2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
به روی چشم عزیزم تو هم برای من دعا کن . ایشالا حاجت روایی همه چشم انتظارا

💋♥️💮

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 💃💃💃💃💃😍😍😍😍😍خب خب بذار بتای تپل مپلت بیاد کتک و بزنم بهت 😉😉😉😉مبارکه جونم الان دیدی ...

فاطمه‌ جون باورش ندارم حس میکنم کاذبه🥺

چون نمیدونم بعد چند دقیقه هاله داد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم شرمنده گاها غرر زدنام زیاد میشه🫂🫂🌹🌹🙏

ببین عزیزم من یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم از هر کاری که دیدی زیادی نه توش اومد یکم فاصله بگیر 

من خودم هر وقت  هرررر کاری هرررررچیزی زیاد سماجت کنم روش بعدا اذیتش رو دیدم 

هر موقع هم بخاطر من و به تصمیم، من تاکید میکنم به تصمیم و اراده زوری من ،کاری رو انجام دادیم که شوهرم زیادی زیر فشار بوده باشه   سرانجام کار حالا خوب یا بد دیگه به دل من نچسبیده یعنی اونی نبوده که من فکرش رو میکردم همش خودم رو سرزنش کردم که اینهمه بشوهرم حرص دادم که چی  پس با خیال راحت این دو سه ماه رو هم به خودت هم به شوهرت استراحت بده که یکم پس انداز کنین یا حداقل یه ذره از قسط هاتون رو کم کنین بی پولی واقعا آدم رو افسرده میکنه

ووییییی انگار. هاله داره دختر ، حتما برو امروز آز بده عزیزدلللللم الهیییییی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

فدات قشنگم 

دوستان گفتن شاید بتا پایین باشه استرس بگیری

گذاشتم دقیق ۲۷ برم ک بشه ۱۴ روز

نمیدونم کی هاله داده 🥺 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا من دیشب پیام دادم چرا یکی نمیاد خبر خوش بده 🤪 خداروشکررررر.   روشن جان من جات بودم ...

😬 شوهرم دیگه قبول نمیکنه هر سری یه ساز میزنم

تزدیکمم نیست باید با ماشین بریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات قشنگم  دوستان گفتن شاید بتا پایین باشه استرس بگیری گذاشتم دقیق ۲۷ برم ک بشه ۱۴ روز ن ...

الان هم پاشو ی بی بی چک بذار خواهر

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم چقد حال و هوامونو عوض کردی انشالله که آزمایشت مثبته امروز بیبی نزدی؟

نه عزیز دلم بیبی نداشتم 

یکم دوره هوا هم سرده نرفتم بگیرم

فردا مستقیم میرم آزمایش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آی فردایی یه دست کتک از کل بچه های تاپیک طلب داری😎😎😎دختر چقد دیروز خون به جگرمون کردی 🤒🤒🤒🤕🤕 ...

عزیز دلی 

ولی زیاد بهش باور ندارم الان دارم منطقی فکر میکنم

چون ندیدم کی هاله افتاد 

احساس میکنم هاله صورتیه ولی نمیدونم کی افتاد خیلی ام ریزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها..من اومدم ازمایش تیتر بتا دادم.گفت تا ساعت یک اماده میشه.. منم ب شوهرم زنگ زدم ساعت یک ...

عزیزم انشالله خوش خبری♥️🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه کجایی نیستی چرا امروز فردای روشن بیا

جون دلم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@لیمولیمولیمو     @tito08     شما سرویکس تون چند بود سرکلاژ شدین؟

سلام عزیزم سنو غربالگریم که ۳۲بود هفته بعدش که خون ریزی کردم شد ۳۰ پس فردا میرم سنو اگر پایین تر امده بود سرکلاژ می کنم من همچنان لکه بینی هام هی قطع میشه هی میاد 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️