2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
آخه چه جوری میشه اولش داشته باشه بعدش نداشته باشه؟!

نمیدونم شاید اصلا نداشته خشک شده کاملا مشخصه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم .خوبین شما ؟ گل دخترمون چطوره😍😍 حسابی بزرگ شده 😍😍

سلام عزیزدلم قربونت برم شما خوبی😍 چخبرا؟

خوبه شکر خدا☺آره نه ماهشه😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همسر من آزو اسپرم بود یعنی تو نمونه اسپرمش هیچ اسپرمی نبود از بیضش گرفتن حداقلش اینه که تو بی ...

من دوتا سقط زیر ۱۲ هفته داشتم به خاطر ایست قلبی. کلی ام آزمایش دادیم خودم مشکلی نداشتن و دی اف آی شوهرم رو رنج ۲۰ و اینا بود و موفولوژی نرمال۲ درصد. دیگه دکتر پیشنهاد میکرو داده ولی بعد از تایید دکتر اورلوژی. اینبار آزمایشش دی اف آی خوب بود ولی تعداد از ۱۶ میلیون اکمده بود ۲ میلیون.دکترم باز داروهارو تکرار کرد و گفت دو ماه دیگه بیاین باز چکاب و آزمایش

دلم میخواست دیگه دکتر اجازه میکرو میداد

از طرفی ام میگم لابد اسپرم خوب نباشه جنینا نمیگیره

آخه چه جوری میشه اولش داشته باشه بعدش نداشته باشه؟!

این همونیه ک تا دیشب مثبت بود 

الان محو شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ضعیف بودن تخمک گلم من در نهایت مجبور شدم با اهدایی ای وی اف کنم انشلت...شما خودتون طبیعی باردار شی ...

اون دوبار که سقط شد طبیعی باردار شدم. ولی حالا که دکترا میگن ممکنه از دی اف آی بالای اسپرم شوهرت باشه و تحت درمانه. ولی هیچ وقت دکترا از ضعیفی تخمک حرفی نزدن! ببخشید شما از کجا فهمیدین از تخمک بوده؟؟

و سقطاتون چند هفته بود؟؟

این همونیه ک تا دیشب مثبت بود  الان محو شده

فاطمه اینا معلوم نمیکنه یا باید بی بی بزنی یا آزمایش بردات عزیزم انشالا که مثبتی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

عزیزم اون خطی که میبینی مال خود بیبی چک بود اگه هاله باشه هر چی میاد پررنگ تر میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من دوتا سقط زیر ۱۲ هفته داشتم به خاطر ایست قلبی. کلی ام آزمایش دادیم خودم مشکلی نداشتن و دی اف آی شو ...

آره عزیزم به حرف دکتر گوش کنید چون می خوان از تو نمونش اسپرم بگیرن اسپرم هر چی بیشتر و قویتر باشه بهتره

مدیکور قطره چکونی بزن

فاطمه اینا معلوم نمیکنه یا باید بی بی بزنی یا آزمایش بردات عزیزم انشالا که مثبتی

:)

مرسی عزیزدلم

فردا تکلیفم مشخص میشه.

همون شب تا صبح ام که حس کردم مثبته خیلی حس شیزیتی بود

انشالله واقعی‌واقعیشو خودت حس کنی عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

:) مرسی عزیزدلم فردا تکلیفم مشخص میشه. همون شب تا صبح ام که حس کردم مثبته خیلی حس شیزیتی بود ...

مرسی عزیزم انشالا که خدا معجزشو نشونت میده عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مدیکور قطره چکونی بزن

فردا میرم آزمایش دیگه نمیزنم عزیزم 

ممنون♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فردا میرم آزمایش دیگه نمیزنم عزیزم  ممنون♥️

قربونت ان شاالله مثبت باشی