2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سعی کن بخوابی عزیزدلم❤️ ، بی بی وقتی برن که حداقل ۴ساعت ادرار نکرده باشی گلم

چشم

فقط یه سوال ....

میگم کسی بوده ک هر ۳ روز یه بار امپول پروژسترون تزریق کرده باشه واسه انتقال؟

من حس میکنم اشتباه استفاده کردم 💔😔

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه هایی که باردار هستند یه سوال  شنیدم کساییکه با ivf باردار میشند و بالای ۳۵هم باشند دیگه نی ...

فک کنم خانمهایی ک تخمک اهدایی میگیرن نیازنباشه چون اهداکننه زیر30سال بایدباشه،ولی ای وی اف فک نکنم ربطی داشته باشه عزیزم،بازدوستان میان جواب میدن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم فقط یه سوال .... میگم کسی بوده ک هر ۳ روز یه بار امپول پروژسترون تزریق کرده باشه واسه انتقال؟ ...

اره من شنیدم این مدلی،حتی بعصیاامپولم ندارن فقط شیاف

مرسی عزیزدلم،برام دعا کن،امشب خیلی دلم گرفته😔

درکت میکنم حق داری،توشرایط پراسترسی هستی،الهیکه همه انتقالیاباجواب مثبتشون شادمون کنن،بهترینهاپیش روتون باشه الهی

بچه هایی که باردار هستند یه سوال  شنیدم کساییکه با ivf باردار میشند و بالای ۳۵هم باشند دیگه نی ...

عزیزم تو بارداری طبیعی هم نمیفرستن انینوسنتز کی گفته اینو؟؟؟ خواهر من ۳۷باردار شد فقط دکتر گفت سلفری بدی بهتره همین 

امینو وقتی میفرستن که ان تی و سلفری مشکوک باشه 

دارم از سردرد میمیرم بخاطر بی‌خوابیه

ولی خوابم نمیبره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید 

انتقال دو مرحله ای شانس مثبت شدنو بالا میبره؟

من کلا ۴ تا جنین دارم گریدشونم ab,b,bcهست به نظرتون همه رو تو یه مرحله انتقال بدم یا دو مرحله ای باشه بهتره؟

الهی و ربی من لی غیرک
بخدا دکترم گفت تمام ازمایشاتش سالم.جنینات خوب.رحم عالی..حتی کاست دومرحله ای انجام داد..پی ار پی انجا ...

سلام عزیزم انشاالله بحق خانم فاطمه زهرا انتقال بعدی نتیجه بگیری 🤲

ماهور جان به فاصله چن روز کاشت دو مرحله ای انجام دادی و کلا چن تا جنین با چه گریدی انتقال دادی؟

هزینه ی کاشت دو مرحله ای چقد هست؟

الهی و ربی من لی غیرک