2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
متاسفم دوست عزیز .انشالله که خیلی زود خدا دلت رو شاد کنه مگر انتقال چندمت بود ؟ مشکلتون چیه ؟

ممنون عزیزم . انتقال دومم . تنبلی تخمدان بعد ضخامتو سایز رحمم بش اضافه شد

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ممنون عزیزم . انتقال دومم . تنبلی تخمدان بعد ضخامتو سایز رحمم بش اضافه شد

باز هم جنین داری ؟

یعنی سایز رحمت کوچیکه؟فقط با یک دکتر ویزیت شدی ؟

ببخش زیاد سوال پرسیدم .میخوام بگم فقط به ظر یه دکتر توجه نکن عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز هم جنین داری ؟ یعنی سایز رحمت کوچیکه؟فقط با یک دکتر ویزیت شدی ؟ ببخش زیاد سوال پرسیدم .میخوام ...

نه عزیزم عب نداره دلم میخواد با یکی صحبت کنم تا وقتی حالم خوب بشه زمان میبره

نه جنین هام تمام شدن و انتقال آخرم بود 

اره هم سایز و هم نازک بودن آندومتر

اینبار رحممو آماده کرده بود ولی نمیدونم چرا نگرفت

شاید چون تنبلی دارم آی وی اف که میکنم نمیشه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
نه عزیزم عب نداره دلم میخواد با یکی صحبت کنم تا وقتی حالم خوب بشه زمان میبره نه جنین هام تمام شدن و ...

هر موقع دلت گرفت اینجا حرف بزن عزیزم .همه دوستان با جون و دل پیامات رو میخونن و جواب میدن 

خوب نگفت علت کوچک بودن رحم چیه؟

اگر شهرستانی به نظرم یه سر برو مراکز تهران 

اونجا کامل تر بررسی میکنن

برای آندومتر هم فکر کنم پی آرپی خوب باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
باشه عزبزم ممنون از پاسخگوییت❤ انشاالله بحق قران نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری التماس دعا 🤲

ممنونم عزیزم دخترم بدنیا اومده

ان شاالله شما هم بزودی مادر بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی سخت با چشم دیده میشه یهویی با ناراحتی گفتم بزار مطابقت بدم دیدم این یکم هاله داره😭 فردا برم ...

عزیزم روز چند انتقالی جنینت چند روزه بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم روز چند انتقالی جنینت چند روزه بود؟

سارا جان شما استرادیول خارجی میخوردیم یا ایرانی؟مگمل چی میخوردین؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
🫂🥺 مرسی نیاز جونم امشب به سعید گفتم اگه دلیل منفی شدنم نگرفتن جواب آزمایش کاریوتایپ باشه هيچ وقت ...

فعلا به این چیزا فک نکن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سارا جان شما استرادیول خارجی میخوردیم یا ایرانی؟مگمل چی میخوردین؟

ایرانی عزیزم البته واسه انتقال آخرم که استرادیول نداشتم اصلا

امگا ۳ و ویتامین ای و ویتامین دی و فولیک اسید

هر موقع دلت گرفت اینجا حرف بزن عزیزم .همه دوستان با جون و دل پیامات رو میخونن و جواب میدن  خوب ...

مرسی عزیزم حتما .

آندومترو با دارو تونست ببره بالا

اما کوچیکی رحمو نه من یک سال کامل داروهامو قطع کرده بودم و عادت هم نمیشدم به خاطره همین رحمم جمع شده البته از قبل هم همینطور بودم ولی نه به این شدت

مرسی عزیزم حتما .  آندومترو با دارو تونست ببره بالا  اما کوچیکی رحمو نه من یک سال کامل د ...

پس اگر آندومتر بالا رفته .فکر نکنم مشکل از رحم باشه 

شاید کیفیت جنین پایین بوده 

انشالله که معجزه الهی نصیبت بشه و طبیعی باردار بشی عزیزم

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ️۴۱_ داداشممم✔️ 42_sarvesahi✔️ ۴۳_rose_710 ...

مرسی از محبتت،الهی ک ب تمام آرزوها و خواسته ها ی قلبیت با دل خوش برسی ک اینهمه مهربون و با محبتی❤️

تو ان تی چند بود ؟  من خودم ۱۵ هفته ۳۱ بود ۱۸ هفته ۲۷ بود سرکلاژ کردم  ولی ۳۰ بستگی به ن ...

تو ان تی ۳۷

منم باید به کم صبر کنم شرایط جوی اروم شه 

بعد می رم پیش دکار اگه بگه سرکلاژ حتما انجام میدم

شادی صدام کنید