2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048204 بازدید | 684647 پست

سلام. دوستاني كه مام پانكچر شدن. من فردا پانكچر ميشم. ديروز آزمايش كرونا و يك سري آزمايش مثل CBC , ESR و..  دادم. تست كرونا امروز جوابش مياد اما بقيه چهارشنبه جواب ميده. به نظرتون بايد حتما جواب آزمايش CBC هم ببرم يا براي انتقال مهمه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب،الان دیگه نمیدن نه؟

چرا عزیزم من تو اینجا شماره پیامکش هم گذاشتم اگه داشتم باز میذارم نمی‌دونم کی سایت و باز میکنن یا نه اما پیامک گذاشتن من سمت خدا رو نگاه میکردم دیدم اعلام کردن باز می‌گردم پیدا میکنم اگه داشتم میفرستم اگه پاکش نکرده باشم 

فکر کنم نت هم بزنین پیامک وام ناباروری سمت خدا میاره باز نگاه میکنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آفرین عزیزم خوب کاری میکنی  اخه باید جو  تو خونه مهیا باشه برای استراحت دوهفته بعد انتقال ...

😍😍😍😍😭😭😭🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ان شاالله. امید به خدا مرسی از جواب دادنت عززیزم😘

قربونت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
همون بیبی چکم وقتی خشک شد هالش از بین رفت💔

انشاالله که همه چی به خوبی میگذره عزیزم من بتام ۱۸۶بود فکر کنم بعد تازه دو روز بعدش بی بی چک گذاشتم  یادگاری باشه برام مدیکور بود تازه بعد دو ساعت هاله انداخت 

ببین مهم رشد اون فسقلی هستش من موقع سقط یک روز قبلش هم بتا دادم سه هزار و خورده ای شد اما ساک حاملگی قشنگ دیده میشد اما جنینی نبود میوم هام حالا نداشتن دیده بشه یا هر چی کلا مشخص نشد پایان بارداری و دکتر اعلام کرد میبینی کلا دنیای ناشناخته ای هستش این انتقال جنین دوستم با بتای پنجاه بچه ش الان بغلشه 

قسمت و خدا می‌نویسه مهم اینه انشاالله که برا شما هم بتای تپل مپل و جنین سالم 

اصلا عزیزم ماها اون موقع که جنین و انتقال دادن بارداریم مادر شدیم 😍😍😍مهم اینه بچسبه به دلمون و این وظیفه ما هستش خودمون و مدیریت کنیم متاسفانه اینقد استرس و فشار رومون هست که نمی‌تونیم مدیریت کنیم 

فاطمه قشنگم انشاالله از خدا میخوام به همین روزامون سال دیگه بخندیم همه بچه های تاپیک انشاالله انشاالله انشاالله از تههههه قلبم میگم از تههه قلبم انشاالله از سونوی فسقلی برامون بگی 

از اینجا از ته قلبم از خدا میخوام آرامش به دلت بندازه گل من😍😍😍😍😍😍😍😍🫂🫂

انشاالله که همه چی به خوبی میگذره عزیزم من بتام ۱۸۶بود فکر کنم بعد تازه دو روز بعدش بی بی چک گذاشتم& ...

😍💋

مرسی مهربون جانم

الهی امین یا رب العالمین 

اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😍💋 مرسی مهربون جانم الهی امین یا رب العالمین  اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرج ...

🙏🙏🙏🫂😍

بچه ها ازمایشم منفی بود..شوهرم برگه رو اورد گفتم این کجاش مشکوکه. تابلووه ک منفیه..چون عددی نداشت..

دلداریم داد ک اشکال نداره..خودمون زندگیمونو بخوشی ادامه میدیم..

گفتمش من فردا میرم سرماخوردگیمو درمان میکنم ک برم برا مرحله کاشت..

امروز حس بویایی و چشاییم رفت..

سرفه لعنتی از قبل کاشت گرفتم تا اخرش

بچه ها ازمایشم منفی بود..شوهرم برگه رو اورد گفتم این کجاش مشکوکه. تابلووه ک منفیه..چون عددی نداشت.. ...

احسنت که روحیه داری🌹🌹🌹🌹

ان شاالله این سری مثبت بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
احسنت که روحیه داری🌹🌹🌹🌹 ان شاالله این سری مثبت بشه

بخدا اتیش از صورتم میزد بیرون...

شوهرم سریع اومد بام حرف زد..

بش گفتم میخوام تنها باشم تو خونه

گفتم اصلا دلم نمیخواد زنده باشم..

گفتم بابا چی شده مگه دنیا ب اخر رسیده

بخدا اتیش از صورتم میزد بیرون... شوهرم سریع اومد بام حرف زد.. بش گفتم میخوام تنها باشم تو خونه گف ...

خدا شوهرت رو برات حفظ کنه🥰

چقدر خوبن بعضی از این آقایون.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....