2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
بچه ها مرسی از نظراتتون. تالشی جان نه کجا ارزش استانم پایین بیارم همه اقوام من همین رشت باردار شدند ...

عزیزم دکتر میلانی هم قبلا بهتون معرفی کردم تو رشت خیلی عالی هستن و نسرین جان اینجا زیرنطر ایشون بودن و خیلی هم ازشون راضی بودن اگه بتونین ازشون وقت بگیرین خیلی خوب میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بخدا هیچ نمیدونیم مشکلمون چیه..بخدا زمانی ک دکتر برام انتقال داد تو دستگاه سونو داشت نگاه میکرد میگف ...

خدتروشکر که مشکلی ندارین عزیزم من خودم تنبلی دارم😞

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها..من اومدم ازمایش تیتر بتا دادم.گفت تا ساعت یک اماده میشه.. منم ب شوهرم زنگ زدم ساعت یک ...

سلام عزیزم انشالله خوش خبر بیای هر یک نفری که از جمع منتظر ها کم میشه کلی ذوق می کنم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
عزیز دلی  ولی زیاد بهش باور ندارم الان دارم منطقی فکر میکنم چون ندیدم کی هاله افتاد  اح ...

دوست منم امروز بی بی زده میگه همون پنج دقیقه  اول هاله ننداخت بعد نیم ساعت رفتم دیدم هاله داره انشالله که برا هر دوتون مثبت باشه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ما از ماه دوم سر انتخاب دکتر مشکل داشتیم هر ماه گفت بیایم شهرستان باز سر نوبت سونو رفت تهران. الان ...

چی شده عزیز من چند روزی نبودم اینجا چرا دعوا؟باید سرکلاژ کنی؟

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
دوست منم امروز بی بی زده میگه همون پنج دقیقه  اول هاله ننداخت بعد نیم ساعت رفتم دیدم هاله داره ...

همونی که لک داشت؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
الان هم پاشو ی بی بی چک بذار خواهر

بیبی چک ندارم خواهری 😬

کاش ۵ تا میخریدما الان اینجوری گیر نمیکردم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همونی که لک داشت؟

اره عزیزم امروز ۱۲انتقالشع

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
فردا انشالله 😍

بابا امروز میرفتی مطمعن باش اگه مثبت باشی که انشالا هستی بتا حداقل ۲۰هست دیگه !من اگه انتقال بدم روز ۱۲میرم😛😁

دوست منم امروز بی بی زده میگه همون پنج دقیقه  اول هاله ننداخت بعد نیم ساعت رفتم دیدم هاله داره ...

🥺😍

انشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بابا امروز میرفتی مطمعن باش اگه مثبت باشی که انشالا هستی بتا حداقل ۲۰هست دیگه !من اگه انتقال بدم روز ...

دیشب همه گفتن روز ۱۴ برم 

منم همون شب ب سعید گفتم پس روز ۱۴

الان دیگه نمیتونم حرفمو عوض کنم 

آزمایشگاه دوره پیاده نمیشه رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیدی گفتم صددرصد مثبته شک نکنه😍

خدا کنه انشالله آخه میگه تا پنج دقیقه جلوم بود نیکاش میکردم هاله نداشت بعد نیم ساعت رفتم دوباره نگاه کردم هاله داشت 

تورو خدا دعاش کنید زندگیش مختل شده بابت بچه