2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
آره عزیزم به حرف دکتر گوش کنید چون می خوان از تو نمونش اسپرم بگیرن اسپرم هر چی بیشتر و قویتر باشه به ...

اینقدر دلم بچه میخواد که وقتی میریم دکتر و دوماه دوماه عقب میفته انگار دنیا روی سرم خراب میشه. مراحل ای وی اف و میکرو اینا خیلی سخته؟؟ چقدر زمان میبره؟؟

اینقدر دلم بچه میخواد که وقتی میریم دکتر و دوماه دوماه عقب میفته انگار دنیا روی سرم خراب میشه. مراحل ...

همه ما تو همین‌شرایط بودیم ولی عجله نکن عزیزم مهم ترین بخش اینه که جنینای خوبی براتون تشکیل شه

سخت که هست عزیزم وقتی وارد سیکل بشین زیاد طول نمیکشه مهم اینه که چندمین بار مثبت بشی اگه منفی بشی تا انتقال بعدیت باید ۳ ماه صبر کنی من خودم شومین بار مثبت شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ما تو همین‌شرایط بودیم ولی عجله نکن عزیزم مهم ترین بخش اینه که جنینای خوبی براتون تشکیل شه سخت ...

امید به خدا. ان شاالله خدا صبرشو بهم بده.

این مراحل تخمک کشی و اینا چند ماه طول میکشه؟

همه ما تو همین‌شرایط بودیم ولی عجله نکن عزیزم مهم ترین بخش اینه که جنینای خوبی براتون تشکیل شه سخت ...

ببخشید شما چند تا تخمک داشتی؟ چندتاش جنین شد؟

هربار باید دوتا انتقال داد؟؟

دوباره میدن عزیزم ثبت نام کن عزیزم 

مگه نباید اون وام تسویه کنیم من فکر میکنم تا تسویه میکنم ندن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم خیلی ناراحت شدم برات  اره بخدا سخته من خودم یکسال تمام بخاطر شرایط مالی دیگه درمان رو ول ...

توکل بخدا آره اگه حتما هیسترو لازم باشه می‌افته انتقال اواخر اسفند می‌خوام هیسترو و اسفند انجام بدم که انتقالم فروردین اواخرش بیافته اگه خدا بخواد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزم ، راحت باش اینجا حرف نزنیم کجا بزنیم❤️❤️ امروز حتما تصمیمت را بگیر عزیزم و با خیال راحت این ...

دلم من رفت برا ژوژه گفتنات ممنون عزیزم 🫂🫂🌹🌹😍😍

فاطمه‌ جون باورش ندارم حس میکنم کاذبه🥺 چون نمیدونم بعد چند دقیقه هاله داد 

فاطمه چرا عزیزم همشهری نیستیم یه ویشگون ازت بگیرم دخمل گلم اون بی بی چک داره میگه فسقلی اینجا تو دلته😍😍😍😍😍😍آخ قربونش برم من🤩🤩🤩

امید به خدا. ان شاالله خدا صبرشو بهم بده. این مراحل تخمک کشی و اینا چند ماه طول میکشه؟

حدود یک ماه و نیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببخشید شما چند تا تخمک داشتی؟ چندتاش جنین شد؟ هربار باید دوتا انتقال داد؟؟

۴۳ تا

۱۰ تا جنین شد

بستگی به نظر دکتر داره معمولا دوتا انتقال میدن 

ببین عزیزم من یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم از هر کاری که دیدی زیادی نه توش اومد یکم فاصله بگیر  ...

ممنون عزیزم آره همونم انجام میدم چون این ماه قسط ماشین لباسشویی قسط دوتا وام و اجاره رو پیش رو داریم ده تومن گذاشته بودیم کنار که اگه پیش زیاد خواست صاحب خونه اونو بذاریم روش که اونم اجاره رو زیاد کرد الان برم عمل صفر میشیم گفتم بذار اسفند برم عمل که بتونم خودمو جمع و جور کنم یکمم حبوبات و مواد غذایی هم بتونم برا خونه بخرم 

عزیز دلی  ولی زیاد بهش باور ندارم الان دارم منطقی فکر میکنم چون ندیدم کی هاله افتاد  اح ...

نه دیگه خیالت راحت خدا رو چه دیدی شاید این هاله رو بیشتر بخاطر ارامش تو برات رو کرده که این دو روز رو با آرامش بیشتری بگذرونی 

توکل کن 

توکل 

توکل