2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ی سوال پرسیدم در مورد پرولاکتین احتمالا بین صفحات گم شد. ممنون میشم اگا کسی میدونه راهنماییم ...

متاسفانه من اطلاعاتی ندارم آلائه جانم، هر چی هست ایشالله بهترین اتفاق و برات رقم بزنه عزیزدلم❤️❤️❤️

باز بیداری نصفه شب😳😳😁 من مثلا صبح زود بیدار شدم ورقه صحیح کنم فردا باید ببرم دانشگاه، مثل جوجه مریضا خوابم میاد بهتره یکساعت باز بخوابم🤣🤣 

عزیزم اینجوری پیر میشیا  منم قبلا خیلی حرص میخوردم موهام سفید شدن 🥺 البته دوستشون دارم😂 انگ ...

ای جونم ببین چی شد تو داری الان برام دعا میکنی خدا حاجت دلتو بده🥺🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا سلام صبح قشنگتون بخیر می‌خوام یه مدت نباشم ممکنه دوماه نیام اما بیادتون هستم می‌خوام دوماه به بارداری و نی نی فکر نکنم یکم روحیه م اومده پایین می‌خوام یکم زندگی کنم 

بعده دوماه انشاالله بیام و خبر 🤰تک تکتون و بشنوم انشاالله انشاالله انشاالله

تک تکتونو دوست دارم 😍😍😍🤗🤗😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عکسشونمیتونم بذارم ولی روش نوشته GONAL F  450/lU 0.75ml  اینو2400وخورده ای بابیمه تامبن ...

عزیزم من خرید نکردم هنوز وارد سیکل نشدم زنگ زدم داروخانه برای النوا که نداشت گفت گونال اومده قیمت راپرسیدم اینو گفت وگفت خیلی جزیی بیمه میده

بچه ها ی سوال پرسیدم در مورد پرولاکتین احتمالا بین صفحات گم شد. ممنون میشم اگا کسی میدونه راهنماییم ...

یعنی عددش بیشتر از رنج آزمایشگاه بود ؟ 

فاطمه جان آزمایش پرولاکتین اصلا فرقی نمیکنه کدوم روز از پریود باشه عزیزم متوجه‌ نیستم چرا بعضی از دکترا اصرار دارن روز دوم ‌، سوم پریودی باشه ، من تا حالا پیش نیومده روز دوم یا سوم ازمایش پرولاکتین بدم فقط یه بار روز سوم‌ بوده که اونم‌ چون همه آزمایشهای هورمونی دیگه رو ‌داشتم دکتر گفت روز سوم‌ انجام بده نه به خاطر پرولاکتین

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

فاطمه پرولاکتین بالا باشه سیکل رو‌کنسل میکنه چون اصلا پرولاکتین بالا نمیذاره لانه گزینی اتفاق بیافته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ضعیف بودن تخمک گلم من در نهایت مجبور شدم با اهدایی ای وی اف کنم انشلت...شما خودتون طبیعی باردار شی ...

عزیزم ببخشید ولی میشه بهم بگین از کجا متوجه شدین علتش ضعیفی تخمک بوده؟؟

بله عزیز دلم  منفی بود :)

خیلی خیلی متاسفم فاطمه عزیزم.

نمی دونم چی بگم که دلت آروم بشه امیدوارم خدا این آرامش و نصیبت کنه...

این روزا میگذره ولی خسته نشووو

به قول دوستمون که خیلی به دلم نشست ته این خط برای هممون بارداری نوشته شده

یکی زودتر یکی دیرتر.

امیدوارم در بهترین زمان ممکن بهترین هدیه رو از خدا بگیری. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم پستتو دیدم خیلی حالم خوبتر شد و امیدوار شدم منم همسرم تسه شده و ۷تا جنین bcو cدارم قراره ...

بهترینها در انتظارته دوست خوبم. آدمی به امید زنده ست...

به نظرم تقسیم سلولی از تعیین گرید درست تره

مهم اینه که درست تقسیم سلولی رو انجام بده و پیش بره...

ان شاءالله به زودی نگاه خدا امیدبخش همه سختی هات باشه دوستم. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
چند تا تخمک داشتی قبل تخمک کشی قرص بهت نداد برای جلوگیری از هایپری

من بيرجند داروهارو مصرف كردن دو روز قبل تخمكشي رفتم مشهد اين وسط دكترم عوض شد نه قبلي بهم داد نه اوني كه تخمك كشي كرد الان دكتر اول بهم دارو داد