2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست

من که دیگه به جای رسیدم که اصلا نمیخوام به بچه فکر کنم میگم دیگه تقدیرم اینه مادر نشم😔 ولی دروغ چرا باز بهش فکر میکنم خوابشو میبینم دلم ضعف میره میشنوم یکی بارداره ،فقط اینو میدونم که دنیا جای قشنگی نیست واسه منی که آرزوم ی بچه ست و ندارمش 😭😭😭😭😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اگر آندومتر بالا رفته .فکر نکنم مشکل از رحم باشه  شاید کیفیت جنین پایین بوده  انشالله ...

مرسی عزیزدلم انشاءلله❤️😍🥰🙏🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

پای تو که وسط باشد      انتظار شیرین می شود …!

ــــــــــــــــــــــــــ🌿☁️ـــــــــــــــــــــ

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم اصلا احساس کردم از سره بی سوادی بود حرفش به خدا سقط قبلیمم مطمینم برایه سهل انگاری دکترم بود ه ...

مگه اونا اصلا به ما فکر میکنن، فقط هرچی به ذهنشون میاد رو میگن آدم هست ۴یا۵ بار سقط کرده اخرشم طبیعی بچه دار میشه حالا تو با ی بار سقط مگه میشه دیگه نتونی اهمیت به حرفش نده دکترتو عوض کن اگه هزینه شو داری برو پیش دکتر مهرنوش امیر سیاوشی پیجشو بیار ،به نظرم دکتر دلسوز و با اخلاقی میاد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
به شما چه داروهایی داد؟روزی چندتا

از دوم سيكل سينال اف 900 روي درجه 24 و HMG هم دو تا پودر هر شب ميزدم تا 11 سيكل. روز 12 هم دو تا واريو پپتيل و دو تا HCG زدم. از روز 12 يه دونه قرص كابرگولين 0.5 هم ميخورم. من PCO هستم و آخرين بار چند ماه پيش كه آزمايش دادم ذخيره تخمدانم بالاي 10 بود. همش ميگم هايپر ميشم نگرانم

ممنون گلم.هی بم میگه اگه دوست داری دکترتو عوض کن...گفتم این ۳ تا جنین باقی مانده رو همانتقال میدم... ...

ماهورجان اگر صلاح دونستی با هیسترو خراشم بده. من شنیدم خیلی تاثیر داره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بخدا دکترم گفت تمام ازمایشاتش سالم.جنینات خوب.رحم عالی..حتی کاست دومرحله ای انجام داد..پی ار پی انجا ...

منم همینطور بودم عزیزم.روز انتقال به تنها کسی که گفت انتقالت خوب بود من بودم 

چقدر هم از رحم و جنینها تعریف میکرد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
۵۰که خوبه، برا شما چقد بود؟

14😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم ای کاش دارومیگرفتی براپریدت،منم پریدنمیشم تخمدانموبرداشتن،ولی استرومارین وپروژستزون بایدبخورم ...

آره یه سال نخوردم

اما از وقتی که شروع کردم داروهامو میخورم و عادتم مرتب شده

الان که منفی شده قطع کنم پریود میشم و میرم دوباره دکتر

هر چند حرف آخرشو سری پیش بهم گفت 

تو چه دارویی میخوری؟ یعنی هر وقت برای پریود شدنت میری ویزیت میشی و با نسخه دارو میگیری؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
از دوم سيكل سينال اف 900 روي درجه 24 و HMG هم دو تا پودر هر شب ميزدم تا 11 سيكل. روز 12 هم دو تا وار ...

انشالله نشی تو مام بخاطر کابرگولین و اینا که میدن هایپر خیلی کم پیش میاد بعد طبق تعداد تخمک تون تا ۱۵ تا هایپر حساب نمیشه

بخدا شوهرامون بی نظیرن..یجوری رفتار میکنن ک ناراحت نشیم..بخدا خودمو شوهرم بحث هم میکنیم.ولی خیلی جاه ...

خدا برات نگه ش داره انشاالله که با بچه سالم و صالح دلشادتون کنه

حالا اون کاربری که گفت شوهرش ناراحت شده از جواب آزمایش 

اونم به شوهرش حق بده چون هر کسی تا یه اندازه ای میتونه خوددار باشه اگه یکی نتونس صبور باشه تقصیر خودش که نیس تحملش کمه