2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
والله خیلیا اینجا دو مرحله ای انتقال دادنو مثبت شدن باز باید خودت تصمیم بگیری 

پروانه جون 

میگم شده شما یه چیزی از دکتر بخوای دکتر قبول نکنه؟

چطوری راضیش کردی؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پروانه جون  میگم شده شما یه چیزی از دکتر بخوای دکتر قبول نکنه؟ چطوری راضیش کردی؟

اررره تا دلت بخواد چون میخواستم با خودش انجام بدم دیگه ول میکردم ففقط یه بار هیسترو رو اونم گفتم خیلیییی هزینه کردم دلش به حالم سوخت ولی این بار دکترمو حتما عوض میکنم برایه انتقال اگه راضی نشه چون دیگه بدونه کارای اضافی ووارد سیکل نمیشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گندمک جان خواهرم در ۴۲سالگی بچه آورد هم زیباست هم باهوشسس ، امیدت به خدا باشه عزیزم ❤️❤️

الهی شکر عزیزم خدا براشون حفظش کنه🤲

خدایا تورو بحق قران خودت به همه منتظرا نظر کن ماهم کنارشون🤲

امیدو توکل بخدای مهربون

گلم خیلی التماس دعا دارم🙏❤❤❤

الهی و ربی من لی غیرک
اررره تا دلت بخواد چون میخواستم با خودش انجام بدم دیگه ول میکردم ففقط یه بار هیسترو رو اونم گفتم خیل ...

راستش تو تجربت بیشتره میشه کمکم کنی؟

شما کی میری واسه کارای انتقال دلم میخواد هرکاری شما کردی منم بکنم😔

اگه مثل دفعه قبل باشم سر یه هفته پریود میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😂😂 خندم گرقت ببخشید که باعث سوتفاهم شدم ممنون قشنگم بلند شدم کیک درست کردم 😁 شوهرم میگه چیه&n ...

مرسی که روحیه رو حفظ میکنی گلم خیلی از کارت کیف کردم من جذب انرژی رو قبول دارم کاعنات هم برات خوشحالی میخواد انشالله 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
راستش تو تجربت بیشتره میشه کمکم کنی؟ شما کی میری واسه کارای انتقال دلم میخواد هرکاری شما کردی من ...

عزیزم شرمندم نکن منم مثله دوستان اینجام 

من ۳تازه نوبت دارم پیشش برایه تخمک کشی همیشم هایپر میشم ببینم این ماه برام شروع میکنه 

ولی به نظرم بهش پیشنهاد پرندزولون بده خراش با هیسترو بده چسپ جنین بده ببین قبول میکنه

والله خیلیا اینجا دو مرحله ای انتقال دادنو مثبت شدن باز باید خودت تصمیم بگیری 

پروانه جان به نظرت میتونم روز انتقال بگم 

همه رو توی مرحله انتقال بدن یا خودشون تصمیم میگیرن؟

الهی و ربی من لی غیرک
پنج ماه پیش یه دوره پردنیزولون خوردم دکتر ایمونولوژی گفت بعداز مثبت شدن مجدد باید بخوری تا اخر ۱۲ ه ...

.من موسسه ناباروری تورشت میرم خواهری

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مرسی که روحیه رو حفظ میکنی گلم خیلی از کارت کیف کردم من جذب انرژی رو قبول دارم کاعنات هم برات خوشحال ...

قربونت برم عزیزم 💋💋

چیکار کنیم خب سخت بگیریم سخت میگذره 

برای من تموم شد من گریه هامو همون دیروز کردم دیگه آروم ارومم

کودک درونم به شدت هنوز فعاله نمیتونم زیاد ناراحتی رو تو دلم جا بدم سریع جاش خوب میشه

🤪🤪🤪

آنلاین باش یه عکس بفرستم عمق فاجعه رو درک کنی😂🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شرمندم نکن منم مثله دوستان اینجام  من ۳تازه نوبت دارم پیشش برایه تخمک کشی همیشم هایپر می ...

خب اگه قبول نکرد چه خاکی توسرم بریزم :/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه جانان جان من اول میخوام با تخمک خودم امتحان کنم اگر نشد اهدایی بگیرم ، دیروز  از موسسه مهر ...

نه عزیزم اشتباه متوجه شدی،دستمزدواسطه هست دستمزداهداکننده سونوویزیت وازمایش خانم هزینه  ایابوذهاب وتزریق امپول خانم وپانکچربرامن گتال گفتم استفادا شع اینسری30وخورده ای شد باسینال ارزونتره اماده تومن بیشتره نزدیک  20تومن بنظرم بشه،بعدهزینه فزیزوانتقال ک باخودته

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
باز من بسیار عجولم تو تمام انتقالام از روز پنجم بی بی میزدم🤣🤣باید با واقغیت رو به رو‌میشدم دیگه&nb ...

من از بی بی چک منفی وحشت دارم

دائم دارم با خودم مبارزه میکنم که نذار نذار نذار

ولی تا خواهرم یا مادرم زنگ بزنه بگه حالا یه دونه بذار ببین چی میگه سریع تو مبارزه شکست میخورم🥴🥴🥴🥴

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

برو ازمایش بده عزیزم جوابشم برات از طریق پیام رسان میفرستن لازم نیست حضوری بری

اخه من مشکلم اینه مبخوام اون تنش اول جواب رو نگیرم یکی دیگه استرس وتنش س رو بگیره

بعد من نفر دوم باشم🙄🙄🙄🙄