2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
خاتما کسی سوال منو میتونه جواب بده؟ من این ماه قراره انتقال بدم ولی روز دوازدهم قاعدگی هستم و هنوز ...

تا ۲۱،۲۲وقت هست من دوستم بود ۲۲انتقال داده ضخامتت چنده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نشستم با همسرم جر و بحث کردیم گفت پول نداریم تا سر برج منم نشستم به این حالت🥺🥺گفتم دو ساله پیرهن ب ...

الهی قرروووونت برم میفهمم بخدا. مام چند وقته وضع مون اینه ب روز دهم ماه نرسیده پول مون ته می کشه. واقعا خدا میرسونه طول ماهو. منم همش فک می کنم چجوری پس انداز کنم ولی نمیشه. همش دنبال کارای خانگی و.. میگردم بلکه ی ذره ب درد بخوره  فعلا ک چیزی پیدا نکردم.کاش این تقویتیارم بیمه حساب می کرد خیلی هزینه شون بالاست. باقی دارو ها چندان زیاد نمیشه برا پانکچر غیر این تقویتیا خیلی کمه بیمه خیلی بهتر از قبل شده ولی کاش اینارم تحت پوشش قرار میدادن😔

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم مرسی عزیزم، راستش اصلا خوب نیستم ، یکماهه سرفه ها و التهاب گلوم خوب نمیشه ، هفته ای یکبار س ...

عزززیزم 

خود استرس هم باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن میشه

میدونم سخته ولی سعی کن بهش فکر نکنی انشالله که همه چی به خوبی برات پیش میره 

میدونی مراکز ناباروری باید برای درمان روحمون هم روانشاس می‌گذاشتند. اینهمه دارن هزینه میگیرن که فقط جیب خودشون پر بشه و در عوض هیچ خدمتی ارائه نمیدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
تا ۲۱،۲۲وقت هست من دوستم بود ۲۲انتقال داده ضخامتت چنده

نمیدونم ضخامتم چنده...

روز نهم سونو بودم گفت رو ۱۵ دوباره بیام سونو...

ولی هنوز لکه بینی و ترشحات قهوه ایی زیاد دارم

یهلو هام و قسمت کش پام تیر میکشه

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
خدا نکنه دختر انشاالله همه چی بخوبی پیش بره استرادیول میخوری ممکنه از اون باشه

نمیدونم ینی این علایمو ایجاد می کنه؟ استرادیول دارم و دوفاستون و پردنیزولون و کیوتن و فرتیل سی ام. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی قرروووونت برم میفهمم بخدا. مام چند وقته وضع مون اینه ب روز دهم ماه نرسیده پول مون ته می کشه. وا ...

فاطمه خیلی سختی کشیدم رو پای خودمون وایستادیم یه ذره هم کمکی نشده بهمون الان موندم چیکار کنم بیخیال هیسترو بشم برم خراش و انتقال همسرم میگه صبر کن برو هیسترو برو انتقال اونوقت می‌افته ۲۶اسفند نمی‌دونم گیجم 

سنمم کم نیست که بشینم منتظر بمونم تو یه راهکاری بده بنظرت حرف همسرم و گوش کنم یا نه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیدونم ینی این علایمو ایجاد می کنه؟ استرادیول دارم و دوفاستون و پردنیزولون و کیوتن و فرتیل سی ام.&n ...

اره دختر خوب استرادیول کلا می‌ریزه بهم نگران نباش

نمیدونم ضخامتم چنده... روز نهم سونو بودم گفت رو ۱۵ دوباره بیام سونو... ولی هنوز لکه بینی و ترشحات ...

چرا نگفتن بعد بهشون گفتی لک بینی داری حتما اطلاع بده انشاالله خیره عزیزم 

نشستم با همسرم جر و بحث کردیم گفت پول نداریم تا سر برج منم نشستم به این حالت🥺🥺گفتم دو ساله پیرهن ب ...

فاطمه جان الان اوضاع خیلی سخت شده. تو هم سعی کن درکش کنی 

نمیگم که حق گله گذاری نداری هااا نه

ولی چی میشه کرد .جوانی ما هم تو این شرایط داره میگذره 

به نظرم کلا بزار بعد از عید برو هیسترو 

اون موقع دیگه استرس چیزی نداری 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چرا نگفتن بعد بهشون گفتی لک بینی داری حتما اطلاع بده انشاالله خیره عزیزم 

اره اطلاع دادم همونجا خود دکتر دید وضعیتم رو ولی گفت برو تا ۱۵ ام بعد بیا...

با این همه استرادیول نمیدونم چرا پاک نمیشم😢

عزیزم من این کارا رو انجام دادم فقط راستش روغن سیاهدانه رو من تو تمام سه تا انتقالام انجام دادم دوت ...

باشه عزبزم ممنون از پاسخگوییت❤

انشاالله بحق قران نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری

التماس دعا 🤲

الهی و ربی من لی غیرک
فاطمه جان الان اوضاع خیلی سخت شده. تو هم سعی کن درکش کنی  نمیگم که حق گله گذاری نداری هااا نه ...

نمیدونم خواهری دلم میخواد زود به نتیجه برسیم اما نمیشه لامصب همیشه برا من دیر میشه اعصابم ریخته بهم باور کن الان اشکم بند نمیاد

چقد باید تحمل کنم گاها میزنه به سرم همه چیو تموم کنم بهش میگم برو یه زن بگیر بچه داشته باشه میگه زده به سرت کم کم دارم کم میارم

اره اطلاع دادم همونجا خود دکتر دید وضعیتم رو ولی گفت برو تا ۱۵ ام بعد بیا... با این همه استرادیول ن ...

انشاالله همه چی بخوبی برات پیش میره گلم اصلا ناراحت نباش تحت نظر دکتر باشی بهتره

فاطمه خیلی سختی کشیدم رو پای خودمون وایستادیم یه ذره هم کمکی نشده بهمون الان موندم چیکار کنم بیخیال ...

الهی قربونت برم. میفهمم. ان شاالله این روزای سختم میگذره وقتی ک ان شاالله دو قلوهاتون خونه رو گذاشتن رو سرشون خستگی و سختیای این چند سال فراموش تون میشه و لبخند میزنی ب ادابازیاشون😍😍😍

در مورد تصمیمت نمیدونم چی بگم واقعا . کاش میشد از دکترتم مشورت بگیری . فقط اصلا ب خاطر زود انتقال دادن عجله نکن. من خودم قبلا خییلی عجله داشتم ک فقط انتقال بدم ولی الان خداروشکر اون حس از بین رفته میگم تا جایی ک ممکنه همه چی بررسی بشه بعد برم انتقال.

اگه تمام تلاشتو مشورتا و سبک سنگین کردناتو کردی و اخر سر بازم نتونستی تصمیم بگیری از ی فرد یا جای معتبر استخاره بگو بگیرن برات.اگه نتونستی اگه تونستی تصمبم بگیری ک نرو سراغ استخاره چون اول درست اینه ک ادم مشورت کنه و سبک سنگین کنه

انشاالله همه چی بخوبی برات پیش میره گلم اصلا ناراحت نباش تحت نظر دکتر باشی بهتره

چون که هیسترو انجام دادم و خراش دادن

میترسم این ماه نشه و تاثیرش از بین بره...

شما نمیدونین تاثیر خراش تا چه مدت هست؟؟