2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
سلام خوبی خواهری صبح قشنگت بخیر  اره بعضی فکرا مثل خوره آدم و میخوره اما بعداً آروم می‌کنی خود ...

عزیزم شایدیه خیری توکارت بوده،عجله نکن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح تو هم بخیر عزیزم، بخدا داری به خودت الکی سخت میکیری، باور کن بزاری بعد عید استرسش کمتره مطمئن با ...

ممنون عزیزم شرمنده گاها غرر زدنام زیاد میشه🫂🫂🌹🌹🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم ازکجااقدام کردی برای وام؟؟خودبانک یاموسسه ناباروری؟

ن از طریق برنامه سمت خدا اون موقع که تازه راه افتاده بود این مدل نبود از تو سایت باید ثبت نام میکردی از گوشی ثبت نام کردم بعد برام پیامک اومد بعد بهم زنگ زدن شرایط ناباروری و پرسیدن بعد هم گفتن اطلاع می‌دیم یکماه بعد شماره نامه دادن گفتن برو موسسه قرض الحسنه مهر ایران هر شعبی که بهتون نزدیکه بعد یه ضامن معتبر که سابقه خوبی تو همون بانک داشته باشه و چک برگشتی نداشته باشه به محض پیدا کردن ضامن یک هفته بعد پول تو حساب بود 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بخدا درک میکنم حس‌هاتو عزیزم، ولی خودتم میدونی که باید هیسترو کنی ، بدون هیسترو اصلا ریسک نکن ، الان ...

انشاالله انشاالله انشاالله توکل بخدا موند هیستروم برا اسفند انشاالله که فروردین برم برا انتقال اگه خدا بخواد

ایرانی عزیزم البته واسه انتقال آخرم که استرادیول نداشتم اصلا امگا ۳ و ویتامین ای و ویتامین دی و فول ...

مرسی خاهری ببخشید خیلی سوال میپرسم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام بله عزیزم گرفتیم برا انتقال قبلی 🥺هنوز قسطاشو می‌دیم 

دوباره میدن عزیزم ثبت نام کن عزیزم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

خانما دوستم امروز روز دوازدهم انتقالشه بی بی چک زده منفیه به نظرتون احتمال هست فردا بره آزمایش انشالله مثبت سه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
دوباره میدن عزیزم ثبت نام کن عزیزم 

کجا باید ثبت نام کنیم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
میگم یه وقتی مثل امروز که نوبت داشتیم نتونستیم بریم یه موقعیتی پیش میاد ما دسترسی به دکتر نداریم جوا ...

شادی جان اگه قرار باشه سرکلاژ بشی بهش بگو ی کار اورژانسیه نمیشه صبر کنی وضعیت هوا هم که مشخص نمیکنه تازه بعد سرکلاژم استراحت مطلقی به زودی نمیتونی از تهران تو ماشین برگردی 

تو ان تی ۳۷ منم باید به کم صبر کنم شرایط جوی اروم شه  بعد می رم پیش دکار اگه بگه سرکلاژ حتما ...

ایشالا عزیزم‌ خیره ولی چون برا تو هم ۷ تا پایین اومده بهش بگو سرکلاژت کنه خیالت راحت تره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ما از ماه دوم سر انتخاب دکتر مشکل داشتیم هر ماه گفت بیایم شهرستان باز سر نوبت سونو رفت تهران. الان ...

عزیزم این چه حرفیه اینهمه تو‌ گیلان دکتر خوب هست واقعا این چه طرز فکریه من دوستم دقیقا ۱۹سال بچه دار نشد امسال باردار شد با دکتر تهران  اونم اصلا تهران نمیرفت همه کاراشو یا مهر افزا انجام میداد یا شرف الدین و دکترا باهم در ارتباط بودن بعد بارداری تا خوده زایمان هم همین گیلان دکتر رفت هزاران ای وی اف تو گیلان داره میشه و باردار هم میشن دیگه اینقد ارزش شهر و استانتون رو‌ پایین نیارید 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
میگم یه وقتی مثل امروز که نوبت داشتیم نتونستیم بریم یه موقعیتی پیش میاد ما دسترسی به دکتر نداریم جوا ...

تازه سرکلاژ یه کار اورژانسیه برای من همکار دکتر ظهیری که بعضی روزا تو مطبش میاد تو بیمارستان قاعم انجام داد عاااالی بود تا اخر بارداری خیالم راحت بود ظهیری به من گفت سرکلاژ حتی یه روزم عقب بیافته کیسه اب بزرگ میشه و ممکنه موقع دوخت سوزن به کیسه اب  بخوره راستو دروغش حرفه خوده دکتره 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

حرفات کاملا درسته واقعا صلاح نیست مدت طولانی تو ماشین بشینی 

من الان تا مطب دکترم و بیمارستا‌نی ک کار میکنه ۲۰ دقیقه راهه همونم صندلی جلو رو میخوابونم میرم 

بخاطر طول سرویکسم بعد سرکلاژ خیلی رعایت کردم فقط برا دکتر از خونه زدم بیرون ۴ ساعت زیاده اگه دکتری هست پیشتون ک کارش خوب باشه برا سرکلاژ انجام بده اگه نیست تهران سرکلاژ کن ولی دیگه بعد سرکلاژ همونجا زیر نظر باش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..