2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
جوابم نمیده.دوست دارم فش براش بفرستم

عزیزم شاید تو آزمایشگاهه گوشیش تو ماشینش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من این یکماه خودمو ترکوندم با سفیکسیم و هیدروکورتیزون و سفارولین هنوزم خوب نشدم ، حالا اگه ای ...

نمیدونم قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشا....از دستت راحت نشیم هی بیای بگی سونوی قلب دارم تیغه بینی اش چنده من الان چند هفته ام چرا ۳ ...

😍😍😍😍

الهی امین یا رب العالمین 

نفست حق عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طوطی جان مرسی جواب دادی.شما جواب می دین من نگرانی ام کمتر مبشه پس هنوز فرصت دارم برای سرکلاژ. پس فر ...

عزیزم چرا جوش میزنی تا ۲۲هفته هم من تو گروه ها دیدم سرکلاژ کردن وقتش دقیفا از ۱۴هفته تا ۲۰هفته اصلا نگران نباش من دو روز دیگه میرم ببینم کمتر نشده باشه سنو انومالی ۲هفته دیگیه

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
عزیزم چرا جوش میزنی تا ۲۲هفته هم من تو گروه ها دیدم سرکلاژ کردن وقتش دقیفا از ۱۴هفته تا ۲۰هفته اصلا ...

اهان پس خیلی مونده تا انومالی اره حالا من سرچ کردم تا ۲۴ هفته هم وقت هست

الان استراحت می کتی

استراحتت در چه حده

شادی صدام کنید
عریزم مبارکه بی بی چکت هاله داره...برا ماها هم دعاکن عزیزدلم

فدای مهربونیت قشنگم 

خودم زیاد باورش ندارم دیشب احساساتی شده بودم 

ولی الان ک منطقی ام میبینم ممکنه کاذب باشه 

چون نمیدونم کی هاله افتاده

انشالله به زودی شماهم از طرف خدا با بارداریت غافلگیر بشی عزیز دلم 

برای حاجت دلت آیت الکرسی میخونم 💋

بسم الله الرحمن الرحیم 

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طوطی جان مرسی جواب دادی.شما جواب می دین من نگرانی ام کمتر مبشه پس هنوز فرصت دارم برای سرکلاژ. پس فر ...

من از روز اول انتقال همه کارامو خودم کردم دست تنهام شوعرم از روزی که خون ریزی کردم خیلی کمکم می کنه اما بازم غذا ظرف شستن با خودمه تا انجام میدم سریع دراز می کشم زیر پام پوتا بالشت میزارم بالا باشه

کلا همه اینا ک باردار شدن دیدم گفتن موقع موعود پریودی درد داشتیم.. ما ک بارداری رو تجربه نکردیم میت ...

اره واقعا 

انشالله هرکسی دوست داره طعم شیرین مادر شدن رو بچشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهان پس خیلی مونده تا انومالی اره حالا من سرچ کردم تا ۲۴ هفته هم وقت هست الان استراحت می کتی استرا ...

فقط دکتر خوب انتخاب کن برای سرکلاژ من غذا شستن طرف بقیش دراز می کشم