2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید  انتقال دو مرحله ای شانس مثبت شدنو بالا میبره؟ ...

عزیزم بستگی ب نظردکترتون داره فک کنم دومرحله ای برای کساییکه انتقالهای ناموفق داشتن میذارن،برامن دوتاسع روزه گذاشتن یه گریدآیه گرید ب دوروزبعدم یه کامپکت بی گذاشتن،اگه جنین تودومرحله ای به بلاست برسه بنظرم شانس یکم بالاترمبره یعنی جنین رشدش خوب بوده ولی برای من رشدش کم شدب بلاست نرسیدهیچ گریذشم ازآرسیدب،بستگی برسن جنینتون داره جنینم توانتقال شنبه سه روزه بودتوانتقال دوشنبه کامپکت یعنی چهاروزه بود

یکوخورده ای بیشتزمیشدهزینه انتقال مرحله دومم ک یه جنینم حذف شدازدوتا،هزینه انتقالمم کم کردن فک کنم 700وخورده ای شدمرحله دوم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم بستگی ب نظردکترتون داره فک کنم دومرحله ای برای کساییکه انتقالهای ناموفق داشتن میذارن،برامن دوت ...

جانان من ده سال پیش یه بار ای وی اف انجام دادم که کلا 

سه تا جنین برام تشکیل شد و اولین انتقال مثبت شدم ولی خب بخاطر مشکل ایمنی که داشتم تو هفته هفت قلبش

از کار افتاد .اخه من انتقال ناموفق نداشتم ،راستش نمیدونم

چرا دلم راضی به دو مرحله ای نمیشه چون شنیدم جنین تو محیط رحم بهتر رشد میکنه به نظرت اگه به دکتر بگم ۴ تارو

تویه مرحله اننقال بدین میده؟؟گلم شما با دو مرحله ای باردار شدی انشاالله؟

الهی و ربی من لی غیرک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جانان من ده سال پیش یه بار ای وی اف انجام دادم که کلا  سه تا جنین برام تشکیل شد و اولین انتقال ...

یعنی ازده سال پیش تاالان دیگه اقدام نکردی خواهرجان؟؟نه متاسغانه منفی شدم،من اخه کلانمیدونم چ داستانیه هفت بارتاحالاانتقال ناموفق داشتم تخمک اهدایی میگیرم،اسپرم همسرم یکم مشکلداره مورفوبین صفرویک تعدادش ازحدنصاب کمتره ودی افش 26بودباداروبه18رسید،ازخانمهای مختلفم تخمک گرفتم،خودم مشکل ایمنی وانعقادی دارم ک سرم ای وی ای جی وپردنیزولون وهپارین میگیرم

کسایی بودن همینجابادومرحله ای باردارشدن،معمولااگه انتقالهای منفی داشته باشیم چنباروسن بالای 35باشع تعداد4تاجنیت میذارن،چون احتمال گرفتن چنتاهست وخطرچنقلویی داره ریسک نمیکنن دفعه اول چهارتابذارن

جانان من ده سال پیش یه بار ای وی اف انجام دادم که کلا  سه تا جنین برام تشکیل شد و اولین انتقال ...

اگه جنینت بلاست بشع خیلی خوبه خیلی شانس گرفتن میره بالا،اره منم شنیذم بعصی جنیناممکنه تودستگاه ازبین برن ولی تورحم مادرزنده بمونن،ولی براکسایی مثل من ک سه روزه همش گذاشتن دکترصلاح دیدبذاره به بلاست برسه وشانسمواینجوری امتحان کنه که نرسید،چون تعدادجنین کم باشع ریسک نمیکنن بذارن بلاست شع چون ممکنه حذف بشن جنینا،دوتاروبرام گذاشت بلاست شه یکیش حذف شدیکیشم 4روزه گریدب شد،مشکل ایمنی داشتی دکتربهت سرم ای وی ای جی وپردنیزولون نداده بودعزیزم؟؟

نمیتونم بخوابم هی گوشیوجک میکتم ببینم فردایی روشن بی بی زده یانه،یادشب ازمایش خودم میفتم باچ شوقی 6صب بی بی زدم چشم روهم نذاشتم ازاسترس،واقعالحظات سختیه براهمتون ک منتظرازمایشیدارامش وبتای تپل ارزودارم

چند خریدید ؟تاییده هم گرفتید براش ؟

اول ۸میلیون و خوردی فقط بابت الونوا دادم چون بیمه تعطیل بود بخاطر گاز و این موارد بعد فرداش بردم تامین احتماعی تایید کرد رفتم به داروخونه گفتم جای پولم باقی آمپولام رو می‌خرم دیگه باقی داروهامم ۷ تومن می‌شد خریدم و پولی پس نگرفتم

انقد گریه کردم امروز تا آروم شدم :) دوباره شاید فردا نااروم بشم 😂 ای جانم عزیزم انشالله همیشه ...

سلام گلم حتما قسمتت نی نی دوقلو هست😍عزیز دلم شما سنی نداری از همه مون کوچک تری کلی جنین داری فقط اگه تونستی یه فکر اساسی براشون کن ببر خصوصی اونجا محیطش برای بلاست شدن بهتره و تا اینکه بلاست نشه بهت انتقال نمیده معمولا هم بخاطر عوارض داروها بیش از یکی میذارن مگر کسی جنین نداشته باشه شوهرت رو راضی کن که دوباره زبونم لال درد منفی شدن نکشی.دختر غصه چی رو میخوری بگو خدایا شکرت مثل دفعه های قبل نیس که دستم خالی بود و جنین نداشتم بلاخره از این همه جنین یکی یا چندتاشون از همه سر تر فقط اونو هنوز انتقال ندادی که بدی کار تمومه خودشو قایم کرده بین نی نی ها😍

بچهها امشب آمپول پروژسترون زدم ظاهرا جای آمپول قبلیا خورده برای همین جا نداشته بره پایین، زیر پوستم ...

روش حوله داغ کن بزار

طول میکشه تا جذب بشه

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام. دوستاني كه مام پانكچر شدن. من فردا پانكچر ميشم. ديروز آزمايش كرونا و يك سري آزمايش مثل CBC , E ...

گلم من تهران رو خوب بلد نیستم منم چند روز دیگه باید مراحل شما رو انجام بدم ببخشید اگه سوال میکنم کجا رفتید این آزمایشاتی که خواستن رو انجام دادید چقدر شد هزینه ؟ هم خودتون هم شوهرتون تست کرونا دادید خب حالا گیرم مثبت شد یعنی سیکلی که انقدر هزینه کردیم کنسل میکنن؟😬

گلم من تهران رو خوب بلد نیستم منم چند روز دیگه باید مراحل شما رو انجام بدم ببخشید اگه سوال میکنم کجا ...

اره کنسل میکنن

من یه سری رفتم صدام گرفته بود خیلی بد گفتن برو کنسله

گفتم الرژیه

گفتن باشه برات انتقال میدیم ولی باید دو ۳ بار تست کرونا بدی

هربارم۴۰۰ هزارتومن هزینش بود

مجبوری کنسل کردم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹