2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048252 بازدید | 684648 پست
نمیدونم خدا چکارمون داره ک عذابمون میده. ایقد دوس دارم خدا بیاد روبروم بشینه. باش رودرو حرف بزنم..ب ...

عزیزم واقعا نمیدونم باید چی بگم که آروم بشی هرچند میدونم هیچ کلمه ای آرومت نمیکنه  ولی ای کاش وقتی منم منفی شدم شوهرم همچین جمله ای رو بهم میگفت 😔وقتی این حرف رو میزنه خیلی آدم دلش آروم میشه واس همین میگم قدره این جمله رو بدون چون من یه روزی قدره ابن دلداری ها رو نمیدونستم تا به الان که میفهمم شریک زندگی که دلداریت بده تو این شرایط چقدر با شریک زندگی که بدتر رو زخمت نمک میپاشه چقد فرق داره!امیدوارم که خدا معجزشو به زودی نشونت بده عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس غرستادم نگاش کن

اینکه میگن بیخبری خوش خبری  راسته بخدا 

بنظرمن که استرس جواب ازمایش از این لحظه که جواب منفی رو میبینیم بهتره

نمیدونم چی بگم عزیزم انشاالله خدا براتون چاره سازی کنه

مییدونم عزیزم درکت میکنم من همین امروز این تاپیک و پیام های شما روخوندم نمیدونم مشکلتون چیه ولی فقط ...

جاریت بیخود کرد این حرفو بت زد..چطو الان عذاب وجدان نداره بابت این حرفش..

چطو الان ک بچه داره الان نمیترسه ک این حرفو زده

ی نفرم بمن گفت تو زن نازایی..بحدی اتیش گرفتم

گفتم خدا بم بچه نداده و ب همون خودش واگذرت میکنم..

گفتم برو مواظب بچه هات باش..

اخه چرا اینجوری شده؟درصد مثبت شدن اومده پایین تعداد جنین ها کم شده ،تخمک ها نابالغ، اگه توجه کنید اونای که چند سال پیش درمان کردن با همون پانکچر اول کلی جنین براشون تشکیل شده و انتقال های اول مثبت شدن یکی بود میگفت ۱۲ سال پیش پانکچر کردم ۲۰ جنین شده انتقال دوم دوقلو باردار شدم و الان اومدم باز انتقال بدم ،خیلی ها رو دیدم که مال چند سال پیش بودن و راحت تر بچه دار شدن،الان انگار هرچی علم پیشرفت میکنه به ضرر ماست و موش آزمایشگاهی شدیم برا دکترا و منبع درامد قبلا تمام نکات و هرچی لازم بوده انجام میدادن که همون پانکچرو انتقال اول طرف بچه دار بشه الان باید سه بار ازت پول بکشن بعد یادشون میفته چکار کنن مثبت بشی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
آییییییی ماهور جان به بقیه پیامهات که رسیدم همش دارم گریه میکنم  

فدات بشم عزیزم..خدا همه رو‌مث هم نیافرید...ماها رو اینجور افرید ک بعضیا خداروشاکر باشن ک بچه دارن و این دردای مارو نمیکش

بهاره جون بخدا برا خودشم ایقد ناراحت شدم..چقد امیدوار بود.. بم گفت بخدا وام برات میگیرم طلا بخری.

آخی،خدا برات نگهشون داره. همسرت خودش طلاست.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اخه چرا اینجوری شده؟درصد مثبت شدن اومده پایین تعداد جنین ها کم شده ،تخمک ها نابالغ، اگه توجه کنید او ...

اره والله به نظرم قبلا داروها بهتر بود الام داروهای خوب نیستش انگار بعدشم دکترامونم دقت ندارم منی که سه بار باردار شدم بهترین مرکزو دکتر برمیگرده میگه رحم اجاره ای دیگه واقعا به قول شما موندم از این همه بی مسولیتی و اینکه واقعا برایه بیمار دل نمیسوزونن

سلام عزیز دلم من فردا آزمایش دارم ولی بیبی چکم منفی شد دیروز شیوا جان ازمایشش منفی شد امروز هم ما ...

انشالله شما مثبت میشی بد به دلت راه نده، قرار بود بی بی چک نزنی😑 برات صلوات نذر میکنم تو خیلی امید داشتی انشالله خدا امیدتو نا امید نمیکنه

فدات بشم عزیزم..خدا همه رو‌مث هم نیافرید...ماها رو اینجور افرید ک بعضیا خداروشاکر باشن ک بچه دارن و ...

💔🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم واقعا نمیدونم باید چی بگم که آروم بشی هرچند میدونم هیچ کلمه ای آرومت نمیکنه  ولی ای ...

کاشت قبلیمم ک منفی شد.شوهرم سریع زنگ زد ب مامانم ک سریع خودتو برسون..ترسید من بلایی سر خودم بیارم..چون ایقد خودمو زدم ک نگو

الانم ترسید..بخدا با خنده اومد خونه..دلم براش کند

جاریت بیخود کرد این حرفو بت زد..چطو الان عذاب وجدان نداره بابت این حرفش.. چطو الان ک بچه داره الان ...

زنگ بزن ۱۶۴۰حرم امام حسین حرف بزن امروز خودت رو خالی کن عزیزم ان شالله ماه بعد خدا خودش برات معجزه کنه سه قلو بهت بده پیش کدپم دکتر میری؟تهرانی؟ منم واگذار کردم به امام حسین خودشون جوابش رو بدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره والله به نظرم قبلا داروها بهتر بود الام داروهای خوب نیستش انگار بعدشم دکترامونم دقت ندارم منی که ...

اصلا این حرفش به نظر خودت منطق داره وقتی دوتا بارداری داشتی و رحمت تونسته بچه رو تا نه ماه نگه داره الان نمیتونه؟ واقعا براشون متاسفم که کارشون شده پول در اوردن از مردم بدبخت الان براشون تجارت شده این کارا 

اخه چرا اینجوری شده؟درصد مثبت شدن اومده پایین تعداد جنین ها کم شده ،تخمک ها نابالغ، اگه توجه کنید او ...

بخدا دکترم گفت تمام ازمایشاتش سالم.جنینات خوب.رحم عالی..حتی کاست دومرحله ای انجام داد..پی ار پی انجام داذ.

ولی اخر منفی