2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048210 بازدید | 684647 پست

@ترسو68   سلام عزیزم در چه حالی من امروز رفتم سنو خداروشکر جفت رفته بود بالا عدد سرویکسم از ۳۰پایین نیومده بود تا فردا همه سنو هارو ببرم جای یک دکتر جدید ببینم نظرش چیه کنار سنوگرافی سیسمونی بود اولین لباس رو خریدم اینقدر ذوق دارم مثل بچگیمون که لباس عید می خریدیم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی از سه نفر هیچ کدام مثبت نشد .پناه بر خدا .به  نظرم ای وی اف هم به درد نمیخوره .الکی فقط هز ...

یک نفر دیروز آزمایش داد بی بی چکش هاله داشت اون چی شد

@ترسو68   سلام عزیزم در چه حالی من امروز رفتم سنو خداروشکر جفت رفته بود بالا عدد سرویکسم از ۳ ...

ای جانم مبارک اش باشه.به دلخوش تنش کنی.

برای منم تو انومالی جفت بالا بود.الانم همش در حال سرچ برای طول سرویکس 

فقط برای طرف وغذا پختن بلند میشم

شادی صدام کنید
عزیزم خیلی راحت با دکتر دیگه برو تا دکتری رو پیدا نکردی یه کاری برات بکنه جنیناتو هدر نده اینجا کارب ...

:)

به امید خدا عزیزم انشالله موفق بشی

منم هرکار توکنی انجام میدم😍 

شاید یه موقع هایی تو تلگرام بهت پیام دادم از دستم ناراحت نشی💋🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@ترسو68   سلام عزیزم در چه حالی من امروز رفتم سنو خداروشکر جفت رفته بود بالا عدد سرویکسم از ۳ ...

خدا برات نگهداره

ان شاالله صحیح و سلامت بغل بگیریش🥰🥰🥰

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

ای جااااااانم 😍😍😍

مبارک نینی باشه 

بسلامتی بغلش بگیری عزیز دلم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای جانم مبارک اش باشه.به دلخوش تنش کنی. برای منم تو انومالی جفت بالا بود.الانم همش در حال سرچ برای ...

مرسی خاله جون من هم هماتوم داشتم سنو قبل هم جفت پایین بود امروز خوب بود اما همین طول دهانه رحم بازم ۳۰بود سرکلاژ کنم خیالم راحتره 

ای جانم مبارک اش باشه.به دلخوش تنش کنی. برای منم تو انومالی جفت بالا بود.الانم همش در حال سرچ برای ...

منم همش زیر پام دوتا بالشت میزارم مشهد یخ بندان شد تمام لوله های اب یخ زد با دبه اب میاورد شوهرم اما من فقط غذا درست می کردم سریع دراز می کشم ۳هفته حمام نرفتم از خودم بدم میاد 

بچه هادوستم امروز رفت آزمایش بتاش شده ۱ فقط همینو بهم ‌‌‌‌‌پیام داد هر چی هم زنگ‌میزنم جواب نمیده هیچ کس غیر خودش و شوهرش خبر نداشت حتی مامانش به نظرتون برم دیدنش یا وقت خوبی نیست نزدیکیم به هم در حد یک رب راهه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه هایی که منفی شدن واقعا متاسفم آدم اینجور مواقع می مونه که چی بگه. از خدا می خوام که به دلتون آرامش بده 🤲🤲ولی اینو در نظر بگیرین که بدتر از منفی شدن هم هست من دومین انتقالم مثبت شد ولی متاسفانه جنینم رو تو 24 هفتگی از دستش دادم و دکتر بعد از اون بهم پیشنهاد رحم جایگزین رو کرد اونجا بود که گفتم حاضر بودم 10 بارم منفی بشم ولی این اتفاق برام نیفته. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

اما همچنان من لکه بینی دارم موندم چکار کنم 

بیمه تکمیلی دارین؟شاید با اون اینقد پایین اومده. این رسید آزمایش منه

آلا جون به خاطر بیمه تکمیلیتون هزینه کم شده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...