2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

من روزی که بچه ام رو از دست دادم گفتم دیگه بچه نمیخوام کلا گذاشتمش کنار. ولی بعد چندسال فهمیدم که اشتباه کردم و تصمیم گرفتم که این بار از طریق رحم جایگزین اقدام کنم و خدا رو شکر نتیجه هم گرفتیم الان فکر می کنم شاید قسمت ما این بوده که از این طریق بچه دار بشیم 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد،،،

وگر پنهان کنم ؛!

ترسم که مغز استخوان سوزد ....!

ــــــــــــــــــــــــــ🥀🖤ـــــــــــــــــــــ

مرسی که تو این مدت کنارم بودین 🫂

خوشحالم که باهاتون آشنا شدم

انشالله هرکی که میخواد باردار بشه جوری غافلگیر شه که خودش باورش نشه 

انشالله عزیزانی که باردار هستن بدون هیچ استرسی بارداریشون رو تا آخر برسونن و فرشته هاشون رو بغل بگیرن

انشالله دوستانی که زایمان کردن در سلامت کامل باشن همیشه

اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

♡♡

ببخشید که این مدت دختر پر چالشی بودم 

بهتون حس اضطراب و ناراحتی رو القا کردم 

حلالم کنید

دوستدار شما ♥️ فردایی_روشن

اسمم بر اساس واقعیته آینده برای هممون روشنه🙂

الهی امین یا رب العالمین 🤲

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی قشنگم انشالله قسمت تک تک منتظر ها

فدای مهربونیت😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه هادوستم امروز رفت آزمایش بتاش شده ۱ فقط همینو بهم ‌‌‌‌‌پیام داد هر چی هم زنگ‌میزنم جواب نمیده هی ...

بستگی ب اخلاق هر فردی داره

من خودم نمیتونم خونه بمونم امروز آز دادم منفی شد

شکم شوهرمم رو سیر کنم میزنم بیرون زندگی قبل انتقالم رو پیش میبرم :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله تو ی نی هستن راستش نمیدونم چطور دکترو راضی کنم تو ی مرحله انتقال بده دلم اصلا به انتقال دو مرحله ...

عزیزم من با انتقال دومرحله ای مثبت شدم بنظرم بهتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من روزی که بچه ام رو از دست دادم گفتم دیگه بچه نمیخوام کلا گذاشتمش کنار. ولی بعد چندسال فهمیدم که اش ...

آشنا پیدا کردی؟ هزینه هاش چطور بود؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم من با انتقال دومرحله ای مثبت شدم بنظرم بهتره

سلام عزیزم انتقال دو مرحله ای چطوریه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
بستگی ب اخلاق هر فردی داره من خودم نمیتونم خونه بمونم امروز آز دادم منفی شد شکم شوهرمم رو سیر کنم ...

نه فک نکنم بیرون بره میترسم برم شوهرش خونه باشه 

باشه چند روز دیگه بهش سر میزنم 

انشالله خدا به هممون طبیعی بچه بده  من که دیگه کشش انتقال و دارو و استراحت ندارم همش میگم چی میشه ماهم مثل بقیه طبیعی باردار بشیم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
منم همش زیر پام دوتا بالشت میزارم مشهد یخ بندان شد تمام لوله های اب یخ زد با دبه اب میاورد شوهرم اما ...

اشکال نداره می گذره این روزا.

همون فقط ادم بتونه غذا ش درست کنه دوتا ظرف بشوره بقبه کارا مهم نیست.هنوز لکه بیتی داری؟

شادی صدام کنید
مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد،،، وگر پنهان کنم ؛! ترسم که مغز استخوان سوزد ....! ــــــ ...

😘🌹

@ترسو68   سلام عزیزم در چه حالی من امروز رفتم سنو خداروشکر جفت رفته بود بالا عدد سرویکسم از ۳ ...

وای خدای من دلم ضعف رفت...  

الهی با شادی و سلامتی تنش کنی نازنینم  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد،،، وگر پنهان کنم ؛! ترسم که مغز استخوان سوزد ....! ــــــ ...

جوابش اومد فاطمه جون؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

دیگه قسمت ماها این شد..

شوهرم گفت از ماه بعد دوباره بریم این ۳ تا جنین رو بکاریم و تمام..گفت دیگه دنبال بچه نمیریم

دلسا یزد ای وی اف کردی؟چندتا تخمک و جنین شد؟

سلام نه اصفهانم

۸تا تخمک کشیدن که ۵تاش جنین شد

دوتاشو انتقال دادن

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔

بچه ها کسی بوده که بیبی چکش روز ۹ یا ۱۰ انتقال منفی شده باشه ولی باردار بوده؟؟

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔