2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ۵۰کردن اما میپرسن چقد هزینه بر میداره

عه واقعا؟ منم امسال گرفتم ولی ۱۲ تومن بود. ۵۰ بکنن خیلی خوبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه واقعا؟ منم امسال گرفتم ولی ۱۲ تومن بود. ۵۰ بکنن خیلی خوبه

سلام فاطمه خوبی آره خواهری ۵۰کردن من ۱۴گرفتم فکر نکنم تا تسویه نکنیم ندن دیگه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فاطمه عزیزم هنوز آزمایش ندادی که اینقد مایوس نباش 🥺🥺🥺

شوهرم خودش رفت الان برام بیبی چک بخره

هنوز امید داره 

میگه تو مثبتی خدا داره اذیتمون میکنه

الان بزنم نشون میده درسته؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره یه سال نخوردم اما از وقتی که شروع کردم داروهامو میخورم و عادتم مرتب شده الان که منفی شده قطع ک ...

نه عزیزم،هربارویزیت نمیشم،دیگه میدونم   یه ورق استرومارین روشبی یکی میخورم ده تامونده تموم شه دوورق پروژسترونوروزی دوتامیخورم به مدت ده روز،یعنی ده روزاخراسترومارینم روزی یکی استرومارین ودوتاپروژسترون میخورم وقتی تموم شد4-5روزبعذپریدمیشم دوباره ازروزسوم پریدهمین داروهارواستفاده میکنم،قیمتش زیادنیس ازادمیخرم ماهی35تومن این حدودمیشه هرباربراسه چهارماهومیخرم نگه میدارم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
چه حیف من ندیدم 😅😜

🤪🤪🤪🤪

وقتی دیر ب دیر بیای همین میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا عزیزم من تو اینجا شماره پیامکش هم گذاشتم اگه داشتم باز میذارم نمی‌دونم کی سایت و باز میکنن یا نه ...

ممنون عزیزم،لطف میکنی🙏🙏😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام سلام خوشگلاااا کی مثبت شده طی دوهفته اخیر،  فردایی روشن چیشد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام سلام خوشگلاااا کی مثبت شده طی دوهفته اخیر،  فردایی روشن چیشد

سلام عزیزم 

فردا آزمایش دارم

الان شوهرم رفت بیبی بخره نشون میده الان بزنم؟

بیبی دیروزم منفی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه هنوز عزیزم. از ۱۵ پریود دارو داده بهم تا پریودی برم ان شاالله برا شروع سیکل انتقال . دیروز ۲۳ پری ...

عزیزم قسط اون وام چقدره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم  فردا آزمایش دارم الان شوهرم رفت بیبی بخره نشون میده الان بزنم؟ بیبی دیروزم منفی ...

انشاالله مثبتی عزیز دلم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چ داروهایی از پانزدهم پریودی برات داده ؟

استرادیول دو تا، پردنیزولون، آ. اس آ و از روز ۲۰ دوفاستون. کیوتن و کوآلی فول و فرتیل سی ام رو هم ک گف ادامه بدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله مثبتی عزیز دلم

الان چون ادرار صبح نیست بزنم مشخصه؟

ممنون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40