2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
نه بابا اونا اینقدر باور دارن که حالا واسه این رعایتمو می‌کننو گوش بحرفم میدن که  حرص نخورم بچه ...

😭😭😭

کاش خونمون دور بود💔

خیلی نزدیکم بهشون و واقعا حوصله ی کسیو ندارم😔

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همینایی که اومدن گفتن هیچکی خبر نداره انتقال داشتیم  بخدا بهترین کارو کردن که کسی دیگه رو درگی ...

اگر بتونم دفعه بعد نمیزارم کسی بفهمه ولی اگه بتونم

چون انقد فاصله هامون نزدیک به همه و روزی شاید ۷ ساعت پیششون باشم که نبودم واقعا تابلوعه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بتونم دفعه بعد نمیزارم کسی بفهمه ولی اگه بتونم چون انقد فاصله هامون نزدیک به همه و روزی شاید ۷ ...

آره منم تقریبا همه خبرم رو میدونن اخه من شوهرمم میاد ومیره دیگه زود زود آمارمو میگیرن که کی و کجام تنهام یا نه واسه همین نمیتونم قایم کنم

آره منم تقریبا همه خبرم رو میدونن اخه من شوهرمم میاد ومیره دیگه زود زود آمارمو میگیرن که کی و کجام ت ...

:)))

از یه طرف خوبه چون این ۱۴ روز تنها نیستی حوصلت سر بزه

ولی بعدش...

خونم گند بالا آورده یه جارو گرد گیری اساسی میخواد

خودمم خیلی چاق شدم (همش ربطی ب انتقال نداره)

دوباره باید رژیم رو شروع کنم

تونستم باشگاه ام میرم چون تاییمم واقعا پره وقت باشگاه ندارم

ولی برای روحیه ام خوبه

خدا بخواد گوشیمم عوض کنم بچسبم به کارم😍

برنامه ریزی کردم مثلا که اذیت نشم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا  بزار فردا بتا ت رو بیاری خدا رو چه دیدی

خدا بزرگه :)

ما بنده ها صبر نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینقد اروم بودم که خونوادم همه منو مثبت میبینن  هر وقت صحبت میشه میگن حالا تا این بچه دنیا بیا ...

عزیزدلم چرابه خانواده هاگفتین،بیشترازنصف این فشارهابخاطراینکه ادم نمیدونه جواب خانواده هاروچی بده اگه خدای نکرده منفی شه،خب حق داری توفشارعصبی وروحی شدیدی هستی کلی هم هورمون داری میگیری بعدم نی نی سایتم خبرای منفی شنیدی ایناهمه تاثییرمیذاره،ولی به این فک کن وقت واسه گریه وغصه زیاده این دوهفته سعی کن شادباشی وازمامان بودنت لذت ببری،بانی نیاصحبت کن ازشون بخواه پیشت بمونن،انرژی مثبت خیلی خوبه 

الهیکه باخبرای خوب شادمون کنی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آره منم تقریبا همه خبرم رو میدونن اخه من شوهرمم میاد ومیره دیگه زود زود آمارمو میگیرن که کی و کجام ت ...

من ابان ماه گفتم کروناگرفتم،دوهفته ن کسی بیادن خودم جایی میرم ک کسی نگیره ازم،یبارم پامواتل گچی گرفتم گفتم ترک برداشته دکترگفته استراحت بایدکنی

من ابان ماه گفتم کروناگرفتم،دوهفته ن کسی بیادن خودم جایی میرم ک کسی نگیره ازم،یبارم پامواتل گچی گرفت ...

وای سختت نبود با اتل؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

5صبح بی بی میذاری فردایی جان؟

خوابم نمیبره ......

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای سختت نبود با اتل؟

نه خواهرمدام استفاده نمیکردم ک هرکی میخواست بیادخبرمیداداون موقع میبستم اتل گچی مثل گچ نیست ک میشع دراوردروی پابازه بابانددورشومیپیچن

5صبح بی بی میذاری فردایی جان؟

هنوز ک بیدارم

اگه خوابم برد صبح ک بیدار شدم بیبی چک میزنم :)

اگه نخوابیدمم که غلیظ نیست ک بزنم

چون تند تند ام سرویس میرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوابم نمیبره ......

عزییییزم،حق داری،بخدامن گوشیموگذاشتم شارژدلم طاقت نداشت هی میام چک میکنم،ایشالاخوش خبرباشی،هرکی مثبت میشه ادم امیدش بیشترمیشع،یه نفرم کم شع ازجمع آرزومنداش یه نفره،برات بهترینهاروآرزومیکنم امیدوارم دلتون شادشع

نه خواهرمدام استفاده نمیکردم ک هرکی میخواست بیادخبرمیداداون موقع میبستم اتل گچی مثل گچ نیست ک میشع د ...

اها نمیدونستم

ولی خب فامیلای من جوری ان ک من سرما هم بخورم همش میان بهم سر میزنن تنهام نمیزارن😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40