2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048250 بازدید | 684648 پست
 بیمه تکمیلی دارین؟شاید با اون اینقد پایین اومده. این رسید آزمایش منه

نه قربونت فقط ما تامین اجتماعی داریم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره واقعا حق داشتی عزیزم!کدوم شهری من خوزستانم انگار اینجا هنوز همچین چیزی نیومده چون الان پرسیدم هم ...

تبریزم عزیزم.الان نگاه کردم فک کنم ب خاطر بیمه تکمیلی بوده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریزم عزیزم.الان نگاه کردم فک کنم ب خاطر بیمه تکمیلی بوده

اره فدات دلیلش همینه !خداروشکر آزمایش ۸تومنی دیدی بالاخره😅!انشالا همه مراحلت اینقد با خوشحالی پیش بره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
الان آزمایش هم قشنگ تشخیص میده انشالا مثبتی به نظرم 

انشاالله🤲🤲🤲

من که از استرسم میخوام پس فردام  نرم 

اخه قرار بود برم ازمایشم رو بدم شوهرم بدون خبر من بره جوابش رو بیاره اگه مثبت بود اس بده بهم اگرم خدایی نکرده منفی دیگه هیچی بهم نگه خودم میفهمیدم اما الن شوهرم رفته گمرک بار رو ماشین بود باید تحویل بده تا سه روز دیگه نمیاد 

دیگه منم گفتم نرم تا شنبه ولی گیر آمپولامم هر روزعصر2تا میزنم

سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید  انتقال دو مرحله ای شانس مثبت شدنو بالا میبره؟ ...

اگه تو یه نی باشن میتونی دومرحله انتیال بدی ولی امکان زیاد جنینات به ۵ روزگی نرسن و برایه مرحله ی دوم جنینی نمونه برات اینم هست 

عیب نداره باهاش بساز  یوقت آقایون ناز میکشن یه وقتایی هم نوبت خانوم اس ناز شوهرش رو بکشه

:)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شالله مثبت میشی یک درصدم منفی شدی دنیا که به آخر نرسیده خداروهزاربار شکر هم سن ات کمه هم جنین کلی ...

جنین هایی ک کیفیت ندارن چه فایده 

وگرنه تو روز انتقالم نمی‌گفتند جنین هات از بین رفتن 

خیر سرشون گرید آ بودن

فقط نمیدونم به دکترم چی بگم هرچند که اونا هیچوقت محکوم نمیشن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره فدات دلیلش همینه !خداروشکر آزمایش ۸تومنی دیدی بالاخره😅!انشالا همه مراحلت اینقد با خوشحالی پیش ب ...

قربانت😂😂 ان شاالله همچنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اناشید شمام قصد بچه داری؟ چند وقته

ددوازه دسال

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

خانوما من پسرم ۲۰ روزشه ، وقتی سینم سفته و پر شیره قشنگ سینمو میگیره، ولی وقتی که نرم میشه بااینکه شیر هم داره اما اصلا سینمو نمیگیره مجبور میشم اینجور وقتا شیرخشک بدم. کسی میدونه چرا وقتی سینم نرمه پسرم شیر نمیخوره؟

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
چند سالته عزیز

۲۴ گلم :) 

میدونم الانم شما میخواین بگی سنم کمه وقت دارمو فلان 

ولی باور کن دیگه جونی تو تنم نمونده

۱۴ سالگی ازدواج کردم 

به زور شاید ۵ ماه جلوگیری کردم 

شوهرم از اول میگفت بچه بچه 

دیدم باردار نمیشم چندسالی وقتم رو حروم مطب های بیخود کردم اونجا میگفتن شوهرت هیچ مشکلی نداره

هی قرص میخوردم هی آزادسازی میزدم 

هروقتم میرفتم مطب میگفت عه باردار نشدی ؟؟؟ 

تا فهمیدم بابا مطب کیلو چنده باید برم مرکز 

رفتم اونجا تازه عمق فاجعه رو فهمیدم که من اصلا مشکلی ندارم و همسرم اسپرم نداره تازه اونجا گفتن شانس باوری نداری سریع اقدام کن که وضعیت اورژانسیه :/

میدونی بدبختی اینجاست که از اولشم بدبختی رهام نکرد 

زندگیم همچنین گلو بلبل نبود که دلم خوش باشه 

الان از این لجم گرفته چرا خدا ماحتتشو به ما کرده 

چرا طعم خوشی رو نمیبینم

البته بگما ما قبلا از بی‌پولی هیچی نداشتیم بخوریم تو گاوداری زندگی می‌کردیم 

الان وضعیت مالیمون به نسبت خوب شده

خودم سرکار میرفتم دستم تو جیب خودم بود تا قبل انتقال 

یه خونه و یه ماشین خرید شوهرم 

حقوقمونم بد نیست 

از اون خرابشده دامداری هم اومدیم بیرون

اما چه فایده هرچی در میاریم میچپونیم تو شکم دکترا

خسته شدم 

خسته 

خسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره شکر خدا بهتر شده. بتا ۹۳ تومن بود اینجا الان هیچی نمیگیره

هع 

بتای من شد ۱۴۰ تومن 

مثلا تامین اجتماعی ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40