2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
اره عزیزم چون دوقلو بودن و سرکلاژ بودم استراحت بودم

ستراحت مطلق بودید؟ ببخشید میپرسم اخه شرایطم زیاد جالب نیست میخوام از یکی که مثل من بوده اطلاعات بگیرم. منم سرکلاژ کردم ولی بازم سرویکسم اومد پایین تر. انومالی که رفتم گفت دهانه رحم ۱۴ و فانلینگ کم هم دیده میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ جونم بالاخره یکی معنی شعرم رو فهمید😍 قربونت برم مهربون جانم چشم  اتفاقا خودم همچین آد ...

خدا نکنه عزیزم 😘😘

کار خوبی میکنی .گوشیت هم پیشاپیش مبارک گلم .منم اتفاقا بعدش رفتم آرایشگاه ،از این به بعد هم میخوام خودم رو در اولویت بزارم .امروز هم به همسرم گفتم 

چون ما واقعا تا یه حدی میتونیم از خودمون بگذریم 

ولی اگر در کنار درمان خودمون رو هم در نظر بگیریم،مطمئنا نتیجه بهتری میگیریم

منم کمردرد شدید داشتم،احتمالا پریود خیلی دردناکی هم داری . 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
طوطی جان منم همین فکر مب کردم که بعد ان تی وانومالی می تونیم یه نفس راحت بکشیم مثل ابنکه اینطوری نیس ...

من که هنوز نتونستم یه روز خیال راحت باشم و لذت ببرم.

میگم تکوناشو حس میکنی؟ من انگار نه انگار

من که هنوز نتونستم یه روز خیال راحت باشم و لذت ببرم. میگم تکوناشو حس میکنی؟ من انگار نه انگار

یه بار تو هفته های پیش کانلا حس کردم

بعضی روزها مثل نبض

چند روز قبل انومالی یه گوشه شکمم سمت پهلو سفت شده بود

شادی صدام کنید
ممنون عزیزم ❤️❤️ همسرم نمی‌ذاره میگه پس فردا بریم که دارو ها کامل تموم بشه 😂

مبارک باشه عزیزم .خدا رو شکر که تاپیک از دور منفی خارج شد

انشالله که به سلامتی بغلش کنی 🤲

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای خدا ای جان من مبارک ات باشه. لیمو لیمو نی پلاس یه گروه داره همه خانمای سرکلاژی اطلاعات خوبی مید ...

قربونت عزیزم مرسی😘😘🌺🌺❤️❤️

اسم گروه رو میدونی؟ رفتم نی نی پلاس چیز خاصی پیدا نکردم

ممنون عزیزم ❤️❤️ همسرم نمی‌ذاره میگه پس فردا بریم که دارو ها کامل تموم بشه 😂

چه ربطی داره؟شما همین داروهای الانت تا بعد تشکیل قلب باید ادامه بدی

چیزی به اسم تنوم شدن دارو نداریم برو ازپایش ات بده یه نفس راحت بکشی

شادی صدام کنید