2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
عزیزم اصلا احساس کردم از سره بی سوادی بود حرفش به خدا سقط قبلیمم مطمینم برایه سهل انگاری دکترم بود ه ...

پروانه جون پیاماتو اون روز خوندم خیلی ببخشید ببخشید غلط میکنن،  الان کلی کار واسه ضخامت چسب، هیسترو وووو

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فاطمه خوبی آره خواهری ۵۰کردن من ۱۴گرفتم فکر نکنم تا تسویه نکنیم ندن دیگه

سلام عزیزم. چقد خوووب. اره مام فک کنم ۳ یا ۴ ماهه داریم قسط شو میدیم.  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فکر کنم روز ۱۳ عزیزم دیگه باید زیر دودقیقه رنگ بگیره اگه گرفت که دیگه شک نکن بارداری

مرسی جانم♥️

هرچی بود دیگه دارو هامو قطع کنم؟

چیکار کنم پریودیم دردناک نباشه من تو هر پریودی خیلی عذاب میکشم 

مخصوصا این که ضخامتم رو دست کاری کردم با دارو

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم. چقد خوووب. اره مام فک کنم ۳ یا ۴ ماهه داریم قسط شو میدیم.  

این همون وام علوم پزشکیه،؟  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ربطی نداره من اخر شبم زدم ولی کمرنگ بود در حد هاله ولی زیر یک دقیقه افتاد فرداش پررنگ تر شد زمانش مه ...

ممنونم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی جانم♥️ هرچی بود دیگه دارو هامو قطع کنم؟ چیکار کنم پریودیم دردناک نباشه من تو هر پریودی خیل ...

عزیزم تا ازمایش ندی قطع نکن من که دوبارشم از دادم با اینکه مطمین بودم منفیه برایه پریودیتم فکر نکنم کاری بشه کرد باز از دوستان بپرس

عزیزم قسط اون وام چقدره؟

مال سمت خدا؟  برا من خود وام ۱۲ تومن بود قسطشم هر ماه ۵۰۰ تومن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم تا ازمایش ندی قطع نکن من که دوبارشم از دادم با اینکه مطمین بودم منفیه برایه پریودیتم فکر نکنم ...

باشه مرسی🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلم بچه میخاد بدجور بیشتر از همیشه تو این دوازده سال هیچوقت اینجورینبودم   کی نوبت مامیشه 

نمیدونم خدا چکارمون داره ک عذابمون میده. ایقد دوس دارم خدا بیاد روبروم بشینه. باش رودرو حرف بزنم..ب ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم درکت میکنم ، الان داشتم به همسرم میگفتم کل پروسه انتقال یه طرف اون لحظه که جواب منفی میگیریم یه طرف طعم زهر میده ، از خدا میخوام به زودی معجزه اش رو نشونت بده و طبیعی باردار بشی و از ته دل شاد بشی 

مال سمت خدا؟  برا من خود وام ۱۲ تومن بود قسطشم هر ماه ۵۰۰ تومن

کاش ضامن نمی‌خواست ولی مثلا گرو شناسنامه رو نگه میداشتن 😁

خیلی خوبه بتونم واسه خودم بگیرمش خودمم قسطشو بدم 

خرج خودم کنمش🤪😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این همون وام علوم پزشکیه،؟  

نه. برا اونو من زنگ زدم ۵ ماه پیش مال استان خودمون البته گفتن متقاضی زیاده الان نوبت نداریم فعلا.

این مال سمت خداست. بزنین تو نت طرح فرزندان غدیر میاره. اینستا هم صفحه دارن