2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
من روز ۱۰ انتقال  ۴ روز از hcg گذشته بود  ولی حتی همین یه ذره رو هم نداشت  روز ۱۱ ...

قانون بی بی چک اینه ( من تا حالا بالای ۴۰ -۵۰ تا بی بی‌استفاده کردم ) از هر مارکی و هر قیمتی ،اون وقتها قیمتش ۱۰۰۰ تومن بود 😊 چند تا میگرفتم 

قانون بی بی : 

زیر دو دقیقه حتی اگه یه هاله کمرنگ یا خیلی کمرنگ بیوفته مثبتی . ادرار اول صبح غلظتش بیشتر بهتر نشون میده ، وسط روز ممکنه مثبت باشه ولی ادرار رقیق تر باشه زورش نرسه بی بی رو دو خطه کنه .

۲ تا ۵ دقیقه مشکوک 

بالای ۵ دقیقه نمیشه اصلا اعتماد کرد . مثبت کاذب . 

یعنی مثلا اگه منفی بود  انداختین تو سطل زباله چند ساعت بعد خواستین سطل و خالی کنید چشمتون خورد خط دوم هاله انداخته بود مثبت نیست ، باید مجددا چند روز بعد تکرار بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروانه جون اگه براامپول باشه اصلابعد4روزک ازامپولش گذشت اصلابی بیش رنگ نداشت منفی بود،اگه هالش صورتی ...

عزیزم من روز ۵ بعداز امپولم هاله میداد روز ۶ زدم روز ۱۴ انتقال بازم هاله داد ولی مثلا اخری بعد از نیم ساعت 

قانون بی بی چک اینه ( من تا حالا بالای ۴۰ -۵۰ تا بی بی‌استفاده کردم ) از هر مارکی و هر قیمتی ،اون وق ...

پس اینم منفیه :)

قصه ی ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید 😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اگه زیر دو دقیقه انداخت مثبتی عزیزم 

پیام قبلیتو خوندم سری اونو پاک کردم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اگه زیر دو دقیقه انداخت مثبتی عزیزم 

امیدواریم میدونی از چی بود

دردام با سری قبلی خیلی فرق داشت

انتقال اول فقط کشاله ران راستم بود

این یکم منو امیدوار میکرد 

چون من پریود شدنی کشاله ی رانم درد میگیره 

اینبار زیر دلمه واسه همین امید داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا ؟ بالای دو دقیقه بود ؟ 😉

اره عزیزم شاید یه ربع بعد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم شاید یه ربع بعد

خوب عزیزم منم تجربه این موضوع رو خیلی داشتم . بعد ۲۰ دقیقه هاله ، کلی امید و آرزو که مثبته و بعد چند ساعت پری .

ولی 

شما باید فردا آز بدی و مطمئن بشی اون وروجک تو شکمت هست یا نه . 

میدونم شب سختیه . برات از ته دل آرزو دارم مثبت باشی . 

از اونجایی که آرامش خیلی موثر هست امشب فقط رو وروجک تمرکز کن . فردا بعد از آزمایش میتونی به تصمیمات مهم و منطقی زندگیت فکر کنی 😊 .

یه چیزی هم بگم واقعا واقعا به شرایط شما غبطه میخورم . کلی فرصت خوب دارین هنوز ، سن مناسب ، تعداد جنین بالا . تحت هر شرایطی کوتاه نیا ، اینقدر پیگیر باش تا انشا ال... به تعداد مورد نظرت بچه تو خونتون بچرخند همه خونه زندگیتون و بهم بریزن 😅

⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔عزیزان این پیامک وام غدیر بود اگه درست ذخیره کرده باشم ۲۰۰۰۰۳۰۳⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچهها امشب آمپول پروژسترون زدم ظاهرا جای آمپول قبلیا خورده برای همین جا نداشته بره پایین، زیر پوستم جمع شده.الان پوستم اندازه یه گیلاس ورم کرده🤕. خطرناک نیست؟ به نظرتون زود جذب میشه یا می مونه فعلا؟😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اخه چرا اینجوری شده؟درصد مثبت شدن اومده پایین تعداد جنین ها کم شده ،تخمک ها نابالغ، اگه توجه کنید او ...

قبلا داروهای پانکچر خارجی بود و تعداد و کیفیت تخمک بالا بود الان داروها ایرانی که تعداد کمتر و تخمک پوچ میده متاسفانه

خوب عزیزم منم تجربه این موضوع رو خیلی داشتم . بعد چند دقیقه هاله ، کلی امید و آرزو که مثبته و بعد چن ...

انقد گریه کردم امروز تا آروم شدم :)

دوباره شاید فردا نااروم بشم 😂

ای جانم عزیزم انشالله همیشه

دلت شادو لبت خندون باشه💋♥️

اره خب من اصلا در این مورد تجربه ندارم 🤪

امروز شوهرم گفت بیخیال میشم دیگه ادامه نمیدم

گفتم ۹ تا دیگه دارم ۹ تا تموم شد دیگه بیخیال شیم

گفت ۹ تایی ک میگی میشه ۳ تا انتقال 

منم از روی ناراحتی گفتم چه معلوم سالم باشن اگه مثل این انتقال یکی زنده بمونه انتقال نمیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم،هربارویزیت نمیشم،دیگه میدونم   یه ورق استرومارین روشبی یکی میخورم ده تامونده تموم شه د ...

خب چرا از ال دی استفاده نمیکنی؟ با هم فرق دارن ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍