمین روز میشه آخرین آمپولامو مال امروزه پروژسترون و ناپروکسن . الان بخوام برم آزمایش بدم درسته یعنی یا باید فردا برم ؟؟یه شیاف پروژسترون هم صبح گذاشتم 

میشه لطفاً جوابمو بدین 🌺🌺

یه سوال دیگه. من امروز پاکنچر داشتم دکتر گفتخ مراجعه بعدی روز یک تا ۳ سیکل پریود دوم. چرا بعد از پری ...

سلام عزيزان كسي جواب اين سوال رو مي دونه؟ مي خوام به جاي پريود دوم، هفته ديگه كه احتمالا پرود ميشم برم براي گرفتن داروها. چون مي ترسم پرويد دوم به موقع نباشه و تاخير داشته باشه اونوقت ميره براي اونور سال چون از 20 اسفند ديگه انتقال نميدن. به نظرتون مشكلي پيش مياد؟

خانما من 15 ماه انتقال دادم امروز چهاردهمین روز میشه آخرین آمپولامو مال امروزه پروژسترون و ناپروکسن ...

عزیزم حتما حتما امروز برو آزمایش بده 

شما که الحمدلله لطف خدا شامل حالت شده و بی بی مثبت شده  

احتمالا باید تا سه ماه داروهاتو ادامه بدی پس زودتر جواب بتا رو مرکزت اعلام کن که دارو برات بنویسه

خانما من 15 ماه انتقال دادم امروز چهاردهمین روز میشه آخرین آمپولامو مال امروزه پروژسترون و ناپروکسن ...

عزیزم شما برو آزمایشتو بده و با جواب مثبتت برو پیش دکترت تا باز هم دارو برات بنویسه😍

الهی و ربی من لی غیرک 🍃