2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
مرسی عزیزم حتما .  آندومترو با دارو تونست ببره بالا  اما کوچیکی رحمو نه من یک سال کامل د ...

عزیزم ای کاش دارومیگرفتی براپریدت،منم پریدنمیشم تخمدانموبرداشتن،ولی استرومارین وپروژستزون بایدبخورم هرماه تاپریذشم،منم رحمم کوچیک میشه نخورم دارو

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما از ماه دوم سر انتخاب دکتر مشکل داشتیم هر ماه گفت بیایم شهرستان باز سر نوبت سونو رفت تهران.

الان میگم بریم حتی شده یه دکتر معمولی که سریع تر سرکلاژ کتیم خیالمون راحت شه میگه نه دکترای اینجا متخصص ای وی اف نیستند میگم ما سونو های مهم تشکیل وقلب وسلامت جنین داریم دیگه بعد از این مراقبت های عادیه بارداریه میگه نه.

دکترای اینجا خانم هایی می رند که معمولی باردار شدند.

شادی صدام کنید

میگم یه وقتی مثل امروز که نوبت داشتیم نتونستیم بریم یه موقعیتی پیش میاد ما دسترسی به دکتر نداریم جواب نمیده.

میگم خوب بریم تهران میگه صبر کن جاده ها باز شه

اصلا به فرض جاده ها باز شه من چطوری ۴ ساعت رفت وبرگشت تا تهران برم وبیام با این طول سرویکس؟

به هیچ صراطی مستقیم نیست.

به امید خدا الان تو ماه پنجمم هنوز نمی دونم قراره تو کدوم شهر با کدوم دکتر زایمان کنم؟

دقیقه نود کدوم دکتر مریض قبول می کنه؟

شادی صدام کنید
عزیزم وام سمت خدا رو گرفتی؟

سلام بله عزیزم گرفتیم برا انتقال قبلی 🥺هنوز قسطاشو می‌دیم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزززیزم  خود استرس هم باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن میشه میدونم سخته ولی سعی کن بهش فکر نکنی انش ...

آره عزیزم همینطوره، بخاطر استرس همه چیزم ریخته بهم، سعی میکنم عزیزدلم ، ممنونم🙏❤️❤️❤️ 

یکمم نزدیک عید شده باز غم و غصه هام شروع شده  فاطمه خیلی درمونده شدم بخدا  فاطمه کاش بیک ...

عزیزم هرچی بیشتر توی این غم فرو بری بدتر میشه، الان دارم اینو میگم ولی خودم بدترم ، در این سال‌ها یاد گرفتم هرچی بیشتر فکر کنی بیشتر غصه میخوری ، دیدی بعضیا چقدر بیخیالند هم روحشون آروم‌تره هم صورتشون جوون‌تر نشون میده . 

عید میاد که بیاد چه کنیم 😁🤣 مهمونی های تکراری و حرفهای تکراری…

عوضش به این فکر کن که یکی دو‌ماه بعدش دستت پره عزیزم ایشالله ❤️❤️❤️ بنظر منم بزار بعد از عید با خیال راحت تر و استرس کمتر انجام بده 

بالایی واسه روز ۱۰  پایین واسه ۱۲ هاله داره مگه نه؟؟؟ دارم دق میکنم از مجهولی😭

سلام 💃💃💃💃💃😍😍😍😍😍خب خب بذار بتای تپل مپلت بیاد کتک و بزنم بهت 😉😉😉😉مبارکه جونم الان دیدی گفتم اشک شوقت رو هم میبینیم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی سخت با چشم دیده میشه یهویی با ناراحتی گفتم بزار مطابقت بدم دیدم این یکم هاله داره😭 فردا برم ...

ووییییی انگار. هاله داره دختر ، حتما برو امروز آز بده عزیزدلللللم الهیییییی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزم هرچی بیشتر توی این غم فرو بری بدتر میشه، الان دارم اینو میگم ولی خودم بدترم ، در این سال‌ها یا ...

سلام خوبی خواهری صبح قشنگت بخیر 

اره بعضی فکرا مثل خوره آدم و میخوره اما بعداً آروم می‌کنی خودتو 

من گاها برا انتقال قبلم دلم میسوزه که بتام با ندیدن جنین مطابقت نداشت دستم رو دلم میره گریه میکنم بعد آروم میشم میگم قسمت نبود یا عجول بودم 

بعضی وقتا دلم برا همسرم میسوزه با اینهمه شاکی بودنم ناراحت بودنم 

همه چی تو من قاطی شده ناراحتی پشیمونی حسرت حسادت توکل 

الان گیج گیجم اما خب بازم ببینم فردا چه تقدیری برام خدا نوشته 

اما هی میگم کاش این ماه میرفتم هیسترو ماه بعد انتقال پول و جور کردم اما جواب آزمایشم دیر اومد و دکترم هم تحمل نکرد گفت برا اون روز برنامه ریزی کرده 

نمیدونم شاید خیلی دیر برا انجام آزمایش اقدام کردم 

پشیمونم فقط همین 

الان من موندم با این پشیمونی چیکار کنم 

واقعا حالو هوای تاپیک عوض شد یه مدتی بود تاپیک شادی نداشت ای والله

دقیقا من دیشب پیام دادم چرا یکی نمیاد خبر خوش بده 🤪 خداروشکررررر. 

روشن جان من جات بودم امروز میرفتم آز ❤️❤️❤️❤️

سلام خوبی خواهری صبح قشنگت بخیر  اره بعضی فکرا مثل خوره آدم و میخوره اما بعداً آروم می‌کنی خود ...

صبح تو هم بخیر عزیزم، بخدا داری به خودت الکی سخت میکیری، باور کن بزاری بعد عید استرسش کمتره مطمئن باش حکمتش همینه که از استرس اینکه عید به همه جواب پس بدی که مثبت شده یا نه خراب میکردی انتقال و ، بعد عید با خیال راحت تر و استرس کمتر خواهری جان ❤️❤️ تصمیمتو بگیر و ماجرا رو تموم کن ، بگو بعد عید و خیال خودت و شوهرت را راحت کن

سلام خوبی خواهری صبح قشنگت بخیر  اره بعضی فکرا مثل خوره آدم و میخوره اما بعداً آروم می‌کنی خود ...

بخدا درک میکنم حس‌هاتو عزیزم، ولی خودتم میدونی که باید هیسترو کنی ، بدون هیسترو اصلا ریسک نکن ، الان دیگه ما در شرایطی هستیم که تحمل انتقال منفی و نداریم ، پس باید با حوصله پیش بری ، اتفاقا بهتر حس بهتری داره همه چیز تازه میشه نو میشه، انشالله که زندگیت رنگ تازه ای بگیره با بارداریت عزیزدلم❤️