2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
حتما همینطوره،دقیقا همینه انشااله خدا صلاحم بدونه،سپردم به خودش که بهترینها رو برامون میخواد همیشه ...

ان شاالله بزودی بیای خبر بارداریتو بدی❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ی سوال پرسیدم در مورد پرولاکتین احتمالا بین صفحات گم شد. ممنون میشم اگا کسی میدونه راهنماییم کنه. من ۲۴ سیکلم بودم امروز آز پرولاکتینگ جوابش ۴۷ بود. دکتر هم گف اول دوم پری برم برا شروع سیکل. ب نظرتون برا این سیکلو کنسل می کنه یا هم زمان دارو میده؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهری ما یه گروه بچه های گیلان داریم همین هفته یکی اونجا اسپرم شوهرش تعدادش کم بود استرادیول میخورد ...

گروهتون تونی نی سایت تالشی جان؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه بیشتریک‌میلیون و دویست هست

عکسشونمیتونم بذارم ولی روش نوشته

GONAL F  450/lU 0.75ml 

اینو2400وخورده ای بابیمه تامبن اجتماعی خریذم البتع شرکت مرک هستس

خواهراشماهایی ک گنال تزریق کردبن چن تاگنال برای قبل پانکچرتون استفاده کردین؟؟من الان یکی دارم ک بالافرستادم اطلاعاتشویادم رفته سه تاخریذم یادوتاکه یکیش زیاداومد،نمیدونم حافطم چراضعیف شذه

سلام دخترا ب نظرتون کدوم مرکز نازایی خوبه و چ دکتری 

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔
خواهری ما یه گروه بچه های گیلان داریم همین هفته یکی اونجا اسپرم شوهرش تعدادش کم بود استرادیول میخورد ...

الهیییی ❤️❤️ مبارکش باشه سلامتی و دل خوشی. چه سورپرایزی درواقع باید بگم چه معجزه زیبایی❤️❤️

نه خواهری جان من مه از خدامه ولی  آخه من روز ۲۹سیکل نزدیکی داشتم ، اون موقع که تخمک گذاری صورت نمیگیره ، من کلا بدنم به قرصها خیلی واکنش نشون میده ، روزهای اول خوردن اوابوست هم همش خواب بودم تا عادت کرد بدنم بهش