2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
مرسی عزیزم انشاالله،ولی من اینقدر وحشتناک مریض شدم که خیلی نمیتونم امیدوار باشم😔

جنین اگه سالم باشه باسرفه وعطسه هیچیش نمیشه عزیزم خیالت راحت،اینجااینقدشنیذم لرزکردن عطسه هاوسرفه های زیادومثبت شذن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
الان  دکتر میگن که بعد منفی پریود شدی قرص استرادیول شروع کن بعضی دکترا میگن دوماه استراحت

منم شنیدم میگن دوماه بهتره استراحت بدین،حالابازنظردکترخودت مهمه عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروانه جون اگه براامپول باشه اصلابعد4روزک ازامپولش گذشت اصلابی بیش رنگ نداشت منفی بود،اگه هالش صورتی ...

:/ با عکس اولی مقایسه کنی اولی نداره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جنین اگه سالم باشه باسرفه وعطسه هیچیش نمیشه عزیزم خیالت راحت،اینجااینقدشنیذم لرزکردن عطسه هاوسرفه ها ...

آخه من هیچ علائمی ندارم روز دوازدهمم بی بی چک زدم منفی شد☹️ سعی میکنم امیدمو زنده نگه دارم ولی تهش باز امیدی نمیمونه😔

مگه اونا اصلا به ما فکر میکنن، فقط هرچی به ذهنشون میاد رو میگن آدم هست ۴یا۵ بار سقط کرده اخرشم طبیعی ...

اتفاقا به نظرم دکتر خوبی نیست از چندین نفر شنیدم اصلا راضی نبودن ازش 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام به همگی، @ماهورجان     خیلی ناراحت شدم که منفی شد😔 منم امروز روز سیزدهممه هیچ علائ ...

قزبونت برم عزیزم انشالله خودت😍💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخه من هیچ علائمی ندارم روز دوازدهمم بی بی چک زدم منفی شد☹️ سعی میکنم امیدمو زنده نگه دارم ولی تهش ب ...

بودن خانمهایی که بی علامتم مثبش شذن وبوذن کسایی مثل من خیلی علائم داشتن ومنفی بودن،علایم میگن تاثییرداروهاست،چون پادرذواستخون دردودردواژن ویخ شدن پاوخیلی چیزای دیگه اینارومن داشتمومنفی بودم

مرسی عزیزدلم😍😘

💋💋

من الان منفی ام درسته؟

امید نداشته باشم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

:/ با عکس اولی مقایسه کنی اولی نداره

اصلا دلم نمیخواد الکی امیدواری بدم بهت ولی به خدا مال منم همینجوری بود که به زوووووووور یه چیزی دیده می‌شد 

ایشالا که فردا آرمایشت مثبت میشه و تازه اول نگرانی هاته😂😂😂

اصلا دلم نمیخواد الکی امیدواری بدم بهت ولی به خدا مال منم همینجوری بود که به زوووووووور یه چیزی دیده ...

از حرصم امروز ۳ تا چایی خوردم

یه تن ماهی خوردم

کاکائو خوردم

یه پیاله پر ترشی خوردم 

بخدا خیلی لجم گرقته بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تاجواب ازمایشت نیومده امیدداشته باش،توامپولوزدی رنگ نگرفت بی بیچکت

من روز ۱۰ انتقال 

۴ روز از hcg گذشته بود 

ولی حتی همین یه ذره رو هم نداشت 

روز ۱۱ هم اصلا همینو نداشت

روز ۱۲ ک دیشبی باشه ....

روز ۱۳ رو هم شب زدم ....

تو دستم راحت‌تر دیده میشه تا تو عکس

مخصوصا ک من گوشیم دوربینش خراب شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا دلم نمیخواد الکی امیدواری بدم بهت ولی به خدا مال منم همینجوری بود که به زوووووووور یه چیزی دیده ...

یه کاربری ام بهم همینو گفت🥺 الان بارداره

گفت اولش به روز دیده می‌شد ولی مثبت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40