2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
نمیدونم خواهری دلم میخواد زود به نتیجه برسیم اما نمیشه لامصب همیشه برا من دیر میشه اعصابم ریخته بهم ...

عه چ حرفیه دختر خوب. این حرفو حتی به شوووخی هم ب همسرت نگو. این مساله مشکل هر دو نفره نه مشکل یکی. پس با هم حلش می کنین ان شاالله. 

حال شمام طبیعیه ی ذره زمان بگذره باز برمیگردین ب حالت قبلی. بشینین با هم ی فیلم طنزی چیزی ببینین ی چایی بخورین یکم فکرتون ازین فضا آزاد بشه فردام روز خداست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی قربونت برم. میفهمم. ان شاالله این روزای سختم میگذره وقتی ک ان شاالله دو قلوهاتون خونه رو گذاشتن ...

بنظرت کی برم دکتر و ببینم خیلی سرش شلوغه موندم 

امروز گفتم شرمنده نشد بیام عمل گفت درک میکنم عیب نداره هر وقت خواستی بیا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه چ حرفیه دختر خوب. این حرفو حتی به شوووخی هم ب همسرت نگو. این مساله مشکل هر دو نفره نه مشکل یکی. پ ...

یکمم نزدیک عید شده باز غم و غصه هام شروع شده 

فاطمه خیلی درمونده شدم بخدا 

فاطمه کاش بیکار بودی قبل انتقال همو ببینیم دلم باز بشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بنظرت کی برم دکتر و ببینم خیلی سرش شلوغه موندم  امروز گفتم شرمنده نشد بیام عمل گفت درک میکنم ع ...

امروز دکتر بودی؟ ب نظرم هر چه زودتر بری بهتره ک تکلیفت با خودت و برنامه ات مشخص بشه. آدم از درگیری ذهنی راحت میشه ارامش میگیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چون که هیسترو انجام دادم و خراش دادن میترسم این ماه نشه و تاثیرش از بین بره... شما نمیدونین تاثیر ...

ن عزیزم می‌دونی مهمترین مشکل منم همینه برا همین میگم بهمن هیسترو بشم اسفند می‌افته برا ۲۶انتقالم که جور نمیشه برا فروردین هم میترسم دیر بشه برا همین اسفند هیسترو کنم فروردین انتقال

امروز دکتر بودی؟ ب نظرم هر چه زودتر بری بهتره ک تکلیفت با خودت و برنامه ات مشخص بشه. آدم از درگیری ذ ...

میخوام ۱۴پریودی برم هم چکاب همم بگم مشورت بده بهم 

یکمم نزدیک عید شده باز غم و غصه هام شروع شده  فاطمه خیلی درمونده شدم بخدا  فاطمه کاش بیک ...

میفهمم🥺😔

ای جااان منم خیییلی دلم میخواد ببینمت. امتحانام دو تاش موندن ک لغو شد افتاد برا چهارشنبه و پنجشنبه. فردا و پس فردا میتونم بیام بیرون اگه تو فرصت داشتی ی جا قرار بذاریم ببینیم همو😍اگه خواستی بریم سیدحمزه حال و هوامونم عوض میشه.

اگه نشدم ان شاالله هر وقت تونستی قرار میذاریم.

فقط شرمنده الان دعوتت نمی کنم خونمون ب خاطر امتحانا خیلی نتونستم ب خونه برسم😅

میخوام ۱۴پریودی برم هم چکاب همم بگم مشورت بده بهم 

اره خوبه👌

میفهمم🥺😔 ای جااان منم خیییلی دلم میخواد ببینمت. امتحانام دو تاش موندن ک لغو شد افتاد برا چهارشنبه ...

اره چرا نشه هر وقت خواستی بریم سید حمزه پس فردا خوبه 

ن عزیزم چه حرفیه سید حمزه عالیه همو اونجا ببینیم 

یکمم درد و دل کنیم 

نمیدونم خواهری دلم میخواد زود به نتیجه برسیم اما نمیشه لامصب همیشه برا من دیر میشه اعصابم ریخته بهم ...

میدونم شرایط هممون همینه 

دلمون میخواد زودتر وارد سیکل بشیم و این انتظار تموم بشه خدا رو شکر که جنین داری و هر موقع شرایط فراهم شد میتونی اقدام کنی 

من الان باید منتظر بمونم تا شش ماه یا یک سال دیگه ببینم کی نوبتم میشه 

انشالله که خیلی سریع مسائل مالی هم حل میشه گلم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره چرا نشه هر وقت خواستی بریم سید حمزه پس فردا خوبه  ن عزیزم چه حرفیه سید حمزه عالیه همو اونج ...

عالیه😍😍😍 از الان ذوق زده شدم کلی. برا پس فردا هماهنگ کنیم پس . 

میدونم شرایط هممون همینه  دلمون میخواد زودتر وارد سیکل بشیم و این انتظار تموم بشه خدا رو شکر ک ...

ممنون که کنارم هستین یه دنیا ممنون خواهرای گلم🥺🥺🙏🙏🙏🙏

نمیدونم ینی این علایمو ایجاد می کنه؟ استرادیول دارم و دوفاستون و پردنیزولون و کیوتن و فرتیل سی ام.&n ...

فاطمه جون منم فرتیل سی ام و پردنیزولون میخورم همش احساس میکنم قفسه سینه ام‌سنگینه و طپش دارم معده درد هم جدیدا دارم  حالا از دیروز استرادیول شروع شده برای انتقال دیگه قوز بالا قوز 

عالیه😍😍😍 از الان ذوق زده شدم کلی. برا پس فردا هماهنگ کنیم پس . 

اره حتما فاطمه میام حتما 

ممنون می‌دونم تحت فشارت هم گذاشتم معذرت

میدونم شرایط هممون همینه  دلمون میخواد زودتر وارد سیکل بشیم و این انتظار تموم بشه خدا رو شکر ک ...

ان شاالله شمام تا فراهم شدن شرایط خدا یهویی سورپرایزت کنه😍😍😍