2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
یچه ها به خدا ،خدا میده منم سر ۴ تا سقط ویه ای وی اف منفی همین حال داشتم الان میرم سونو دکترا اصلا ن ...

عزیز ضربان قلب رو شنیدید؟ الان هفته هشتید؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزدلم قربونت برم شما خوبی😍 چخبرا؟ خوبه شکر خدا☺آره نه ماهشه😊

به سلامتی ان شاالله 😍😍 خدا حفظش کنه 😍😍 منم خوبم شکر خدا .درگیر آزمایشها برای شروع مجدد سیکل 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی ان شاالله 😍😍 خدا حفظش کنه 😍😍 منم خوبم شکر خدا .درگیر آزمایشها برای شروع مجدد سیکل  ...

ممنونم عزیزم ان شاالله بسلامتی.ان شاالله بزودی بیای خبر بارداریتو بدی جنین داری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم. من دیگه با گوشت واستخوونم فهمیدم پول وبچه وزیبایی اینا خوشبختی نیست خوشبختی تو دلتون.فک ...

من وقتی تو درمانش نیستم اصلا حسرت بچه رو نمیخورم به برگام که بچه ندارم مهم نیست برام

ولی واسه شوهرم خیلی مهمه عاشق بچس حسرتشو میخوره

ولی وقتی میوفتم تو راه درمان دلم میخواد وقتی اینهمه سختی میکشم اینهمه هزینه میکنم مثبت بشه 

کلی آرزوهای قشنگ دارم واسه فرزندم کلی برنامه ها

که اگه بیاد نمیزارم آب تو دلش تکون بخوره 

ولی خب فعلا لیاقتشو ندارم :)

شوهرم میترسه یه روزی بخاطر بچه تنهاش بزارم چون مشکل از خودشه

ولی واقعا نبود بچه واسم مهم نیست

نبودم نبود

بشرطی ک تو درمان نیوفتم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بخدا دکترم گفت تمام ازمایشاتش سالم.جنینات خوب.رحم عالی..حتی کاست دومرحله ای انجام داد..پی ار پی انجا ...

خیلی متاسفم که منفی شدین خدا به دلتون آرامش بده و بزودی زود دلتون شاد بشه 🤲🤲 شما آزمایشهای ایمنی و انعقادی و یا بیوپسی آندومتر رحم انجام دادین تا علت شکست مکررتون پیدا بشه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم عزیزم ان شاالله بسلامتی.ان شاالله بزودی بیای خبر بارداریتو بدی جنین داری؟

مرسی عزیزم نه دیگه ندارم مجدد باید پانکچر بشم 

مادر بزرگم اومد خونمون😔 کلی خجالت کشیدم ازش 

اومد بهم سر بزنه ظرفامو شست نمیزاشت تکون بخورم 

آب شدم از خجالت با چه رویی به این آدمایی که کلی امید دارن که من باردارم بگم منفی شد💔

شوهرم فرزند اوله ولی من نوه ی اولم یعنی تو کل فامیل بچم میشه اولی 

صد حیف که لیاقت ندارم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تحت نظر دکتر نیکبخت..شیاف اندومترین خیابان پهلوان شرقی.ی دو سه تا داروخونه سر ردیفه بابان پیش یه تاش ...

ممنون عزیزم‌ ایشالله خبر خوش مثبت شدن رو بهمون بدی شاد بشیم 🌹

عزیز ضربان قلب رو شنیدید؟ الان هفته هشتید؟

خوشکلم من تو ۵ ماهم.

اکو قلب برای اینکه شریان های قلب،بطن هاش بررسی کنند خدای ناکرده قلب سوراخ نباشه کلا بررسی تخصصی قلب

بله انجام دادم خداروشکر نرمال بود.

شادی صدام کنید
من وقتی تو درمانش نیستم اصلا حسرت بچه رو نمیخورم به برگام که بچه ندارم مهم نیست برام ولی واسه شوهرم ...

می فهمم عزیزم در کل پروسه درمان نازایی هم جسمی هم مالی هم روحی واقعا سخت وطاقت فرساست

شادی صدام کنید
خوشکلم من تو ۵ ماهم. اکو قلب برای اینکه شریان های قلب،بطن هاش بررسی کنند خدای ناکرده قلب سوراخ نباش ...

عه، فکر کردم برای ضربان رفتی

چه خوب، ۴ ماه دیگه بیشتر نمونده🥰

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
تو دوره انتقالی؟

نه هنوز عزیزم. از ۱۵ پریود دارو داده بهم تا پریودی برم ان شاالله برا شروع سیکل انتقال . دیروز ۲۳ پریودیم بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه هنوز عزیزم. از ۱۵ پریود دارو داده بهم تا پریودی برم ان شاالله برا شروع سیکل انتقال . دیروز ۲۳ پری ...

چ داروهایی از پانزدهم پریودی برات داده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مادر بزرگم اومد خونمون😔 کلی خجالت کشیدم ازش  اومد بهم سر بزنه ظرفامو شست نمیزاشت تکون بخورم&n ...

فاطمه عزیزم هنوز آزمایش ندادی که اینقد مایوس نباش 🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏