2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
خداروشکر سارا جان اخه میدونی من کیفیت جنینام  زیاد خوب نیس و کلا همین ۴ تا جنینو دارم برا همی ...

عزیزم منم ۴ تا جنین داشتم کلا  کیفیتشون همbc بود یعنی ضعیف ترین جنینام بودن و امیدی نداشتم چون جنینای خوبمو اول انتقال دادم منفی شدم گفتم اونا نگرفتن اینا که هیچی ولی خدا خواست و شد بسپار بخدا عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما  امروز سیزدهمین رو از انتقال جنینم میگذره  صبح یه بی بی گذاشتم مثبت شد  ...

مبارکه عزیزدللللم ، خداروشکررررررر❤️❤️ نه اثر آمپول چیه دختر 

بارداری مامان ژون مبارکههههههه 💋💋💋برای ما دعا کن عزیزممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما  امروز سیزدهمین رو از انتقال جنینم میگذره  صبح یه بی بی گذاشتم مثبت شد  ...

مبارک باشه عزیزم

فردا برو ازمایش بده

هر وقت بی بی چک مثبت باشه ازمایش نشون میده

شادی صدام کنید
عزیزم ببخشید میپرسم الان سیکل درمانت شروع شده  تو چه مرحله ای هستی

من بار دوم انتقال دادم منفی شد فعلا استراحتم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد،،، وگر پنهان کنم ؛! ترسم که مغز استخوان سوزد ....! ــــــ ...

عزیزم خیلی متاسفم بابت منفی شدنت 

منتظر خبر خوبت بودم .سخت که خودمون رو با کلمات تقدیر و قسمت قانع کنیم ولی خوب سرنوشت ما همینه و چاره ای نداریم جز اینکه باهاش کنار بیایم و در ادامه اونقدر تلاش کنیم تا به خواستمون برسیم 

فقط یه توصیه دارم اونم اینکه در کنار درمان خودت رو فراموش نکن .اهدافت رو دنبال کن .مسافرت برو .به خودت برس .در کنارش هم پیگیر درمان باش 

من بیشتر از اینکه افسوس بچه رو بخورم .ناراحتم برای جوونی از دست رفتم که نتونستم کاری کنم و عمرم داخل مراکز ناباروری سپری شد  

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها من پرولاکتینم شده ۴۷ شکر خدا خیلی زیاد هم بالا نرفته. فقط الان ۲۴ سیکلم هستم دکتر گفته اول یا دوم پریود برم برا شروع سیکل انتقال . ب نظرتون طی سیکل با دارو حل میشه یا کنسل میکنه این ماهو؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم منم ۴ تا جنین داشتم کلا  کیفیتشون همbc بود یعنی ضعیف ترین جنینام بودن و امیدی نداشتم چون ...

سلام عزیزم پستتو دیدم خیلی حالم خوبتر شد و امیدوار شدم

منم همسرم تسه شده و ۷تا جنین bcو cدارم قراره همه رو روز انتقال ذوب کنن هرکدوم بلاست شد یا رشد کرد انتقال بدم،۱۷ این ماه خراش دادم به دکترمم گفتم انتقال دومرحله ای،گفت جنینات تعدادش خوبه احتمالا بشه،یعنی امیدوار بام با این گریدها و کارها؟؟

جوابش اومد فاطمه جون؟

بله عزیز دلم 

منفی بود :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دیگه قسمت ماها این شد.. شوهرم گفت از ماه بعد دوباره بریم این ۳ تا جنین رو بکاریم و تمام..گفت دیگه د ...

خخخ چه جالب منم تصمیمم همین جنین هایی که دارمه

که معلوم نیست ازبین برن یا سالم بمونن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شما کجا رفتی عزیزم  فردا ایشالله دست پری عزیزم❤️❤️❤️

انشاالله اگه خدا بخواد باید پنجشنبه برم اخه ازمایش ما روز هفدهم انتقاله 

بازم حالم گرفت از اون 4تا خانم یکیشون الان بی بی زده میگه منفیه 

طفلکی اینقد ناراحت بود که نگوبهش گفتم نترس انشاالله که کاذبه