2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
فعلا بزار تنها باشه ، خودش با این قضیه کنار بیاد . 

من خودمم بعد انتقال منفی تا چند هفته نتونستم به روال سابق برگردم‌و‌مهمونی برم یا مهمون بیاد خونم اما چون کسی از انتقالش خبر نداره احساس مسئولیت میکنم 

ولی خوب تا چند روز مزاحمش نمیشم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

من فقط امدم ببینم فردایی روشت جوابش چی شد و خیلی نا امید شدم ، از مهر تا حالا اکترا منفی شدیم. 

خودم هم توی ازمایش یک مقدار کم کاری تیریید نشون داد که دکتر تمییزی من رو فرستاد به دکتر نوین که متخصص غدد مام هستند. و ایشون هم گفت بزار دو سه ماهی کنترلش کنیم بعد برو تو سیکل که مطمین باشیم فرلیکولای خوبی داری اون زمان

البته خودم مایل بودم تو فصل بهار و تابستون برم تو سیکل

که کاملا دیگه اتبات شده جوابدهی فصل گرم بهتره

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط امدم ببینم فردایی روشت جوابش چی شد و خیلی نا امید شدم ، از مهر تا حالا اکترا منفی شدیم.  ...

منم تیروییدم‌کم‌کاره من می‌خوام انشالله اسفند برم تو سیکل که آخره فروردین انتقال بدم چون ماه رمضان و زیاد بیرون نمی‌ریم کسی نفهمه 

انشالله این سری مثبت شیم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ووییییییییی ، واسه خودم دارم میخندددددم🤣🤣🤣🤣🙏🙏 خدا خیرت بده خیلی وفت بود دوتا خط کامل ندیده بودم 🤣🤣💋💋

عقده ای شده بودم 

مبارکت باشه مامان ژونی؟ بچه اولتونه ؟؟ خوشحالی؟ چرا چیزی نمیگی از احساساتت

چه ربطی داره؟شما همین داروهای الانت تا بعد تشکیل قلب باید ادامه بدی چیزی به اسم تنوم شدن دارو نداری ...

آمپول پروژسترون و آنوکسا رو هنوزم میزنید؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
چرااخه وفتی الان جواب مشخصه چ طاقتی دارین خواهردل مااب شدوالا

آخی قربونت برم عزیزم فدات دلت شم  فقط شما نیستی که از دستم عصبانی هستی  ومنم زجر تون میدم

خواهرم الان با بچه هاش اومده که راضی بشم باهاش پنجشنبه برم ازمایش 

میدونی چیه میگم بزار همون روز برم که استرسش  یکباره باشه 

نه اینکه ذره ذره  هر روز یه جور جون بسر بشیم

منم تیروییدم‌کم‌کاره من می‌خوام انشالله اسفند برم تو سیکل که آخره فروردین انتقال بدم چون ماه رمضان و ...

بچه ها یه سوال ، واقعا استرادیول باعث تاخیر میشه با من حامله ام؟🤣🤣

روزی دوتا میخورم دو هفتست 

۴روز عقب انداختم 

میخوام زود بشم برم دکتر 

ممنون عزیزم  نه اچ سی جی نداشتم فقط پروژسترون و ناپروکسن. بله زیر دو دقیقه رنگ گرفت

عزیزم مشکلتون چی بود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭