2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
نشستم با همسرم جر و بحث کردیم گفت پول نداریم تا سر برج منم نشستم به این حالت🥺🥺گفتم دو ساله پیرهن ب ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 

اره بخدا سخته من خودم یکسال تمام بخاطر شرایط مالی دیگه درمان رو ول کردم منتظر شدم که کارا روبه راه بشه 

عزیزم حالا جدا از بحث مالیش نمیشه یا نمیتونی یجوری انتقالت روبندازی بعد عید؟

دیگه 26خیلی نزدیک عید میشه قربونت اذیت نمیشی هم خودت هم شوهرت تو عید سال تازه همش تو خونه باشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه سرکلاژ یه کار اورژانسیه برای من همکار دکتر ظهیری که بعضی روزا تو مطبش میاد تو بیمارستان قاعم ان ...

درست گفته عزیزم برا سرکلاژ هرچی زودتر انجام بشه ریسکش کمتره برا کیسه آب 

شادی جان اگه اینطوره دکترای خوب هست همونجا انجام بده مراقباتتو هم همون جا ادامه میدی اصلا خودت راحت تری الان هفتت میره بالا دیگه رفت و آمد تهران برات صلاح نیست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پروانه جونم من شب  دیر خوابم میبره  صبح ساعت ۵ اینا بیدار میشم میرم سرویس بعد یکم بیدار ...

گلم چقد حال و هوامونو عوض کردی انشالله که آزمایشت مثبته امروز بیبی نزدی؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
فاطمه خیلی سختی کشیدم رو پای خودمون وایستادیم یه ذره هم کمکی نشده بهمون الان موندم چیکار کنم بیخیال ...

بنظر من با ارامش بری برا انتقال و پول تو دست وبالت باشه خیلی راحت تری تا اینکه واسه هر خرج اضافه و خارج از برنامه ایی استرس بگیری 

من خودم تجربه اش رو داشتم شوهرم یه معامله ای کرد که تا همهدچیز بازم روبه راه بشه یه سال طول کشیدهر چقد من زور میزدم بازم یه جای کارمون میلنگید دیگه ولش کردم 

چون اینجور کارا باید باجیب پر پول و یه اعصاب اروم انجام بدی   تازه بزار پس انداز داشته باشی یخورده بیشتر هم به تغذیه ات برسی 

تغذیه پر ویتامین بدن رو ریکاوری و تازه نفس میکنه

خیلی سخت با چشم دیده میشه یهویی با ناراحتی گفتم بزار مطابقت بدم دیدم این یکم هاله داره😭 فردا برم ...

آی فردایی یه دست کتک از کل بچه های تاپیک طلب داری😎😎😎دختر چقد دیروز خون به جگرمون کردی 🤒🤒🤒🤕🤕🤕🤕🤕

من که گفتم انشاالله گل دقیقه نودی 🥰🥰⚽⚽⚽🥰🥰🥰🌹

سلام بچه ها..من اومدم ازمایش تیتر بتا دادم.گفت تا ساعت یک اماده میشه.. منم ب شوهرم زنگ زدم ساعت یک ...

ماهورجان ان شاالله با خبرای خوب بیای

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام بچه ها..من اومدم ازمایش تیتر بتا دادم.گفت تا ساعت یک اماده میشه.. منم ب شوهرم زنگ زدم ساعت یک ...

ماهور بیای خبر خوش بدی ها🥰ماهور انتقال چندمی 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭