2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
الهی بگردم❤️❤️❤️ میدونم کاملا میفهمم ، مبارکه گوشیت عزیزم و آرایشگاهم برو ناخنهاتو ترمیم کن ، تو‌عکس ...

🥰 مرسی عزیز دلم پولم یه کوچولو کمه 

دیگه یاد گرفتم به هیچکس تکیه نکنم هرچی لازم داشتم تقریبا ۳ ساله خودم واسه خودم خریدم

😂 اره یه ماه پیش ناخونامو کاور کردم دیگه وقت نشد برم

اول بتونم گوشی میگیرم بعدش پول موند میرم ترمیم چون ناخونام دیگه از این بلند ترکه نمیشه🤪

قربونت برم عزیز دلم انشالله قسمت خودت

من از وقتی فهمیدم مشکل داریم دیگه طبیعی اقدام نکردم و جلوگیری دارم😂😂

آخه از اقدام طبیعی متنفرم یه جوریه 💦 خیلی بو میده حس میکنم بوش تو تنم میمونه

دیگه پریود بشم برم ببینم دکتر قشنگم چی دستور میده

انشالله اینسری نمیگم به کسی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا😕 فک کنم این بار ما قرار نیست خاله بشیم چهارتا منفی😐😐😐 خجالت بکشید دیگه تموم کنید این باز ...

اخی تو خیلی وقته خاله شدی 

این همه مثبت داشتیم تو گروه🥰😇

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزدلم خدارو شکر که روحیت قویه تو میتونی تا مامان موندنت راهی نمونده قشنگم🤰🤰🤰

😇😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاسفم عزیزم انشاالله به زودی مامان میشی حتما درمانت رو ادامه بده ولی از این روزهاتم نهایت استفاد ...

عزیزم شما انتقال چندم مثبت شدی و مشکلت چی بود 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ای وای،بمیرم برات دختر،خواهر منم تو بارداری پاهاش اینجوری شده بود،مامانم یه کمی حنا خیس کرد مالید به ...

خدا نکنه عزیزم

بگم مامانم حنا بیاره امتحان کنم.

البته من انقدر می ترسم که دست به خودم نمی زنم فقط میگم تحمل می کنم.

شادی صدام کنید
ممنون عزیزم انشالله دامن شما هم خیلی زود سبز بشه براتون خیلی دعا کردم ❤️❤️

اخیییی🥲🥺 قلبم اکلیلی شد 

چقدر مهربونی شما ممنون قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخ جون مبارکهههههههه

جانان جان اعصابم خورده ، همیشه بموقع میشدم الان ۴روزه منتظرم نمیاد ، ظهیری گفت پریود شدی بیا . بنظرت برم فردا ویزیت بشم؟ بگم چرا نمیاد پریودی؟ شاید اصلا استرادیول برام مضر باشه🙄

اخیییی🥲🥺 قلبم اکلیلی شد  چقدر مهربونی شما ممنون قشنگم

فاطمه جان انشالا که بزودی خدا معجزشو نشونت بده عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خدا نکنه عزیزم بگم مامانم حنا بیاره امتحان کنم. البته من انقدر می ترسم که دست به خودم نمی زنم فقط ...

نه نگران نباش،حساسیت پوستیه،از داروهاست،حنا بمال بذار چند دقیقه بمونه بعد بشور،کمی هم وازلین بزن پوستت خشک نمونه،اگه درست نشد حتماً دکتر برو عزیزم،ناراحت شدم

الهی و ربی من لی غیرک 🍃