2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
عزیزم بستگی ب نظردکترتون داره فک کنم دومرحله ای برای کساییکه انتقالهای ناموفق داشتن میذارن،برامن دوت ...

عه پس  تو دو مرحله ای هزینه انتقال دو برابر نمیشه ینی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=269711351]:))) از یه طرف خوبه چون این ۱۴ روز تنها نیستی حوصلت سر بزه ولی بعدش... خونم گند بالا آورده ...[/QU من که هی میگم اگه انشاالله مثبت بود چاقم بشم  عیب نداره حالا بعدن انشاالله درستش میکنیم

نمیتونم بخوابم هی گوشیوجک میکتم ببینم فردایی روشن بی بی زده یانه،یادشب ازمایش خودم میفتم باچ شوقی 6ص ...

بیبی چکم منفیه عزیزم

ساعت ۸ زدم هنوز هاله نداده 

ازمایشمم ساعت ۳ به بعد آماده میشه

نمیدونم این دیگه چ آزمایشگاهی بود خیر سرش خصوصی بود بهش میگم ای وی افم تیتر بتا میخوام میگه تیتر نیازی نداری ک 

هنوز جواب نیومده میگه ۷۲ ساعت بعد تکرارش کن :/

همه جا یکساعته جواب میدنا این گفت ساعت ۳

صبح زود نمی‌رفتم انقد نمیسوختم چون اگه ساعت یک ظهرم میرفتم جوادبدهیش ساعت ۳ هست

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ن برای من نشد،من تورشت انتقال دادم البته تهرانم فک نمیکنم دوبرابرباشه

چ خوب.ممنون ک جواب دادی. من دلم میخواس ب دکتر پیشنهاد بدم ولی ب خاطر هزینه اش منصرف شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

چقد بیمه خوب شده. قبلا ازمایش ویتامین دی و پرولاکتین رو س ماه پیش حدودا داده بودم، ۱۷۰ گرفتن. امروز ۸ تومن 😃

سلام گلم حتما قسمتت نی نی دوقلو هست😍عزیز دلم شما سنی نداری از همه مون کوچک تری کلی جنین داری فقط اگ ...

همه آقایون خانوماشون رو دلداری میدن 

من باید شوهرم رو آروم کنم طلبکاره :/ بیشتر عصبی میشم.

میرم دنبالش خواهری ولی تا تموم شدن همین جنین هام 

دیگه پانچر نمیکنم با همینا شد الهی شکر نشد هم به جهنم 

ببخشید عصبی ام خوب و بد حرفامو درک نمیکنم💋♥️

من آدمی نیستم که بتونم تحمل کنم

تا اینجا هم خیلی خانمی کردم که کنار اومدم 

اونی ک باید دلش بسوزه نمیسوزه 

میگه از تو حرکت از من برکت ، ما که هرچی توان و حرکت داریم در گرو این کار گذاشتیم پس کو برکتش؟

هممون سرکاریم..‌.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@فردایی_روشن     خواهر بیا بگو چی شد بی بی چک زدی؟

زدم فداتشم منفی بود 

جواب ازمایشمم ۳ به بعد میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40